СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 040
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
Емир, много добре изглеждаш! А Кати...не мога да повярвам, колко е пораснала!!! Много са хубави и двамата с Ангел! Пу-пу!
 Току що видях кои са спечелили Евровизия...Явно хората нямат уши...http://www.youtube.com/watch?v=iq2yLykdjvA&feature=player_embedded#at=129 newsm78

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 16:21 от kri6kami6ka

# 661
Мда и аз се възмутих, не че песента е лоша, ама чак за Евровизия, айде нямаше нужда  Naughty

# 662
  • София
Ха добър вечер!
Тия дни голямо движение и суматоха нещо, чувствам се ужасно изморена Crazy Вчера ходихме до вилата, днес на обяд се върнахме и бегом на погача на племенника, после пак напред-назад и сега ми се спи ужасно.

Кришка, много си хубава бре Grinning Ще взема и аз да се мотивирам да отида на фризьор. Mr. Green

Уф, и друго щях да пиша, ама нещо изглупях...

# 663
.... ама нещо изглупях...
На мен ми говори за изглупяване - излизаме тая вечер двамата с Анатоли , минахме покрай блока с много котки отпред и аз :"Айде да видим писитеее!"  Laughing И се усетих, че съм без деца  Crazy

Все красотни сте се спретнали в албума  Flutter

# 664
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 665
Здравейте!
Тук в нашия парк преди няколко дни ни предупредиха, че имало много кърлежи, а не са пръскали още и се почудихме къде да ги водим децата. Или има нещо опасно или нещо забранено. Много е трудно, мъжът ми онази вечер ми каза, че за половин час е чул сто пъти "Не". А аз съм от тези, дето доста позволяват на детето.
Кажете, има репелент за кърлежи?

# 666
Божидар имаше кърлеж на врата преди 2 седмици. От градината. Миалата година пак е имало бумна кърлежи там, въпреки ръсенето. Извадиха му го в една частна клиника, защото вечерта го видях, педиатъра не беше на работа вече, а деж. к/т беше от 20ч. Та айде с/у 25 лв му го извадиха, пък каква лепенка му залепи докторката, с рев съм му я махнала, няма сваляне.
Та..че се отплеснах-аз имам един аутан с леко изтекъл срок и им мажа обувките,не кожата  Crazy.За сега успешно.

# 667
Има репеленти, и аз ползвам и аутан, а също и още един спрей от аптеката ама как се казва не помня, пръскам и панталонки и обувки, а лятото дори и по кожата директно, не са имали проблем децата...

Та добро утро......

# 668
  • sofia
Добрютро и от мен!
Анита, мерси за прекрасната картинка!
Ние сме взели за гадините Репелекс. От миналата година си стои, че беше от малкото подходящи за деца под годинка. Но тогава, прочела опътването, така и не се престраших да пръскам...
Пецата пък вчера е изгорял от слънцето...Трябва защитен крем да се купува...Уф, а те са скъъпии...

# 669
  • София
Хвърлихте ме в размисъл за тия кърлежи сега... Аз не съм купувала нищо срещу тях, нито миналата година, нито сега. Миналото лято един се беше закачил за вратлето на Никола, ама така и не разбрах от вилата ли го донесохме или го залепи в градинката. Rolling Eyes
Всеки ден преди излизане ли пръскате, колко често?

# 670
Ми само преди излизане, ама тайната е да не ходи в тревите и по пясъчниците  Joy, ако ви стиска дет се вика ги извеждайте......

# 671
Току що се прибрахме от обиколка за събиране документи за ясла. Ванко слънчаса и сега спи.
Миналата година не сме се мазали с препарати против кърлежи, но тогава не ходехме по пясъчниците. Както казва  Надина, ако ни стиска....
Ванко почти не проявява интерес към играта в пясъка.
Nadina, сега при вас е приказка!!!

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 12:46 от gary

# 672
  • София; Дружбето
Габи много обича да играе на пясъка. И миналото лято си копаеше пясък и похапваше сладко сладко. Надявам се да напръскат при нас скоро, не са пропускали година до сега

# 673
  • София
Здравейте мацки!
Сутрин нещо не мога да се спретна...Днес излязохме и доста рано, че много пече...
Кришка мерси за комплимента Flutter
Иначе аутан имаше и още едно ама съм му забравила името, а е в стаята на Ангел..по-късно ще пиша пак...
НЕ съм готова и с летните дрехи, та набързо извадих къси гащи и тениски...абе нещо напоследък съм супер неорганизирана  Crossing Arms Ама с това време...от якета, направо на къс ръкав баси...

# 674
Еmir, чак сега разгледах албума! Много големи сладурковци!!! И ти си една прекрасна мама!

Общи условия

Активация на акаунт