Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 13

• 20 649
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
# 633
# 634
Здравейте!
Хубав ден от мен newsm51  newsm47   umbrella

... и... една (не)тънка червена линия...
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78....привет, Сани...я обясни! Thinking

Hug Hug Hug по-късно..
Кралева, някой ще умре в предстоящия епизод мм?

# 635
Здравейте!
Хубав ден от мен newsm51  newsm47   umbrella

... и... една (не)тънка червена линия...
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78....привет, Сани...я обясни! Thinking

Hug Hug Hug по-късно..
Кралева, някой ще умре в предстоящия епизод мм?
...кой, Ахмет...ще го ранят, бащата на Хакан ... ли?  newsm78 Или...Инджи? newsm78

# 636
Няма да е..Рибаря, той ще е ранен от Али......и отвлечен, скрит в една къща, в някаква гора!
Престои изнасилването в края на 29 епизод! Джемиле, после забременявала....и раждала, детето! ooooh! ooooh! ooooh!
Инджи, била болна от рак, не бременна....умирала, скоро, май в 30 епизод!
Ахмет, също ще го ранят, влизал в затвора, заради бащата на Хакан, но и той ранен, дали умирал...бащата, имам впредвид....не се знае! Но, за Ахмет.....и той умира, коя серия...незнам!
Берин ще е бременна...ще установи, омъжвала се...напред за Хакан!
Месуде и Сонер ще се оженят....Мурат и Айлин, напред ще се разделят, от мъка....Мурат ще се разболее, полудявал....и умирал, също!  ooooh! Но, това е по-напред....
Месуде.....щяла да направи, много поразии.....докато, женитбата само....няма да я усмири и задоволи, за да се откаже....да провали живота на Айлин!
Мете, ще се промени много, неможещ да преживее....загубата на Инджи, малко преди смъртта си, тя признавала ...любовтта си....и че никога не е била, в истинския смисъл на думата, жена на Садет!
Това, знам...и четох, тези дни........
След 30 епизод, събитията ще ги дават.....напред във времето!
Инфото ми е от форумите, колко е вярна...не гарантирам! newsm78 newsm78 newsm78

# 637
# 638
# 639
# 640
# 641
# 642
Ужасии пишеш Кралева,
Затова аз ще постна следното..
във връзка с линията помежди двете - червената линия

Тези две жени били ли са някога съпернички, ако да, в името на какво са били такива, след като тук много пъти писахме, че нито едната нито другата обича Али, тогава за какво съперничество става въпрос.. Не беше ли странно и смешно, и тъжно , че накрая на епизода, трябваше да обединят сили за да се противопоставят на Али,  и двете чувстваха че са станали негови жертви, и двете ги заключи, и с двете се държа зле, и двете хукнаха накрая да усмиряват изгубилия контрол... защо се получи така???
едната обвинява  Али че си живеел живота с Каролин, а другата – че го мамела с Джемиле...  А той хабер си няма нито от едното нито от другото.. И не само от тях, той „няма” насреща нито майка нито деца... Преди когато рибаря си поигра на руска рулетка,ние казвахме, че Али има за какво още да се бори и да живее. Обаче сега, ето че вече няма защо, има два пътя или тотално да си отмъсти, или да се отдаде и той на отшелничество и самосъжаление като рибаря. Но от цялата работа, след като никой не е видял нищо хубаво от Али, нито като съпруг, нито като баща нито като син, след като отвсякъде получи отрицание, тогава не е ли грешката в неговия телевизор, не е ли той виновен за всичките беди и нещастия които наблюдаваме от септември насам..

# 643
Разговора, в ресторанта....когато Али, примамва Джемиле...с онова писмо, че държи балъкчъ...като заложник, да я принуди....да говорят, и преди Каролин...да се появи...на лодката и да ги види!

28.bölüm ........края!

