СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Испания и Стара Загора
При нас кърлежи няма.Поне до сега не съм виждала.Андреа обича да си играе с пясъка,но аз много го мразя и за това не я пускам в пясъчниците.Не знам какво ще правим лятото на плажа. Rolling Eyes
Преди малко взех Алекс от ДГ.Някакво момиченце от тяхната група го е одрало зверски под окото.Липсва около 2см кожа.Водили са го на лекар и са го мазали с нещо.А аз нямам нищо в нас и не знам с какво да го мажа. ThinkingИ точно за РД му ден утре.Тук децата ,които има РД през лятото,го прануват в ДГ през май и за това сега ще му правим РД. Peace

# 676
Хм, Анита освен промивки с лайка друго не се сещам, евентуално реванол като крем го има при нас, а също и един вълшебен крем Спасател, помоли да ти го пратят да си го имаш. Засега ясно, че няма да ти свърши работа, но да го имаш предвид де. Става при рани от изгаряния, ожулено, охлузено и какво ли не....

# 677
А добър ден!!!

Детето заспа в 15 и нещо , от тогава до сега гладих -  ooooh!, заредих летния гардероб, че и аз не бях подготвена за горщините. Извадих да видя какво има и какво трябва да се вземе.

Емир, много сте хубави. Кати много пораснала. Пусна ли я на детска?

Надина, как е детегледачката ?

Атракция, какво направи с резервациите ?

Ние от 26-ти сме на Павел баня, за 10-тина дни. Мъжо има дискова херния/ или дископатия, все ги бъркам и забравям/  та ще ходи на процедури, а ние с малкия на почивка  Wink Първо мислим да наминем към Габрово, че така и не взех изпита, да видя кога ще има дата. А и хазайката се е замъчила за нас, само ни кани на гости.Сега имаме път и ще минем. Дълго пътуване се очертава
Някой ходил ли е там ?

# 678
ЕмиР, много свежи снимки.
Анита, при нас има едни кремчета с невен и алое вера за деца за подобни рани. Да се оправяте Simple Smile

При нас от 27 градуса и климатик за 2 дена Т паднаха и вчера пускахме топлото  Rolling Eyes
Дъжд, мъгла, вятър и студ. Обаче излъсках и изхвърлих 1/2 апартамент. Извадих летните дрехи, наредих умалелите дрехи на детето - кои за пазене, кои за хвърляне, кои за дарение. Сега да заповяда хубавото време  Hug

# 679
При нас кърлежи няма.Поне до сега не съм виждала.Андреа обича да си играе с пясъка,но аз много го мразя и за това не я пускам в пясъчниците.Не знам какво ще правим лятото на плажа. Rolling Eyes
Преди малко взех Алекс от ДГ.Някакво момиченце от тяхната група го е одрало зверски под окото.Липсва около 2см кожа.Водили са го на лекар и са го мазали с нещо.А аз нямам нищо в нас и не знам с какво да го мажа. ThinkingИ точно за РД му ден утре.Тук децата ,които има РД през лятото,го прануват в ДГ през май и за това сега ще му правим РД. Peace
Shocked #Crazy Горкото дете  Sad
Ние се оправяме с хомеоплазмин, на боарон е,

# 680
  • София
Добро утро мацки!

Ангел скокна в 6  Laughing, отдавна не ми беше правил тоя номер..все пак 6,45 си е друго  Wink
Ивилда Кати ходи на градина...Нощеска обаче нещо ми дишаше доста тежко, явно носа се запушва  Thinking Та незнам днес дали ще я пускам...Ама пак добре има-няма изкара 15-17 дена посещение на ДГ . Кофтито е, че в четвъртък имат някакво празненство, ама ако се разболее, май ще го пропусне...... Laughing За втори опит за пускане на ДГ, направо си е рекорд... Laughing
Анита е учителките какво казаха??То не че, ще махнат раната, ама как са го допуснали??А това с РД, честно казано ми е доста странно... Thinking

# 681
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Добро утро мацки!

Анита е учителките какво казаха??То не че, ще махнат раната, ама как са го допуснали??А това с РД, честно казано ми е доста странно... Thinking
Ами учителките не са видели как е станало.Децата са си играли на двора по това време.А и Алекс не е казал на учителката кой го е направил,само на нас каза.А за РД-така ги празнуваме,защото лятото са във ваканция и няма да можем тогава да го направим. Peace

# 682
  • София
Добро утро!
И аз не съм фен на пясъчниците, ама Никола се кефи и си играе. Няма как да не го пусна, трябва да го водя в някоя друга градинка, където пясъчник няма.

