Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)2

• 35 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
БГ Субтитри за епизод 20  http://bgsubs.webs.com/

# 46
  • sofia
В замунда дали ще се появи 20 епизод??? Praynig

# 47
В замунда дали ще се появи 20 епизод??? Praynig

Да и аз това се чудех.Много се бавят,а пък арената въобще не се отваря.

# 48
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз го изтеглих от р2р, още вчера рано следобед беше качен.

# 49
Успяхте ли да изгледате серията, защото не виждам особено много коментари?
Явно този път съм късметлийка - успях да я изтегля точно от Арена...

Няма да издавам нищо, макар че ме сърби езикът  Laughing
Само мога да кажа, че става мноооооооого интересно в някои отношения ...
Да му мислят Питър и Калинда, че каквато са я надробили...  Thinking

# 50
Аз чакам милото да благоволи да ми дръпне субтитрите и да ми качи филма на флашка.
 Close

# 51
От Арената я дръпнах, изгледах я и е много интересна, ама си мълча, щото разбрах, че много от вас не са я гледали още.

# 52
Малко снимки от следващия епизод
http://bgsubs.webs.com/news.htm
епизод 21- 04.05.11

# 53
Аз чакам милото да благоволи да ми дръпне субтитрите и да ми качи филма на флашка.
 Close
И аз бях така преди. В един момент ми писна и се научих само всичко да си правя. Пробвай се и ти!  bouquet

# 54
Четири дена минаха и никой не коментира най-интересната серия за този сезон Embarassed Rolling Eyes

# 55
Алиша естествено пак е най-прецаканата.Интересно как ли ще се държи с Калинда?

# 56
Радвам се ,че Питър спечели .
Странни са ми американците за това ,че за тях при избора на кандидат за даден пост е от голямо значение семейното му положение и взаимоотношенията в семейството .Много ясно ,че на половинката на кандидата е дадена определена линия, която да следва пред избирателите и журналистите.Едно интервю броени часове преди изборите да обърне резултатите ми се струва тъпо.
Ама както и да е все пак е филм.
Стана ми жал за Алиша за първи път я дадоха истински разстроена ,малко да вземат да и раздвижат образа емоционално ,че нереално търпелива и студена  ми се вижда.
Хареса ми Калинда как каза на Уил да вземе да и каже колко прекрасна/или каквото там беше/  докато гледаше интервюто беше убеден ,че Алиша е искрена за Питър и са постъпили правилно , а после разбра ,че вратата все още е открехната за него.
Все повече харесвам Кари иска ми се да се върне във фирмата ,ама едва ли .Дали ще се случи нещо м/у него и Калинда  newsm78
Хайде ви е сте.................... Grinning

# 57
Най-накрая Grinning
Питър е противен и гнусен и не заслужава пост на защитник на справедливостта. Та той не знае какво е думата честност! Ако беше поне малко мъж, нямаше да се втурне да покрива аферата си с Калинда като последен страхливец, а щеше да признае на Алиша и да я моли за прошка. Естествено, че ще е разстроена, та той се скъса да се извинява и да я убеждава, че е признал всичко #Cussing out Хареса ми Илай в тази серия, беше много лоялен. Уил колкото и да се прави на безразличен, все още е лудо влюбен в Алиша и Калинда прекрасно видя това. Относно Кари- писна ми от игричките им с индийката, време е да се вземат Mr. Green

# 58
Поздрави за Iliana__, която даде зелената светлина за коментарите  bouquet
Представям си сега каква вълна от затаени емоции ще се отприщи  Joy

Епизодът наистина беше много интересен.  Hug
Алиша както винаги перфектно изигра ролята "съпруга на кандидат", но е крайно време да си даде сметка, че лицето Питър не заслужава подобна лоялност. #2gunfire  Можем само да съжаляваме, че ролята е дадена на такъв актьор-хубавец, чиято външност подвежда към съвсем безпочвена симпатия, жертва на която ставам и аз от време на време (Но съгласете се, че пред него Уил  е направо грозноватичък). По отношение на Питър подкрепям мнението на joy_r .
Мисля, че Уил има съвсем удобен повод да се сближи отново с Алиша - като утешител, разбира се.. Дано не пропилее тази възможност. Но знае ли човек, и мъжката и женската глупост са непредвидими hahaha

Жалко само за хубавата нова къща, която оглеждаше Алиша... Мисля си, че няма да има възможност да живее в нея дълго.  newsm78

# 59
Всички преди мен пишат в посока, че Алиша ще напусне Питър, аз обаче не съм сигурна...смятам, че може и да няма такъв развой.

Общи условия

Активация на акаунт