Ali : Gel Cemile.Hoşgeldin
Али: Ела, Джемиле..добре дошла!
Cemile : Balıkçı nerde?
Джемиле: Къде е .....рибаря?
Ali : Bunları daha sonra konuşuruz.Masaya geçelim.Hadi.Hadi Cemile.Gel canım.Hadi canım gel.Hadi otur.Hadi Cemile.
Али: Тези неща, малко по-късно....бихме, говорили! Да минем, на масата...хайде, хайде Джемиле, ела...! Ела, скъпа....хайде, седни...хайдеее, Джемиле!
Cemile : Ali,Balıkçı nerde?
Джемиле: Али, балъкчъ...къде е?
Ali : Cemile otur
Али: Джемиле, седни!
Cemile : Ya sen delirdin mi? Bunlar ne böyle? Sofralar,müzikler
Джемиле: Абе, ти да не полудя...какво е това, така....масата, музиката..???
Ali : Oturr! Böyle daha iyi.Aferin bak böyle daha iyi.
Али: Седни, така ще е по-добре....браво, ето така..вече е добре!
Cemile : Ali ne yapmaya çalışıyorsun sen?
Джемиле: Али, какво се опитваш....да направиш, ти?

Ali : Bak burası benim iş yerim Cemile.Türkiye'nin en güzel gazinosu.Asya ile Avrupa'nın birleştiği yerde,boğazın tam ortasında,eşsiz manzara eşliğinde yemek yemek isteyenler için.Yemeklerimiz enfestir.Hoşuna gideceğinden eminim.
Али: Виж, Джемиле...тука е моето работно място! Най-хубавото и значимо място на Турция, границата....между Азия и Европа, там където се съединяват...! На такова място, за онези които биха искали да се насладят на това, да дойдат да седнат, да вечерят...на това уникално място, в средата на Канала...харесва ми, надявам се и те да го харесат!
Cemile : Ali,balıkçı nerde?
Джемиле: Али, балъкчъ...къде е?
Ali : Bilmem.Keyfi yerindedir.Senin gibi bir kadınla evleneceği için yüreği pır pır atıyordur.Mutluluktan uçuyordur.Öyle değil mi?...Tatmak ister misin?
Али: Откъде да знам, сигурно е добре....сигурно, защото ще се жени, за една жена като теб, от щастие сигурно...пърка, някъде.....хвърчи от това, не е ли така? Искаш ли да....опиташ /виното/?
Cemile :İstemem...Bu deli saçmalıklarına ne zaman son vereceksin? Aklını mı kaçırdın sen?
Джемиле: Не искам....на тези твои лъжи, лудости....кога ще приключиш, с тези си глупости, кога ще им дойде, краят? Да не си откачил..?
Ali :  Hadi şerefe içelim.
Али: Хайде да пием...за здраве!
Cemile : Zıkkım iç
Джемиле: Не ми е до това, пий...
Ali : Şerefe içicez! Hadi şerefe.İç,iç canım hadi,afiyet olsun.
Али: За здравето, ще пием.....хайде, наздраве..скъпа, наслади се на храната!
Cemile : Bak Ali,eğer Balıkçı'nın nerde olduğunu söylemezsen polise gidicem.
Джемиле: Виж, Али..ако не ми кажеш къде е рибаря, отивам в полицията...да знаеш!
Ali : Burda değil.Nerde olduğunu da bilmiyorum.
Али: Не е тук, и къде е..също, не знам!
Cemile : Ama bana notta yazmışsın,Balıkçı'nın hayatı benim elimde..
Джемиле: Ама, нали ми писа....онова, ултимативното..че рибаря, животът му е в моите ръце...
Ali : Yalandı.Pmbe bir yalan Cemile.Buaraya gelmen için öyle yazdım ben.Yalan.Şişşşt
Али: Беше, лъжа...една розова лъжа, Джемиле! За да дойдеш, тук...така ти писах! Беше, лъжа...шшшт!
Cemile : Bırak be kolumu.Bıraksana kolumu
Джемиле: Остави ми, ръката...абе, остави ми ръката!
Ali : Kırarım kolunu otur.Otur.Çalın hadi.Çalın lan...Cemile çok düşündüm,hala da düşünüyorum.Geçmişte sana çok hatam oldu.Biliyorum.Sana düşüncesiz davrandım.Çok düşüncesz davrandım.Senin işin çok zordu biliyorum.Kocan yanında değildi.Evde çocuklarınla tek başına,hem analık yaptın hem babalık yaptın.Hepsini biliyorum.Ama benim hayatımda kolay değildi Cemile.Ömrüm kamaralarda,denizlerde geçti.Velhasıl ikimizde birbirimizin hayatını zora soktuk
Али: Бих, ти я счупил....седни! Седни...Пейте, хайде....пейте, Джемиле, много мислех...и още, мисля! В миналото, много грешки имам, спрямо теб...знам го! Мъжът ти, до тебе не беше...вкъщи, с децата...сама, и майка им беше и баща...всичко, разбирам! Но и моят живот не беше лесен, Джемиле! Животът ми, мина по катамараните, моретата...всъщности двамата, направихме живота си по-труден!
Cemile : Ben senin hayatını hiç zora sokmadım Ali.Ben senin hayatını hep kolaylaştırdım.Beni karıştırma
