СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 064
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Да,за тук. Много е хубаво, ние често ходихме нататък  Peace

Е,как на човек, не е ли на стая това  Shocked  Ние мислихме там да правим януарската форумна среща.

# 601
  • София
Привет!
На мен нещо не ми е ден днес, много ми е криво.
Кришка, и аз ще ходя пред общината, ако успея да се измъкна от работа. Тая идиотия с подземните паркинги и бутането на градинките още не мога да я осмисля. ooooh!

# 602
Соник, какво е това крив ден - сподели да ти олекне  Hug

Чакам Коко да си направи домашното по психология  Crazy Twisted Evil - в мама-та са пуснали тест - рисунка на семейството и какво значи, ако няма някой нарисуван, ако е с големи уши, очи и т.н. Та сега гледам, ама всички сме като Супергерой - това го нямаше в евентуалните резултати  newsm78

# 603
Да,за тук. Много е хубаво, ние често ходихме нататък  Peace

Е,как на човек, не е ли на стая това  Shocked  Ние мислихме там да правим януарската форумна среща.
Твърде хубаво да е истина. Аз нали затова се метнах по очи  Laughing

Та сега гледам, ама всички сме като Супергерой - това го нямаше в евентуалните резултати  newsm78
Ей с'я ще те орисувам и изтълкувам  Whistling

Бебешондел, намери ли си рокля?  Flutter

# 604
Супер Герой - Четири-ръката Мама -------

# 605
Какво да ти кажа  Об Tiredиколих димитровградския мол /пазара/ и нищо не ми стана - окоаза се 4е нося 50-ти номер  #Crazy При положение, че от ларедут нося 40-42. И си поръчах товаа - http://www.laredoute.fr/vente-robe-2-en-1-en-maille.aspx?product … =1&pos=28_n_n , най-вече защото в църквата не е добре да съм с голи рамене  Crazy Най-тъпото е че с вълшебния код щеше да излезе 25лв, ама като не знаех че ще пуснат такъв а и нямаше да пристигне на време Sad

# 606
Хубава е  Peace

Ти още си пазаруваш от Редута, аз спрях  след 20-те им %

# 607
Хубава е  Peace

Ти още си пазаруваш от Редута, аз спрях  след 20-те им %
Има вече посредник и се пазарува на далавера, вчера имаше код който намаляше от намалени цени и облякох Явор за 30лв.:

# 608
Не трябваше да ми показваш тази снимка  Crossing Arms

# 609
# 610
  • София; Дружбето
къф код, днес работи ли Simple Smile

# 611
къф код, днес работи ли Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582855.msg18675187;topicseen#new Тук ги пускат - сет розе е кода, но днес спря да действа, казват че още хващали някои неща - трябва да се пробва  Peace

# 612
Така - похвал - Боби заспа сам в леглотоооооо  ura.
Предните вечери седя до леглото и си чета книжка, а той ме проверява дали съм на линия, а сега таткото прочете приказката и на двамата и се изнесе от стаята. Тъкмо се приготвих аз да ходя да замествам и само си викам още малко, още малко, ако види зора ще дойде, а то хлапето заспало....  . Почти съм сигурна, че ще е единичен случай, но съм длъжна да се зарадвам на успеха на детето...

# 613

Добро утро!
За диетуващите като мен само кафе! Ехххх

# 614
  • sofia
Гари, мерси за кафето!!!
Анита, къде ми е пастата?!
Пак се нервихме с бате за Евровизията!!! #Cussing out
 Защо всяка година си го причиняваме?! Нашата Поли обаче, беше върха!!!
Ми ние не ходихме на протеста, щото бай ви Пешо реши да спи до 5, но и без мен са се справили!
Подземен паркинг под любимата площадка, няма да има!!!

Общи условия

Активация на акаунт