Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

Аз съм за заглавие номер 4

Някой по назад беше питал за Майчин дом на кой етаж се ражда в момента. На 2ри, трети го ремонтират още, щели да го правят "модерен", в стая с по едно легло и монитор. Така се изрази една санитарка  Mr. Green

Имаше и въпрос за лигнина дали се стерилизира. И на мен ми е интересно. Но явно никой не знае нищо по този въпрос.

# 676
Добро утро!
Имаше и въпрос за лигнина дали се стерилизира. И на мен ми е интересно. Но явно никой не знае нищо по този въпрос.

Клю доколкото помня, беше писала, че глади лигнин един ден.. Не знам дали това се има предвид.

# 677
  • гр. София
Забравих да кажа, че аз съм за заглавие номер 2 Simple Smile

# 678
  • Den Haag
Добро утро  Hug

Все забравям Елфи много хубави легълца и ракла цвета ми хареса много, Клю и твоето кътче е станало много хубаво и уютно  Peace
Жени благодаря за статийките  Hug, много са полезни  Peace

Страхотни чаршфки сте показали  Grinning и аз сигурно ще карам с тези на Вики, че има доста а са му малки вече  Peace

Хубав ден от мен   bouquet

# 679
За лигнина четох, че се глади на пара, ..предполагам през кърпа..или се прави суха стерилизация.
Но не си спомням тук коментирано ли е и затова попитах.
Струва ми се, че тоновете и в Шейново се заплащат.
Въобще понятието държавна болница в столицата ми звучи особено, като толкова много прегледи се заплащат...

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 10:09 от *milly*

# 680
това с лигнина  newsm78
някоя мама да даде повече светлина по  въпроса  Mr. Green

марго - стискам палци  и лекичко завиждам - аз само се надявам и преговарям с моята девойка да изчака да мине и петъка и тогава да излиза че то нашата не е лесна - един ден няма дето да мога да си кажа - влизам да раждам все нещо изниква ... не че ако почна няма да зарежа всичко, ама защо да е така - дано диването не стане и то такова лудо като нас  Heart Eyes

много хубави чаршафчета сте си купили:)

# 681
Наистина турският памук е уникален, моята майка ходи през Октомври до там, тъкмо бяхме разбрали, че ще си имаме бебе и беше накупила много неща, включително и 2 комплекта за изписване - 100% памук, нищо общо с нашите, и като пари и като качество - от 11 части са и струваха около 30 лв, а тук струват двойно. Също така беше взела и хавлии, отново страхотни от най-малка бебешка до такава тип халат-за по-голямо детенце. Решили сме с нея само да спра да кърмя и да отидем до там за дрешки и такива неща, защото си заслужава. Моята свекърва ходи до там миналият месец и не донесе една кърфица на бебето, защото видяла едно синьо костюмче, ама ако излезело момиче какво сме щели да го правим (то в цял Истанбул само едно СИНьО костюмче имаше, което съответно не ставаше за моето бебе  #2gunfire).
Стига вече с хвалбите на турските стоки, че ще трябва хонорар да им искам  Mr. Green

# 682
  • София
viktoriamg  и аз съм се насочила към Шейново.Също не съм ходила там на консултация,защото една позната роди там преди 7-8 мес. и ми каза че е отишла направо когато тръгнала да ражда.Сега си ходя в Ов.купел при моята гинеколожка.Все още не ми е записвала тонове с диаграмка,само със... незнам как се казва (не ми се смейте) с една тръба слуша тоновете и опипва корема,казва че всичко е о.к.
За лигнина не мисля да го правя нищо-гладене и т.н., от аптеката си купих малка разфасофка,защото аз си спомням от преди време лигнина беше един жълтеникав на големи рула го продаваха,а сега е беличък в пакет малък.запечатан.
При първото раждане не ми искаха лигнин даваха го от болницата,не мисля че го бяха  стерилизирали

# 683
Добро утро момичета,аз днес съм малко притеснена, корема ми е доста твърд и през нощта беше така,нямам никакви болки.Незнам дали малката се е надупила и така си спинка или да тичам до лекаря да ме види.Ох и мъжа ми го няма и ще си дойде кам 1-2 и сега се чудя дали да го чакам или да се обадя на лекаря и да ида да ме види.Почти цяла нощ не съм спала и само някви филми ми се въртят,ох тва бременлийския мозък си е голяма беля.Вчера на визитата в болницата акушерката ни каза че една майка не е разбрала че са и изтекли водите,и аз сега незнам това ли съм си внушила или какво,ама сутринта и моя мъж като ми пипна корема и каза че е много твърд,ох той ме стресна повече май,че ми даваше зор да звъня на лекаря и сега като тръгна за работа и аз егати филма дет съм.
Много хубави чаршавки сте си купили,да са ви честити

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 10:23 от babybu

# 684
Добро утро!
Жени акушерката каза,че се плаща на касата на болницата,така че вероятно и касова бележка дават.Самата тя призова да даваме пари само на касата.

