СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро мацки!

Вчера водих Кати на УНГ..каза, че най-вероятно е нещо вирусно...ама си пуснах и секрет, да не вземе бактерията пак да се появи. Иначе няма Т, гърлото не е червено...Оставих си я в къщи и почнах дрогата...Имам ново хомеопатично, ама трябва да го напиша във фейса...
Арлина ей от тук си поръчах..еднап риятелка ги беше пробвала, ама тя е на драстични диети и затова и не вярвах, че може да имат ефект тия лепенки...Незнам дали стават за кърмачки, ама като чета, че кафявото водорасло е причината за подтискане на апетита си мисля, че не би трябвало да има проблем Thinking Плюс това ги лепиш, на рамо, корем, глезен, ...едва ли пък чак ще подейства на кърмата....Аз ги поръчах на промоцията, ама сега се замислям пак да си поръчам... Thinking
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1VbuCX9uAuc … ce=www.google.com
Надинамного добре си се спазарила...Тук, баси искат маса пари за гледане не деца, а за две още повече...Брат ми плаща 30 лв на ден...това е положението...Аз и затова не се натискам да се връщам на работа...ще ми излезе по-скъпо, отколкото да си седя в къщи и аз да ги гледам...Като след обяд примерно племеника ми спи 2 3 часа...съотвено и лелята явно това прави...щото няма др.ангажименти...
Мая отпуска си вземи... Winkако можеш..това в кръга на майтапа де...Ама незнам, витаминки, пресен сок...а за болките - няма идея...много неща те болят нещо...

# 691
Добро утро  Hug

Днес пак с Коко на лекар - направо ми писна, с тези негови уши, два месеца и половина го лекуваме и все още има недоизлекувано......

Прочетох за лепенките и аз, пише единствено за кърмачките, че има екстракт от кафяво водорасло и да се преудпреди личния лекар....Позамислих се и аз за тези лепенки......

Емка и при нас гледачките са толкова - между 20 и 30 лева на ден, но обикновено се включва и готвене за детето и други екстри....А при мен е само за компания жената - не искам нищо от нея, само да взима храната и да го храни, дори и купичките от храната съм казала да ги слага в мивката....Дори и не искам да го извежда, но пък тя каза че ще излизат. А и наистина и се събират по 4-5 часа на ден, да не говорим, че лятото ще и по=малко, защото таткото е в отпуск месец и нещо....

# 692
  • София
Брат ми плаща 30 лв на ден...
И аз толкова плащам за 10 часа. Ама ми се струва ок, все пак си е отговорна работа да гледаш чуждо дете. Аз лично не бих могла, ако ще да е за 2 пъти повече пари.

# 693
Мая: отивай на лекар най- добре.
Зоя и нея я удря все в ушите, пак са възпалени и те, аман! TiredИ лека да е хремата и по-сериозна и задна и хоп, реве от ухо! Sad
Тези  лепенки дали няма пакда ги пуснат на промоция, че 10лв не са малко пари, ако ги намалят newsm78

# 694
  • София
 arllina ми незнам, тоя надпис седи от средата на април... newsm78 Някаква мацка от Русе ми ги изпрати в крайна с/ка, ама не запазих координати...а в сайта не съм гледала...А и доставката е 5,50...та се оскъпят още...
Сигурно ще стана досадна  Mr. Green, ама болките в ушите най-често са причинени от бактерии....Пускайте си микробиология....А и може МБ и от секрет в ухото да се вземе...на една
приятелка детето все го боляха ушите и накрая се оказаха некви гъбички, ама докато се сетят...какво ли не изпи и какви ли капки не изкапаха...и при всяка хрема, все  ухото я болеше..и накрая с нещо я мазаха и май се разминаха нещата....предстои да видим де...

