СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро !

И при нас нищо ново. /ходихме на вилата, без Алекс. Много ме е страх от кърлежи и затуй избягвам да го водя. Казват че имало много тази пролет.

Кришка, много си освежена и си се разхубавила. Струва ми се че и цвета си сменила  newsm78.   А кучето ни е немска овчарка.
Мая, ми аз още си го обличам с пижамка и по-тънко одеяло. То в нас вечер си е студено.
Незнам защо, но Алекс от как спи на единично легло, не се отвива и не се върти толкоз, като преди в креватчето.
Покахонтас, добри покупки си направила.
бебешондел, как са децата ?

# 646
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Вчера щяхме да пукнем от жега,а днес вали TiredИ цяла нощ валя и гърмя.Мислихме да ходим на пикник на реката и да ловим риба,но май няма да стане Rolling Eyes

Андреа спи с пижама и в чувала.Така не се притеснявам ,че ще се отвие. Peace

# 647
  • София
Добро утро мацки!
pocahontas80 ехаа добро попадение...днес май и ние ще се замъкнем до Мола
Надина какви змиий бре...там не се ли опитват да ги регулират...Ужасссс.../ссссссссLaughing
Кришка съмнително отслабнала и разхубавила си се  Grinning
Анита хубави снимки...и май добре сте си изкарали... Grinning
maya_4ekelova боди с дълъг ръкав и отгоре тънък чувал...Но при нас в тая стая си е хладно, защото има 4 големи капандури...а и напоследък спим на отворен прозорец...
Ние днес ще ходим на Камбаните..въобще не се бях замисляла за кърлежите...ivilda добре, че подсети да взема да ги намажа...

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 08:55 от EmiR

# 648
 Tired И двамата са болни - Явор вече се оправя, но Тея е на АБ  Tired ЛЛ го изписа защото било мн опасно ако някоя бактерия заседне в сърцето  Tired Иначе кашля и има зачервено гърло  Tired

Еми, не се ослушвай, казвай на вас кога ще ви е удобно за срещата  Wink

# 649
  • София
Бебешондел ами ослушах се, защото незнам дали няма да заминем за вилата...ако не ходим...ще се пробвам да дойда......Иначе за мястото, ми няма значение...Иначе при всички случаи след 17 е оки, наспали се, наяли се, а и ако е жега няма вече да пече толкова...така че...
Аз пък съм пропуснала, че са ти  болни мъниците....това от преди ли се влачи или сега нещо ново....

# 650
Ново... като ходихме да търсим тоалет за мама една лелка ми се изкашля в лицето, от там аз се разболях - след това Явор и после Тея  Tired

# 651
  • София
Да минава бързо...Явно, пак върлува нещо...вчера в парка всяко второ кашлящо баси....

# 652
Добро утро и от нас!

Приети сме в детска ясла!! Не знам да се радвам ли....Ще се делим с детенце.
От другия месец ще пътешестваме в провинцията и ще ми залипсвате!
Бебешондел, бързо оздравяване на мъниците!
Кришка, много си свежа, готина, страхотна прическа!!!

# 653
Кришка - супер си мацка  Peace
Отразихме плажче - е псевдо де, децата си бяха с дрехите - водата лед, ама се наринаха с пясък от - до, да си личи къде са били...ю
Анита, а ти тази снимка, кога си я сложила, че хем ми се струва нова, хем пък леко позната?

# 654
  • Испания и Стара Загора

Анита, а ти тази снимка, кога си я сложила, че хем ми се струва нова, хем пък леко позната?
Коя снимка? newsm78

# 655
Здравейте и от нас

Не сме се включвали скоро, ама нищо ново при нас, малко неприятности, училище едно - друго и така. Тази седмица баткото довлече от училище вируса с разстройството и повръщането  Sick Вчера Боряна се о*ка, днес аз, абе... Crazy Док каза, че цяла София е пламнала от вируси Tired
Кришка, изглеждаш много готино  Simple Smile
Бебешондел, да минава бързо
Какви мазила ползвате за комари, кърлежи и прочие?
А къде са снимките на Анита?

# 656
  • sofia
Хелоу!
Благодаря за комплиментите! Изчеткахте ми прашолясалото самочувствие!  hahaha Знаех си, че ще отнеса някоя и друга похвала, мерсаж!!!
Яко жега днес. Бяхме до обяд в едно паркче, където беше чудничко, но...вече има комари...

# 657
  • София
За софиянките...Камбаните са доста добра оферта..поддържано е, окосено/незнам дали е пръскано против паразити, комари и там имаше/ полянки, сенчици...екстра беше...Пък ме налегнаха и спомени като чавдарче и пионерче хе хе...ПОвечто камбани са запазени и голям купон за децата, разрешено е да се бият....Та такам...
Надина завиждам ти за плажа както винаги...искам да живея на морето... Laughing
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.23466139.big ето малко снимки от последните 2 месеца. От Великден нищо не е излязло...апартчето ми се бъзика нещо...та яйца и такива неща нямам ....НА който му се разглежда..има снимки и от Камбаните/всъщност снимките скамбаните не са излязли, явно си плача за ново апаратче  Thinking/...Последователността е от 54 снимка към първа...
Гари...честито ви приемане...

# 658
Анита в албума за мами убавици има твоя снимка...

Емка снимките са много сладки, а дребния много пораснал вече - съвсем като момченце, абе така е вече не са бебета...

# 659
  • Испания и Стара Загора
Nadina тази снимка я качих миналия месец.Може във фейса да си я виждала. Peace
EmiR големи сладури са и двамата Heart Eyes
Наистина не са бебета вече.Само като си помисля,че след 3 месеца ще станем на 2г Rolling EyesМного бързо мина времето.

Общи условия

Активация на акаунт