Ивилда, ние миналото лято ходихме за няколко дни в Павел баня (ако за там питаш). Много е хубаво, има чуден парк за разходка. Дано си изкарате хубаво. Grinning

# 683
Здравейте мами!
И днес обикаляме да събираме документи за ясла.Ванко дойде с мен в офиса ни и му беше много интересно.Ама е много кротък и добричък! Никога почти не ми се е случвало да препускам след него и да го гоня. То и затова килограмите са се закотвили.
Nadina, какво става с гледачката? Поносима ли е заплата, която ще и плащаш?

# 684
Здравейте момичета,
От много време не съм влизала, но виждам, че сте активни...Браво! Grinning
Зара ми е доста палава, а когато спи по обед гледам да свърша домакинската работа.
Приеха ни на ясла ...от септември, което за София си е голям късмет.
Не съм ви чела, но се надявам, че всички сте в добро здраве и радостите са повече от грижите.
Видях, лентичката на Бебешондел...Евала бе, мацко... Grinning Да ти е жива и здрава момата.
Мисля да се изтегляме вече в провинцията, при мама и се надявам там да имам повече свободно време, което да прекарвам с вас.
Бъдете здрави!
Биляна

# 685
Ивилда, ние миналото лято ходихме за няколко дни в Павел баня (ако за там питаш). Много е хубаво, има чуден парк за разходка. Дано си изкарате хубаво. Grinning
Да за там питам, надявам се да си прекараме добре.

Ха Добър ден ....

Къде сте бре хора  newsm78
При нас се е стъмнило и ще вали.
сутринта ходихме на ваксина, засега сме добре,дано да няма поражения  Praynig

Малта  Hug

# 686
Добър ден и от нас!
Ние сме вече добре,днес тича като луд 2 часа в парка,наака се 2 пъти,сега пак Grinning,спа час и половина и пак обръща къщата...
Ставам да го храня и пак на вън....
Чао и хубав следобед от нас! Heart Eyes

# 687
Все рефреш, рефреш и нищо, а накрая 4-5 отговора на бързо сте начаткали...

Малта  Hug

Дъълга разходка си направихме преди обяд с Бобко, търся подарък за мъжо, че одъртява след 2-3 дни, ама пусто нищо не и грабна окото и си останах само с гледането и разходката...., а няма време вече.....

Уж Боби да спи 2-3 часа, ама на, още в 2 се събуди и сега се чуди къде да се покатери....

Гари, заплатата е поносима за мен, тя дали я харесва не знам, знаеше си я жената, след като не се отказа, значи е доволна. Повече от 200-250 лева не мога да плащам, а и все пак е почасова работа - горе-долу около 4-5 часа на ден и се събират, а и освен детето няма други никакви ангажименти.

# 688
А пък ние сме пас за 21 -ви Crossing Arms

Днес разкошно време - отидохме до Балчик да видим на Арлина изложбата, обаче беше по обяд и музея беше все още затворен...Леко и меко казано не съм доволна, надявах се, че като пише официално откриване 5 часа да значи, че всъщност музея си е отворен от сутринта, а просто официалната част да е от 5 часа....
Надина, сега те прочетох чак:) Сори за Галерията,/ не е в музея:)/ ама те  него ден работиха от 17 до 22 часа, иначе ние бяхме там в 14:00 да нареждаме. Работното време на галерията е от 8.30ч. до 16.30 ч. почивни събота и неделя - това е зимното. От юни - 9.00ч. до 17.00 ч. Май има и почивка на обяд. Изложбата мина супер, имаше доста интерес  и продажби. Снимки тук: http://www.facebook.com/home.php?#!/media/set/?set=a.20897979912 … 3.140207779335207
Еми: я сподели за тези лепенки, че ми стана интересно и стават ли за кърмачки?
Някой питаше за мазила, аз мажа с Аутан против кърлежи и комари, че треви доста тук и на вилата и кърлежи има, макар че пръскаме.
При нас не става още за къси ръкави за децата, духа студен вятър, сигурно от морето ще е:)
Голямото пак е болно и на антибиотик от вчера, нови вируси имало в ДГ, тази седмица ще пропусне градината, после 4 почивни дни, 2 седмици у дома ще и се съберат, горката аз Mr. Green
Сори,че така схематично, отдавна не бях ви чела,ама ми се спи. Лека Hug

# 689
Добро утро!
Днес съм като размазана, боли ме едната гърда, гърба, коляното и врата! newsm78Какво е това чудо, и какво да вземам незнам!

Общи условия

Активация на акаунт