Джемиле: Аз, твоят не съм го направила по-труден, Али... все съм го, улеснявала, не се опитвай да ме объркваш, не смейсвай нещата!!
Ali : Cemile bir erkeğin hissettikleri,ihtiyaçları farklıdır.
Али: Джемиле, на един мъж..потребностите, усещането и нуждите, са различни!
Cemile : Aman aman.Doğru siz erkekler üüstün varlıklarsınız.Biz anlayamayız sizin ihtiyaçlarınızı.Caroline anlıyor mu? Seni,ihtiyaçlarını? Yarın başka bir kadına ihtiyaç duyarsan anlayışla karşılayacak mı seni?
Джемиле: Аман, правилно..вие мъжете, много искате, твърде...много, и разбирате... ние откъде ще знаем, ще разбираме ...нуждите ви? Каролин, разбира ли? Твоите нужди...утре, ако имаш нужда от друга жена, ще те разбере ли...нуждите ти, твоите!
Ali : O Avrupalı.
Али: Тя е вропейка!
Cemile : O Avrupalı.Avrupalı olunca başka tabi.
Джемиле: О, тя е европейка, и като такава е ...различна, разбира се!
Ali : Balıkçı'nın seni gerçekten sevdiğine inanıyor musun Cemile?
Али: Рибаря, че наистина те обича, вярваш ли му...Джемиле?!
Cemile : Bir insanın seni sevip sevmediğini tam olarak bilemezsin.Ancak umut edebilirsin.Hiçbir şey olduğu gibi görünmüyor,göründüğü gibi de olmuyor.
Джемиле: Един човек, казвайки ти че те обича, не може да го знаеш....само, може да се надяваш, че е така....нищо, което се случва не е така, както се вижда....понякога!
Ali : Vay vay vay ne güzel de konuştun.Öyle okkalı konuşmayı Balıkçı mı öğretti sana.Kendi iyi becerir bu işleri.
Али: Вай, вай вай...колко хубаво, го каза.....толкова умно, да говориш..балъкчъ ли те научи, той ги умее тия ..работи, и то добре!
Cemile : Öyle
Джемиле: Така е...
Ali : Ama netice değişmez.
Али: Но, това не променя...нещата!
Cemile : Hangi neticeyi?
Джемиле: Кои, неща....
Ali : Sen Balıkçı'yla kırıştırdın Cemile.Kırıştırdın canım.Benden ne farkın kaldı?
Али: Ти, се забърка с рибаря, сгреши.....Джемиле, от мен...каква разлика, видя... с мене!?
Cemile : Sen o kadınla birlikteyken benimle evliydin.Ben artık evli değilim.
Джемиле: Ти, с онази жена...като беше, ние, с мене беше още...женен! Аз, вече не бях омъжена...
Ali : Sen bana aitsin Cemile.
Али: Ти, ми принадлежиш ..Джемиле!
Cemile : Hadi be.Malın mıyım ben senin,eşya mıyım?Lafını bilde konuş.
Джемиле: Хайде бе....стока ли съм ти аз, че да ти принадлежа..или жена ти, бях....чуй се, и тогава говори!
Ali : Bana aitsin
Али: Принадлежиш ми, на мен!
Cemile : Bütün maraneti başımıza sen sardın.Yaptıkların yetmiyormuş gibi bide bana çamur atıyorsun.
Джемиле: Всичко това, ти го докара ...на главите ни, не ти стига направеното, от теб...та и кал се опитваш, да хвърляш!
Ali : Cemile otur yerine
Али: Джемиле, седни си на мястото!
Cemile : Ya bıraksana beni be
Джемиле: Я, ме остави..бе, остави ме!
Ali : Otur yerine otur sus.Hayt otur... Otur.Çal.Çal ulan söyle.
Али: Седни си на мястото, млъкни...казвам, седни! Свири, свири....хайде, пей !
"Sana nerden gönül verdim"
"Откъде ...ти дадох, защо обичтта си"
"Ah keşke vermez olaydım"
"Ах, дано..да не бях, го правил"
Ali : Geç yerine.Geç.Geç
Али: Мини, мини си на мястото! Мини....
"Sana bu can feda dedim"
" За тебе, това сърце...жертвах"
"keşke demez olaydım"
"Дано, да не бях го...правил"
Ali : Otur.Otur Cemile.Bak Cemile ben sana git diyene kadar burdasın.Tamam mı?
Али: Седни....седни, Джемиле! Джемиле, аз докато не ти кажа, да си ходиш...тука, ще стоиш...разбра ли?
"Dünyada sevdiğim bir tek sen vardın"
"На този свят, само..теб, обичах"
"Şimdi neden bana el gibisin"
"Сега, защо си...от другата страна"
Ali : Bana bak Cemile.Bana bak Cemile.Ben bu dünyada nefes aldığım sürece hep senin yanında olucam.Nefesimi hep ensende hissedeceksin.Sen beni yok sayamazsın.Sayamayacaksın,buna izin vermiycem.Eğer bu hakikati unutursan ,ben sana hatırlatıcam.Tamam mı?Anladın mı?
Али: Погледни ме, Джемиле....погледни ме...аз, на този свят докато дишам, мога да дишам, все при теб, ще бъда! Да не го забележиш, няма да позволя! Ако, пък го забравиш, аз ще ти го..напомням, постоянно! Разбра ли, добре ли.. ме разбра?

