Вчера водих Кати на УНГ..каза, че най-вероятно е нещо вирусно...ама си пуснах и секрет, да не вземе бактерията пак да се появи. Иначе няма Т, гърлото не е червено...Оставих си я в къщи и почнах дрогата...Имам ново хомеопатично, ама трябва да го напиша във фейса...
Арлина ей от тук си поръчах..еднап риятелка ги беше пробвала, ама тя е на драстични диети и затова и не вярвах, че може да имат ефект тия лепенки...Незнам дали стават за кърмачки, ама като чета, че кафявото водорасло е причината за подтискане на апетита си мисля, че не би трябвало да има проблем
Плюс това ги лепиш, на рамо, корем, глезен, ...едва ли пък чак ще подейства на кърмата....Аз ги поръчах на промоцията, ама сега се замислям пак да си поръчам... 
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1VbuCX9uAuc … ce=www.google.com
Надинамного добре си се спазарила...Тук, баси искат маса пари за гледане не деца, а за две още повече...Брат ми плаща 30 лв на ден...това е положението...Аз и затова не се натискам да се връщам на работа...ще ми излезе по-скъпо, отколкото да си седя в къщи и аз да ги гледам...Като след обяд примерно племеника ми спи 2 3 часа...съотвено и лелята явно това прави...щото няма др.ангажименти...
Мая отпуска си вземи...
ако можеш..това в кръга на майтапа де...Ама незнам, витаминки, пресен сок...а за болките - няма идея...много неща те болят нещо... 
И лека да е хремата и по-сериозна и задна и хоп, реве от ухо! 
много кръв и реване имаше, но бързо му мина. Сега се надявам раната да се затвори бързо и да не остане белег