СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 048
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
 Laughing ми незнам...виж на картата..Ами от там на Кати съм купувала хубави обувки и за 30 лв...Зависи какво има в момента...Виж също и в Дейхман и там има от мн.евтини до доста скъпи...но обикновено имам добри попадения и от там...Еми би трябвало в 50 лв да се вмъкнеш...Отделно в некста също има обувки...ама пак зависи какво има заредено...от там съм купувала на Кати маратонки за 24 лв Laughing

# 631
  • София
Месри, Емир,   bouquet  днес ще търсим, че вече е топло за маратонки.

# 632
ДобрЮтро!

EmiR, диабета определено е провокиран от бременността, но за инсулиновата резистентност не е ясно от кога датира. Те са две различни състояния, които обаче се диагностицират с едно и също изследване.
pocahontas80, в същия мол има и един магазин на Deichmann, там същи има избор на приемливи цени /и доста под 50 лв/, но не знам дали ще си харесаш.

Ще излизаме по разходки и сега седя и се чудя как да се обличаме, че вчера умрях от жега. Нещо не се чуствам готова чак за толкова топло време. ВЕрно, че угодия няма, ама....

Хубав и усмихнат уикенд ви пожелавам  Hug

# 633
Добро утро и от мен !!!

И ние се оправяме да излизаме, отиваме на вилата. Сега се раззеленило и е толкова хубаво ...

Хубав уикенд Дами !!!!

# 634
Момичета, дайте да се организираме за 21ви да се видим. Може да не е в зоологическата градина, може към 16-17 като се наспят децата в някой централен парк  Thinking

# 635
  • София
Така, за 55 лв се сдобихме с три чифта  Crazy Май това ще й стигне за цялото лято...едните са чехли (15 лв от Некст), другите два чифта полу-затворени сандали(10 лв - Хуманик и 30 лв - Дейхман). Има от миналото лято още един чифт, така че май няма да купуваме повече  Crazy

# 636
  • sofia
Момичета, дайте да се организираме за 21ви да се видим. Може да не е в зоологическата градина, може към 16-17 като се наспят децата в някой централен парк  Thinking
Харесва ми тази идея! Примерно Градската градина, или Борисовата.

# 637
Добър ден!
Цял ден чистя и пак съм до никъде....
Покахонтас ,за малката ли   чехли за 10лв?Не съм виждала талкова малки,няма ли да им се изхлузват от крачето? newsm78
За 21,05 нямам нищо против,но пък Бебешондел нали сме именячки,не знам бате дали няма да иска да ни заведе с Дани Grinning

# 638
  • Испания и Стара Загора
Ние сега се прибрахме.Много хубаво беше и си изкархме супер.Само дето забравих слънцезащитния крем и всички се опекохме на слънцето. Rolling EyesСнимки качвам в фейса Peace

# 639
  • София
Покахонтас ,за малката ли   чехли за 10лв?Не съм виждала талкова малки,няма ли да им се изхлузват от крачето? newsm78
Не, ето ги http://www.next.co.uk/shopping/girls/shoes/17/6
Имат ластик отзад, няма да ги изгуби Simple Smile само дето й се струва странно да има нещо между пръстите, не знам дали ще свикне  newsm78
Може и ние да дойдем на 21-ви  Peace

# 640
И ние сме за навсякъде на 21 Simple Smile със сигурност без значение мястото. Може да вземем и покахонтас с нас има място в колата Simple Smile

# 641
А пък ние сме пас за 21 -ви Crossing Arms

Днес разкошно време - отидохме до Балчик да видим на Арлина изложбата, обаче беше по обяд и музея беше все още затворен...Леко и меко казано не съм доволна, надявах се, че като пише официално откриване 5 часа да значи, че всъщност музея си е отворен от сутринта, а просто официалната част да е от 5 часа....
Засега се наситих на Балчик, навсякъде по крайбрежната алея имаше змии, не че не е нормално, но ми дойдоха в повече от мънички до една огромна, която вече ме отврати...
Да и аз също не бях предвидила слънчезащитни кремове и лицето ми е поизгоряло, децата са учудващо добре... Wink
Ще видим утре на къде ще ходим в това време, дано да се запази такава красота като днес. Имам една идея да отидем до плажа и да вземем малко кофички и други подобни, но ще стане ясно....

# 642
  • sofia
Добра вечер! И тук разкошно временце. Все по площадките откарахме. За утре планираме и дъълъъг парк.
Фук фук, аз пък ходих и на фризьор днес. Качила съм доказателствата в албума на Хубавиците Септемврийски Laughing. Ма отидох с Петко, щото нямаше на кой да о оставя, пък и спонтанно реших да ходя...И като седнах на стола, кат ми метнаха пелерината и кат почна фризьорката да реже коса и се расхвърчаха пирги, кат ревна тва ми ти детенце...Не знам, какво реши, че ми правят. Да ме подстригаха зле, не мисля... hahaha
 Айде лека! В знак на протест няма да гледам Евровизията! Хващам се на бас, че най-тъпата песен, с най отвратително-безличният изпълнител, ще спечели. Обикновено така става! Thinking

# 643

Добро утрооо  Grinning

# 644
Добро утро!
Кришка, много хубава прическа!
Аз чета всеки ден, но няма какво да се похваля!
Бихме ваксина и треперя да не ни лепне нещо и в резултат тази сутрин ме боли гърлото. Беше му се зачервило доста крачето, даже посиня, но пък въобще не показа да го боли. През ноща проплакваше. Абе гадна работа си е, с това да се разминем. Че така са ме наплашили вече с тези ваксини.
Ние имаме едни сандали, но не смея сякаш още. Ще ги сложа в чантата на количката днес, ако е наистина топло да е с тях!
Как са облечени децата ви за сън?
Аз вече го съблякох по потник и пак продължава да бяга от завивката, снощи му бяха студени раменцата, пък не дава да го завия. Почудих се вече!

Общи условия

Активация на акаунт