Комплектите наистина са много сладурски! Heart Eyes

Добре,че не искат лигнин във втора градска,че ми се вижда много некомфортно

# 685
Добро утро Simple Smile

Ако на някой са му интересни хранителните вещества в кърмата - заповядайте на новата статия.

На какво основание искат пари за тонове не ми е ясно.. ще поровя днес, щото много се ядосвам така. Става дума за държавни болници също. Ето, в СЗ не се плаща, Клю вероятно ходи в Шейново, там също не се плаща.. а защо в МД, Втора градска и 1 АГ искат такса? И издават ли ви някакви документи за това?

в 1АГ си ти дават фактура на регистратурата,но виж тестването за алергия на упойки доктора си ми поиска парите,ни бележка,ни фактура.и на мен ми е странно все пак трябва да ти се полагат някакви тонове и по здравна каса..ама кой да ти каже. И в Шейново сигурно се плащат,защото им гледах ценоразписа в сайта и пишеше че са 30 лв.
Добре дошла на новата мама...Нана ти си с моя термин  baby_neutral от къде си?къде ще раждаш?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 10:43 от danaq_lv

# 686
Добро утро момичета!

Днес времето е меко казано безумно гадно. Може ли да е средата на април и да вали сякаш зимата ще идва. И аз днес почнах да се замислям за дрехите на бебо и дето мислех че няма да ми трябва дебело одеалце, да не е да ходя да купувам сега  newsm78 Ще видим тази работа.
Преди малко се върнах от ЖК. Всичко е наред, бебо е около 3100, напълно си отговаря на седмиците, но няма май намерение да излиза скоро младежа Simple Smile Нямам никакви контракции аз, може би от време на време да ми се стегне корема за малко и това е, но много рядко. Пуснаха ми изследванията и това е. Вече ще чакаме да дойде момента и евентуално след празниците ще ходя пак до доки да се видим Simple Smile ако не съм родила. На мен тонове ми слушаха предни път и това е.
А вас ви гледат за разкритие, защото имате контракции ли? Защото мен не са ме гледали...

Наистина чаршафчетата, които сте показали са страхотни, но тук много ги преувеличават тези цени. А за качеството са си наистина много добри.

# 687
danaq_lv, до сега гледах цените в МД и не видях никъде за тези 12 лв., за които пише навсякъде.
В окръжна не знам как е, сега ще звънна и там да проверя, макар че в темата за окръжна пише, че не се плащат. Не че нещо, ама да си плащаш осигуровките и да ти искат за всякакви неща.. това не знам да е ВИП услуга, или е?!

mushence, моят док каза, че ще ме гледа за разкритие чак в 36-та. До сега не ме е гледал ни веднъж.

# 688
jenny_b - кажи после за окръжна,че аз вчера попитах и ми казаха че ако съм си избрала екип,лекаря ще ме вика на тонове,но иначе се правили в поликлиниките където са ни консултациите.Видях че и ти се запътила да раждаш в окръжна,избрала ли си си екип и при кой си се насочила?

# 689
jenny_b - кажи после за окръжна,че аз вчера попитах и ми казаха че ако съм си избрала екип,лекаря ще ме вика на тонове,но иначе се правили в поликлиниките където са ни консултациите.Видях че и ти се запътила да раждаш в окръжна,избрала ли си си екип и при кой си се насочила?

Ами вероятно пак при д-р Жекова, ще й звънна другата седмица.. В темата четох и за д-р Дачева много добри отзиви, че е мила, внимателна и разговорлива, което д-р Жекова не е, или поне не съвсем..
Освен да се запозная и с нея, но определено от д-р Жекова поне знам какво да очаквам. Чакам сега една дружка да сподели (тия дни ще ражда при нея) и ще ти пиша после.

Общи условия

Активация на акаунт