Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)2

• 35 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Мноооооого съм любопитна как Даян ще подходи към вече явните отношения Уил - Алиша.  Rolling Eyes
Тя почти ги хвана в крачка... 

# 541
  • в сърцето на един мъж...
Тя не само ги хвана, тя вече знае за тях Mr. Green Особено с тоя курс по сексуалентормоз Laughing

# 542
  • София
Тя не само ги хвана, тя вече знае за тях Mr. Green Особено с тоя курс по сексуалентормоз Laughing

Ох, това ме разби Simple Smile Даян ме кефи!

Шантавата адвокатка и тя е супер, внася много свежест. Липсваха ми Калинда и Алън Къмингс (изгуби ми се името му сега  Embarassed ).

# 543
Ооо, така съм се смяла на адвокатката на Алиша, няма такава просто, уникална е и ми се ще по-често да я дават Heart Eyes

# 544
Мда и им го показа по нейния неповторим начин!
Хареса ми Алиша колко неловко се чувстваше около Даян.

От друга страна пак пренебрегнаха Калинда  Tired

# 545
Мда, ама тя много кофти ги хвана, то беше ясно, че е Алиша, все пак така се чуваше телефона й, а всички знаят и как звъни. А и Калинда знае вече, тя също беше там.
Нещо обаче не ми харесва как показват връзката им Thinking

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 14:25 от Geia

# 546
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Всъщност връзката им е логична, ниев очаквахме прекалено много. Алиша е хладна и скована, не може така изведнъж да се превърне във влюбено и страстно момиченце.

# 547
Все пак го раздава 40-ина годишна с две поотраснали деца, няма как да се държи като невинно влюбено девойче, защото не е нито едно от двете  Mr. Green

# 548
Не невинно, чети Wink, страстно написах Joy. Разлика голяяяма Laughing. Страст им липсва на двамцата, точно както им липсваше и с Питър. Явно в нея е грешката Rolling Eyes, Уил си беше много страстен с журналистката, а и Питър е доказал се в платената любов жребец hahaha.

# 549
а и Питър е доказал се в платената любов жребец hahaha.
You made my day  Joy
А защо ли направиха такъв обрат и оставиха в прокуратурата латино мадамата (Моника Реймънд)?

# 550
Страстта си и е ок, не разбирам защо не си го видяла  Wink ,
Секс-сцената им беше "гореща", Алиша имаше доста интересни идеи в кабинета на Уил, а за капак сцената с "издънката" беше мноооого нетипична за старата Алиша  Heart Eyes
Уил целия 3-ти сезон си е дърво Wink и в диалога с Питър хич не се справи.
Рационалното поведение на Алиша извън секса също ме кефи 100%, аман от влюбени жени, които губят реална представа за действителността!

А защо ли направиха такъв обрат и оставиха в прокуратурата латино мадамата (Моника Реймънд)?

Бих заложила на Каринцето, както той тръгва на война с Локхарт-Гарднър, няма как да ги събират често с Калинда... Вече нямам търпение за нейната линия този сезон  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 15:18 от Boomer

# 551
На теб може да ти е ок, но за мен страстната жена не е страстна само в леглото, мисля ме разбираш добре Wink.

# 552
Е, Джо, те са все пак адвокати, тя е с две деца, имат извънбрачна връзка, някак си не я виждам да гръмне по вестниците като Питър с хот секс по мотелите. А и веднъж вече изживя всичко в отворен вид, мисля, че ще се пази точно от такива неща. Колкото и хот да е в леглото, не вярвам да иска да цъфне по първите страници на вестниците Wink

# 553
Не е хот в отношенията им, все гледа в земята, все се дърпа, все го дава студено и дистанцирано. И това, като са само двамата, не съм казала, че трябва да си размята сутиена и да крещи "Аз спя с шефа" Mr. Green.

# 554
Е чакай де, те един път ги дадоха заедно, тогава пъшкаха и т.н. беше си супер хот сцената, след това ги дават все в някакви странни ситуации, дето няма как да се държи по-секси. А в последната ситуация заедно ги изхващиха Mr. Green Кво страстно искаш там Joy

Общи условия

Активация на акаунт