"През юни ще сме мами на кавалери и мадами."- тема 21

• 25 431
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Аз още няма да сервирам закуската, че е твърде рано!  Wink

Деси, честито ти креватче! А тези на Бертони и на тях ли така се виждат дрешките като се вдигне нивото? Моето не беше така, но то е някаква неизвестна марка.

Чин, благодаря за новата пролетна тема!  Hug

Колко много коремчета сте сложили в албума.  Grinning

# 31
Добро утро.
Ето и закуската.

Имало и други като мен дето снощи са будували  Grinning Ани, почти всички, които аз съм виждала са така. Като се вдигне матрака и отдолу остава дупка. Единствено, тези които са комбирани с шкафче (после стават на легло, бюро и отделно шкаф), при тях не се виждат дрешките.
Лек и спорен ден на всички мами днес. Ако някой ходи на преглед стискам му палци. Аз сигурно след малко ще заспя, че съм спала не повече от час и половина.

# 32
Деска , Да ти е жив и здрав Мони!Да носи много радост на мама,тати и на кака!
Вчера ходих на док ,пуснаха ми тонове точно за 2 сек.Казаха ,че са ок ,а аз не усещам изобщо бебето.Но поне се успокоих.

# 33
Добрутро мами,
Деска, благодаря за закуската! Лека сутрешна почерпка за добра настроение и от мен:

Чин, новата тема е още по-слънчева и пролетна от предишната,  Hug

Не можах снощи да ви изчета, накрая яко ми клюмаше главата. Ще гледам да наваксам по-късно днес, след като си занеса стерилната урина за посявка, че имало нещо в другата  Tired Знаех си аз, като ми свърши неоренала, трябваше веднага да си купя нова опаковка и да си пия до края.

Ваче, не ми се размина секциото, обаче съм решила да говоря с д-р Георгиев в ТК (който ще ми го прави) и да видим колко са задължителни тези 24 часа в реанимация ако, разбира се, всичко е наред и стана по-рано и съм добре. Ще видя и този избор на акушерка дали се отнася само за раждането или, при секцио, може да имам такава, която ще ми помогне да стана по-бързо и да ме прехварлят в стаята, да мога да си закърмя бебчето възможно най-рано.

Силвър, то не е толкова заради диоптъра, който ми е -3.75 - не малък според нея. В документа ми пише: " В крайна периферия на дясно око се открива островна форма на скрежовидна дегенерация, с кондензация на ст. тяло и изтъняване на ретината. Препоръчвам раждане със секцио цезареа."

# 34
Добро утро, милички. Щастлив ден.  bouquet
Чинче, много сладурска, нова темичка.
ние изкарахме още една безсънна нощ с мъжо. Явно няма да ни мине толкова лесно. Остановихме, че в последните 7 години ни е крал, но в началото по-малко.Човекът не е грък, а албанец и мъжо винаги е казвал, че всички албанци са боклуци, а ние сме попаднали на единствения свестен....е, ето го свестния. Аз го приемам още по-тежко, защото и аз съм чужденка в Гърция, малко или много ме удря и на национална чест. Спирам до тук с оплакванията. Днес ще ходя да си взимам изследванията от кръвта и урината, че съм при док. в понеделник. Дано са ми ок.
Много ви прегръщам. Hug
Честит рожденник, МОНИ. Да е жив и здрав.

# 35
Добро утро,маменца,да ви е честита новата темичка!   bouquet
Деска,да е жив и здрав Монката  Party Наистина 1вата годинка е най-специална!:)
Анели,как така не го усещаш изобщо?  newsm78 Или по-рядко просто?
Тина,Макензен - да не се повтарям и аз след момичетата... но,Тина - абсурдно е в 29с. серклаж,аз знам че предизвиква контракции... Макензен - 160 горна граница е високо,колкото и да не ти понася меренето на кръвно.Следи го,задължително!  Hug
Ваче,бравос за стерилната урина!!!
Сега ще вляза да видя креватчето на Деската,а може и да пусна една снимка на тумбака,че вече е   огромен Rolling Eyes а аз съм почти 12 кила отгоре...

# 36
Ех, че е хубаво и пролетно. chin  Hug
Имам да дочитам, после пак

# 37
Вясвам се само за да се запиша и почвам задачките, че към 10 излизам...

Чин - пролетна и свежа темичка! Благодарим, че се грижиш за нас и нашето уютно местенце за споделяне...

Деска - честито легълце, честит ти и рожденик!

Ваче - хубави новини! Само такива да идват вече от всички мами!

МамаАнели - моля те като поразпиташ, пусни инфо и тук, че аз няма скоро да се добера до моята докторка в ТК...

Слънчев ден и слънчеви мисли на всички!

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 09:27 от heberlea

# 38
Добро утро,мамчета!
Чин Hug за пролетната прекрасна темичка!
Деска ,Честито ти легълце и да ти е жив и здрав сладура Мони!
Момичета искам да ви питам тези еднократни следродилни гащи някоя от вас ползвала ли ги е ,че се чудя за болницата дали да си взимам Thinking
И пак да питам кой размер е по-добре 22 или 24 ,че все имам усещането ,че 22 за 1 месец и ще ги израстем ,дали не е по-добре да взема 24.
Относно памперсите мисля да пробвам с тези на ДМ -чух добри отзиви newsm78

# 39
Записче и от мен PartyБлагодарско,Чинче.Пак е супер новата темичка Hug
Честит първи рожден ден на племеника ти,Деска.Да расте здрав и много щастлив Simple SmileМного сладко креватче сте си избрали,да ви е честито.
Имам да чистя,а хич не ми се започва Tired,но трябва...

