СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 056
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Нашата Поли обаче, беше върха!!!
Действително е много добра! Дано я оценят достойно  Peace

Какви диети - аз приличам на кит, но нещо не ми се получава никой режим  Crossing Arms. Кога ще ме връхлети диетичната муза...чакам  Whistling

# 616
Никаква муза нямам, не ям много , но не мърдам от 68 килограма.

# 617
  • София
Добро утро мацки!
Гари...екстра кафенца..
Аз пък с тия лепенки свалих 2 кг  Thinking ей така на шега ги купих....Мисля да си поръчам още за 14 дена и ще вляза в приличните 50 кг, ако продължат да действат...За 45 кг засега не мечтая, но нещо от рода на 47 48  Laughing няма да е зле...НЕзнам как действат лепенките/всъщност - знам, подтискат апетита и се чувстваш сит/ но пък хапвам, не е съвсем да не ям...Явно топят мазнини, защото съм свалила и 2 см в краката, които не мръдваха до сега...Талията 6 см...и съм супер доволна...
Една приятелка пък пие някакъв сироп МадалБал ....интересно звучи, с него ще предприема последна карчка...
Айде да пускам прахосмукачка и да излизаме, че времето е суперско....
Кришка браво за площадката....

# 618
Браво Еми,като гледам твоите килограми съм си направо за глад по Лидия Ковачева  Grinning

# 619
  • София
Гари..аз съм ниска...не ги гледай  Wink

# 620
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
!
Анита, къде ми е пастата?!

Ето я,досега я правих Wink

За диети не ми се говори.Каккви ли не диети започвах и резултат нулев.Незнам как и кога ще ги сваля тези 25кг. Rolling EyesАма сега започнаха да излизат летните плодове и ще е по-лесно(надявам се Praynig).Хапчета за отслабване не пия,защото от тях дебелея.Успокоявам се ,че от тях ще отслабна и ям повече. Blush

П.П. Какво добро утро,то обед станало ooooh!

# 621
  • София
Привет, дами Simple Smile
Аз се пробвах един ден с диета в началото на седмицата, ама щях да умра от главобол. Неяденето хич не ми понася, явно спорт му е майката. Тия дни ще си взема колелото, че още отлежава в гаража на нашите, и започвам да ходя с него на работа, така и така времето май ще се оправя трайно.

Вчера успях да се класирам за протеста в общината - наобещаваха много и разнообразни неща, пък да видим какво ще сътворят.

# 622
При мен пък се откри вероятния проблем с килограмите и неуспешната борба с тях. Покрай изследванията за гестационен диабет ендокриноложката ме разпитваше разни неща и като й споделих, че след раждането дори съм качила няколко килограма вместо да се върна до изходните, тя се усъмни за инсулинова резистентност. И изследванията взеха, че го потвърдиха. Всъщност като спазвам много строг режим слабея, но заради повишените нива на инсулин изпитвам на моменти зверски глад. И така се получава порочен кръг. Сега заради бебка съм си овладяла всички мисли за разни изкушения, но не знам след раждането дали ще съм така мотивирана.

# 623
  • sofia
Дообрютроо, момичета!!!
 Hug

# 624
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

kri6kami6ka мерси за кафето.От мен скромна закуска. Wink

Днес отиваме на разходка в един парк с атракции.Андреа дано издържи без да спи.Не иска да седи в количката и няма как да я сложа да спи. Tired

Smile'S и аз след като родих не мога нищо да сваля от кг.,постоянно съм гладна ,и се замислям дали да не си пусна едни изследвания. Thinking

# 625
  • София
Добро утро мацки!
Кришка, Анита...засрамете се  Wink нали ще се отслабва Laughing
Анита..снимки после...и дано Андреа издържи..най-вероятно ще успее, но вечерта ще е крива.. Wink
Smile'Sаз пък мислех, че бремеността е провокирала диабета  Thinking Нали затова си е гестационен диабет...
А за отслабването, може да има хиляди причини да не става - като се почне от грешна диета напримерно...години Sunglasses, промяната на метаболизма...Анита що имам някакви спомени, че беше смъкнала 5 6 кг Thinking
Аз с 90 дневната качих 2 кг...хората слабеят..аз качвам..айде де...Затова си е хубаво на диетолог да се отиде...ама все не остава време...а онлайн не съм намирала Laughing

# 626
  • Испания и Стара Загора

Кришка, Анита...засрамете се  Wink нали ще се отслабва Laughing

Диета от понеделник. WinkБях свалила 8кг ,ама преди НГ и после много бързо си ги върнах. Sad
Снимки задължително ще има Peace

# 627
  • София
Добро утро!
Аз почнах да свалям откакто се върнахме тук  Grinning Две седмици в Ст. Загора при свекървите = -5 кг  Mr. Green
Бърз въпрос: къде в Мола на Карфур има хубави сандали на нормални цени?
Цените в Мадъркер тука по-високи ли са от тези на английския сайт? Че там видях хубави сандали на около 15 паунда.

# 628
  • София
pocahontas80 в магазин Хюманик...приемливи...има и по-евтини има и доста скъпи..но като цяло има избор...

# 629
  • София
На кой етаж е това? Не знам, аз се надявам да намеря за макс 50 лева, дали има шанс?  newsm78 Въобще не знам какви са цените

Общи условия

Активация на акаунт