# 695
Да се похваля - вече от седмица сме с гледачка. Идва за по 4 часа на ден и се занимава предимно с Явор. Работила е 10г в детска градина . За сега съм доволна. По 2лв на час е при нас. Принципно и до 3 лв взимат но тя се занимава само с Явор.
Махнахме гипса, сега ходи малко на една страна но е добре, няма да се наложи физиотерапия. Party

# 696
Бебешондел, браво на малкия герой Hug

Пуснахме мб и антибиограма отдавна, оказа се комбинация от бактерия и гъби, с две думи супер упорита работа и затова толкова бавно лечението. При Коко беше вследствие вирус с три дневна висока темп и после ухото и така......
Ревах за хубавото време, сега искам малко почивка, всеки ден с количката през поне 3 подлеза минавам и всеки път количката на ръце или по-стълбите я дрънкам, направо се скапах вече....Ама смея ли да не изляза.... Tired

# 697
  • София
Пуснахме мб и антибиограма отдавна, оказа се комбинация от бактерия и гъби, с две думи супер упорита работа и затова толкова бавно лечението. При Коко беше вследствие вирус с три дневна висока темп и после ухото и така......
Брех..каква бактерия изолираха...А при моята приятелка, гъбите се получили в резултат на антибиотичните капки...абе въобще, едно лекуваш, друго излиза...

# 698
Стандартна - стафилокок, а иначе да наистина едното води до другото и е много упорито. От аб пада имунитета и се завъждат гъбите, после мажеш с крем или капки и се задушава мястото и се получава среда за бактерии и.....Омагьосан кръг...

# 699
Надничам и няма никой   newsm78

# 700
Момичета, когато избирате сандали за децата си отворени ли взимате такива: http://www.kohls.com/kohlsStore/shoes/forkidsnew1/sandals/toddle … sp?crosssell=true

или затворени: http://www.kohls.com/kohlsStore/shoes/forkidsnew1/sandals/toddle … Sport+Sandals.jsp

Опасявам се, че отворените пръсти ще се удрят често (като гледам колко са очукани зимните), а пък в същото време се страхувам, че ще се запарява крачето със затворените. Дайте съвет. Мерси. (на път съм да взема и двата чифта)

# 701
  • София; Дружбето
Отворени взимам, аз не бих си мушнала крака лятото в затворена обувка. Миша не е имала проблеми, въпреки, че се спъва на всяка втора крачка.

Габи падна на ръба на леглото и е със цепната вежда Crazy много кръв и реване имаше, но бързо му мина. Сега се надявам раната да се затвори бързо и да не остане белег Praynig

# 702
  • София
Аз залагам на този тип http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=67&products_id=801. НЕ можах да намеря на АНгел от Спордиректа бях поръчала, ама са свършили, но като тип са същите. След като първото лято с Кати спирахме на всяка втора крачка да чистим камъчета и неща дето й влизаха в отворените санадли...си реших проблема ...

# 703
Ами от втория тип съм взимала винаги, ама малко по изрязани, по-скоро като на Емир дето е показала. Идеята ми винаги е била да има нещо отпред, което да пази пръстите....Коко е на 5 и ..., а все още се спирам на такива затворени отпред....Съображенията ми са като на Емката, влизат камъчета, пръчици, а и все още заорава с крачета и се притеснявам да няма ожулени пръстчета.....

Момичетааа, купих си дънки и съм супер хепи.,.....бях в състояние на китоподобни чувства и си мислех, че няма дънки на света за мен, обаче в първия магазин и се набутах в едни...Добре ми стоят и съм много щастлива..

Коко излиза от банята, а Боби го гони да му дърпа чурката и е голям смях, единия бяга и се крие, а другия вика пиш и сочи към чурката.....и това е всяка вечер  ooooh!

# 704
Niki1 - тея затворените бих препоръчала. на мен много ми харесаха, даже искам да взема за виктория но тя носи 6.5 и не искам да вземам по малки от 7-ми номер, но те го нямат...

Общи условия

Активация на акаунт