Caroline : Sen eski karınla aldatı yo beni Aliğ
Каролин: Ти, с бившата си жена, ме лъжеш, нали Али?
Cemile : Salak şey
Джемиле: Това е глупаво...такава глупост!

Ali : Tekneyi satmış.Tekne Caroline'in üstüneydi,onundu.Bana sormadan satmış.
Али: Продала, лодката...Тя, беше на името на Каролин, нейна беше, без да ме пита...я продала!
Cemile : Bana mı şikayet ediyorsun
Джемиле: На мене ли се, оплакваш..?

Ali : Ulan ben insan değil miyim ulan.Benim hayallerim yok mu ulan? Benim hayatım yok mu?Ömrüm geçiyor anasını satıyım.Ben de hayal kuruyorum.Ne istedim,bir huzur istedim.Allahından bul ulan Cemile.Ulan sen de Caroline.Allah belanızı versin.Kadın değilmisiniz,aynı millettenseniz ....
Али: Глупак, аз не съм ли човек...такъв ли съм? Аз, нямам ли мечти, нямам ли...глупак ли съм, побъркан? Нямам ли живот, минава ми...живота...майка му стара, и аз мечтаех, какво толкова исках, само мир...да има мир, исках! Нека аллах да ми прости, глупава Джемиле, и ти си глупачка..Каролин! Алахх, да ви накаже.....не сте ли жени, една порода сте....Не сте, никакви ....не сте!

Caroline : Ne yapacak biz şimdi?
Каролин: Какво ще правим, сега?
Cemile : Bizim ne yapcağımızın ne önemi var.Önemli olan onun ne yapacağı.Zıvanadan çıktı bir kere
Джемиле: Ние, не е важно какво....не е  от значение, оня...проклетия глупак, какво ще стори ..е важно! Хванат ли го, дяволите....излезе ли веднъж..от релси, не се знае!

Ali : Kadın değilmisiniz ulan aynı millettenseniz.Allah belanızı versin.Ulan Balıkçı: Ellerimle geberticem ulan seni.Adi herif,kalleş,köpek,sinsi,yılan
Али: Не сте, никакви...жени, еднакви сте, една порода....господ да ви накаже, и тебе глwпако, балъкчъ.....с ръцете си, ще те убия...глупак, такъв....хайде, човече...келеш, такъв, куче, плъх... змия....

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 18:03 от KraLeva66

# 644

Общи условия

Активация на акаунт