# 40
Деси вчера забравих да ти честитя РД на племенника. Но още не е късно. Да ви е жив и здрав, много да ви радва. Но защо чак август ще го видиш? Сестра ти няма ли да дойде да се видите например по Великден, или като се роди бебка?

Елдра, няма начин да не го мислите. Дори цял живот ще го споменавате. Това си е голям удар под кръста. Но най-важното е че вие сте живи и здрави. Тези материалните неща са поправими, преживяват се някак. Всяко зло за добро. Сега пък бизнеса ви може да потръгне и да се развие доста. Все ще има някакво възмездие. Няма ли начин да го съдите или да си понесе някакво наказание все пак? Така и вие ще се чувствате малко по добре. Аз също се чувствам много зле когато се окажа прецакана в някаква ситуация, и да няма какво да направя.

# 41
  • София
Деска, да ти е жив и здрав племенника и много се радва на малката си братовчедка Heart Eyes
За този лист, който казваш с мерките/тоновете на бебо, до сега не ми е давала такъв, като мери си записва всичко в картона ми директно, който си стои при нея, не знам какво ще ми дава и какво не, аз при нея ще си раждам, та не знам дали няма всичко при нея да си остане до самото раждане newsm78
Ваче, браво че бебка е добре Hug
Аз в събота бях до Карфур и нямаше бодита малки номера за момченца, наистина имаше само за момиченца Confused Но вчера минах за малко през ХИТ и имаше много сладки 50-56 като размер, 2 за 7.99лв, изглеждаха добре, с късо ръкавче бяха, имаше и за момиченца и за момченца Laughing
ичка, аз съм взела едно боди размер 22 от вис виталис и да ти кажа, хич не ми се вижда малко, отгоре на рафта пише че 22 е за 0-3 месеца...но пък имаше и размер 22, които изглеждаха доста по-малки newsm78

# 42
Добро утро  Hug

След дълго мислене и чудене стигнах до заключението,че никакъв серклаж няма да дам да ми правят.Досега си износих бебето няма тепърва да ме човъркат,като си спомня какво преживях преди време-няма как да стане.Ще си взема утре изследванията ще ида при доктора-новия и ако каже си ги хващам и отивам с тях при трети специалист.Няма да ме подлудяват ама ха....
Че аз почти съм в 8 месец още малко остана.Мариян си ме подкрепя напълно,което ми дава повече сили.Имам за толкова неща да мисля ще ме занимават с неща,които ако е имало нужда е трябвало наистина по-рано да се направи.

Аз съм от Павликени и до миналата седмица ходех при Д-р Йорданов във Велико Търново,но като отидох и ми каза,че съм с ниска плацента и бля бля няма да се сещам,че ме хваща беса реших да се преместя при Д-р Герганов,който е лекар в моя град,но от края на този месец отивал в Търновското АГ,защото ще затварят павликенското.Надявам се да няма проблем,защото ще си хвана пътя и ще ида на Плевен с риск да имам силни контракции от пътя.
Ще поживем до утре та тогава ще се решава.

Деска да вие жив и здрав племенника!Много да ви радва,да расте весел и засмян,а на лято да целува и милува малката!  Hug

# 43
Добро  утро!  bouquet
С тази бременност реших да ходя само при един лекар, и слава богу е доста добър в специалността си,така че нямам проблеми,води ми всичко,спокойна съм,не ме обърква.Един ще каже едно друг друго,съвета ми е да не се ходи на 100 места,защото може да изкарат,че и бебе няма вътре едва ли Shocked и не знам какво още. Confused Много баби,хилаво дете.А и каквито сме податливи и чувствителни в този момент,каквото ни кажат и се хващаме като рибки.Малко остана,дръжте се!

# 44
Herbelea, с удоволстие ще споделя всичко ново за ТК, но мисля, че ви еще успеете преди мен. Ние с д-р Георгиев, а и с моята доки ще се видим чак в началото на май. Ваче и Миси плануват да ходят на отворените врати преди това, та се надявам и те да дадат повече инфо.

Зверче, оправи ли се бързо след взимането на кръв онзи ден? Изглеждаше доста отпаднала. Надявам се всичко е било наред.  Hug

Аз да ви споделя, ако имате път към Премеман, да се разходите до там - имат много намалени дрешки - аз взех няколко клинчета (ританки без стъпала) за по 7 лв едното, чорапчета и др. работи. Само чантата за количка, каято си бях харесала вече я няма даже и в каталога им.
Деска, да ти е ив и здрав племенника и много да ви радва! Креватчето е много сладко, да ви е честито! Ние взехме от тези с шкафчетата на Бертони и наистина май само при тях не се виждат нещата отдолу, когато се вдигне матрачето.

Общи условия

Активация на акаунт