Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)2

• 35 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцето на един мъж...
Изгледах и аз серията - още ли се придържаме към белите букви или пишем вече нормално?

# 616
Да си пишем нормално  Wink
Джаки - мнооого е добра актрисата, 100%-ва свекърва  Mr. Green
Калинда-Кари - не ми допадат като двойка  Blush

# 617
Джаки ужасно ме дразни мен. Какво се прави на праволинейна, че и следи и Алиша? Да не би Алиша да е виновна, че не е с Питър? Интересно ми е какво ще стане с дъщерята на Илай и със Зак Grinning
А Калинда и Кари - още не мога да разбера Кари я иска, щото му бяга или защото я харесва наистина? А тя - иска да има нещо с него, но смята, че ще я зареже при първия удобен случай или защото го ползва за информация? Thinking

# 618
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кари я иска, защото е влюбен. Калинда се дърпа, защото усеща, че от такава връзка трудно ще се измъкне. Поне според мен е така Peace.

# 619
Кари - още не мога да разбера Кари я иска, щото му бяга или защото я харесва наистина?
И аз това се чудя, защото съм съгласна с Джо, че отначало си падаше и то много, докато вече дали вече не е и въпрос на чест да запише бройката, засегнат след сценката със София преди, а сега и Дейна, защото тази реплика:
Цитат
я да видя каква марка ти е якето?,
въобще не беше толкова невинна.

А за Калинда, след това което забъркаха с нея и Питър, оставям сценаристите да ме изненадват, единственото, което не искам е да я вържат за някого.
Харесаха ми с Уил и преди в бара и сега в кабинета му, мисля че дори да не се сдобрят с Алиша, спокойно могат да станат дружки с Уил, говорят на един език.

Развитието около Уил ми е странно?
Проблемите, които описа на Калинда, дали са само заради Питър?

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 18:29 от Boomer

# 620
Кари - още не мога да разбера Кари я иска, щото му бяга или защото я харесва наистина?
И аз това се чудя, защото съм съгласна с Джо, че отначало си падаше и то много, докато вече дали вече не е и въпрос на чест да запише бройката, засегнат след сценката със София преди, а сега и Дейна, защото тази реплика:
Цитат
я да видя каква марка ти е якето?,
въобще не беше толкова невинна.

А за Калинда, след това което забъркаха с нея и Питър, оставям сценаристите да ме изненадват, единственото, което не искам е да я вържат за някого.
Харесаха ми с Уил и преди в бара и сега в кабинета му, мисля че дори да не се сдобрят с Алиша, спокойно могат да станат дружки с Уил, говорят на един език.

Развитието около Уил ми е странно?
Проблемите, които описа на Калинда, дали са само заради Питър?

Мда и аз смятам, че Калинда леко си пада по Дейна, но едва ли ще стигне до някъде. Според мен тя въобще не иска да се забърква с който и да е от прокуратурата и това я спира от някакво развитие в отношенията им с Кари.(все пак тя като чуе нещо свързано с Питър и подскача като опарена Simple Smile) Освен това и при Кари и при Дейна не се знае в кой момент биха използвали чувствата на Калинда, за да се доберат до Логхарт-Гарднър. Всъщност важи и обратното Simple Smile  Онази ФБР агентка по ми се връзва за Калинда.
Между другото в следващия епизод ще участва и Уенди Скот Кар. Разследва Логхарт-Гарднър или нещо такова.

# 621
Промо 3х09

# 622
Уаууу нещата се нагорещяват до червено, на Уил му предстоят трудни решения

# 623
Какво говорат ,че нямам звук.
То и да имах едва ли щях да разбера.

# 624
Даян разбра, че Уенди разследва фирмата и постави ултиматум на Уил да прекрати връзката си с Алиша!  Blush

# 625
Уау Flutter

# 626
Явно и тук ще ни вдигнат вдигнат адреналина преди празниците и прекъсването  Whistling

# 627
  • на изток от рая
И тук ли ще има почивки? Аман вече, какво ще гледам?!
Кога ще е епизод 9?

# 628
И тук ли ще има почивки? Аман вече, какво ще гледам?!
Кога ще е епизод 9?
9 епизод ще е в понеделник, но за след това няма дата на следващия епизод, което означава, че ще има прекъсване от няколко седмици:(

# 629
Интересно промо! Бих казала инфарктно... Ако наистина ще правят някаква пауза, то наистина тук е момента (напрежението ще е голямо, очакването също). Уил и Алиша здраво са задълбали във връзката си - горещите сцени от промото показват това.  Hug Много съм доволна от това, което видях, дори цената на това да е дълго прекъсване на сериала.
Даян в случая не е права - прекратяването на връзката няма да оправи нещата... Каквото е станало, вече е станало! Уил все повече задобрява според мен и от него някак си не очаквам мръсни номера или гадни постъпки (спрямо Алиша, де). Някак си ми е приспана бдителността относно него, но да видим... може да има и резки обрати.

Чакам с нетърпение понеделника! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт