СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Соник, ти не си ли прекъсна отпуска по майчинство? Или аз не съм в час? И при мен няма преведени пари?!

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 11:48 от gary

# 571
  • София
Прекъснах си го, ама като се върнеш на работа НОИ продължават да изплащат половината от 240-те лева до навършване на 2 г. на детето. Simple Smile

# 572
Ето това не го знаех, не е зле  Simple Smile

# 573
Помня, че бяхте писали вече, ама пак да питам - имате ли преведено майчинство през май? Аз още нямам и съм в чуденка, защото досега все около 4-5 число ми превеждаха. Сега се загледах, че този месец са ме пропуснали.
Нямам  Crossing Arms Днес звънях в НОИ- другия вторник ще имам, май месец било годишното преизчисляване и затова има забавяне. За кво са ни, и без това са само 240 лв  Whistling

Преди няколко дни засякох част от някаква реклама на програма за детегледачки...някой има ли яснота?

# 574
Момичета, откривам сега нова изложба в Балчик, ще стои там до 10.06, та който има път по морето да заповяда. Ето новото плакатче:)  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=207919475897370&set=a … ype=1&theater

# 575
  • София
Здравейте мацки..набързо...че от сутринта сега се прибирам...бях на фризьор и такова обикаляне на центъра направих, чеее ей сега кацнах в къщи Laughing
Арлина успех !
И аз нямам майчнство...

# 576
Ох, да ти имам "проблема" Надина  Hug Мрънкай си Simple Smile Хич не ми беше лесно като избирах 2 пъти човек за детето.
Успех Арлина Simple Smile

# 577
Такааа, кака ви Надина се разкраси, ама така се разкраси, че не си личи почти- три часа седях за кичури и боядисване и накрая си личат само на силна светлина/слънце/ лампа насочена директно към косата.......Мацката реши да прави кичури в два цвята, но само с по-един тон по-светло от косата, ама моята си е тъмна и така не си личи нищооооо. С две думи идеята е, че поне съм боядисана агейн и този месец...Надявам се, че след едно две измивания, ще си личи повече, а следващия път съм си заплюла виолетови кичури  Crazy

Гледачката и Боби са се справили чудесно, само като станал от сън питал малко за мен, но .....нито е плакал и каза, че бил много послушен.....дано да се държи все така с нея...

# 578
Такааа, кака ви Надина се разкраси, ама така се разкраси, че не си личи почти-
Снимки, снимки, иначе не вярвам  Crossing Arms

Супер за държанието на Боби  Peace

# 579
Привет момичета !!!

Цял ден се каних да се разпиша и все не можах ...
Ние от Понеделник бяхме с диария, и то бая беше. Давах и Смекта, и Линекс бейби / за което едно голямо Благодаря на Атракция, че ги сподели с нас/ . днес вече е по-добре. Мисля че от малко овче мляко стана работата  newsm78 .

Надина, радвам се че е нямало проблеми.  А подкрепям Атракция, за снимката ? В тая връзка, Арчита не е писала днес, как е Дани ?
Соник, добре сте си изкарали /гледах снимки/, късно разбрах че сте насам, да беше наминала ?

Взехме си куче, на 10 дни, и сега го гледаме като бебе. Взели сме хумана, Нан 1 мисля че е  и го храним на 3-4 часа ... И сега чакам да стане 24, за да му дам. Ако легна после ще ми е гадно повече ...

Айде Лека нощ !!!

# 580
Имало е земетресение в Югоизточна Испания. anita в кой град е?

# 581
  • Испания и Стара Загора
Имало е земетресение в Югоизточна Испания. anita в кой град е?

На 250км от нас е.Тук не го усетихме Rolling Eyes

# 582
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Вчера купих гърне на Андреа и ще почваме да се учим.Снощи я оставих без памперс.Издържа 2 часа и половина и се напика LaughingАма и аз не се сетих по-рано да я сложа на гърнето.Иначе й е интерсно.С желание сяда на него и само ме лъже,че има "пиш".Дано бързо се научи. Praynig

# 583
Анита и аз снощи си мислех за вас, мерсаж за кафето.....

За гърнето - не знам и аз....сяда и става от него и по този повод не го и уча....

# 584
  • sofia
Добрютро!!!
Анита, мерси за кафето и глезотийката!
Чета ви, ма нещо ме мързи да пиша, а и няма кво...
Надина, супер, че Мрън се разбира с бавачката! Той и Пецата с чужди хора се държи много културно. Само на мен се качва на главата...И, честита прическа. И аз чакам снимки!
Стефи, както се вика, всяко зло, за добро! Благодарение на режима, като родиш ще си в перфектна форма! Hug
Ко друго. Сега разбирам, че е имало земетресение. Аз пък сънувах, че отивам в Барселона... Laughing
За пари от майчинство...не ми се чете и пише...Както знаете, от март не съм вземала...Щяло да се забави...Въпросът е, колко, че нали Юни пътувам и си има разни неща, за които ще ми трябват финанси... Crossing Arms
Днес с Пецата ще ходим да протестираме пред общината. Някви гении, решили, че на детската площадка, на която ходим и е нужен подземен гараж!!!! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт