Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)2

• 35 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Току що видях, че са сменили датата на следващия епизод- ще бъде на 9.01.12 Simple Smile
Весели празници:)

# 691
От няколко дни започнах да гледам сериала и много ми хареса. Записвам се в темата и се надявам да ви настигна, нищо че още съм на първи сезон  Wink

# 692
Добре дошла в темата, Enigma_691bouquet
Очаква те наистина нещо вълнуващо. Сериалът е страхотен!
И бързо да наваксаш с материала! Naughty   Joy Joy Joy

А ние очакваме поредния епизод от ... втори сезон!  Crossing Arms

# 693
някой гледа ли епизода да даде малко инфо в бяло

# 694
Здравейте.  Hug

Поредната, 12 серия с бг  субтитри

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=294200&hit=1

# 695
Много свеж епизод!Струваше си чакането. Peace

# 696
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина беше много свеж, хареса ми и случаят, и развитието на главната интрига с разследването срещу Уил. А Даян беше безценна, докато строяваше Дейвид Лий и Илай Mr. Green. Последно, че ме мързи да пиша в бяло- този път няма в какво да обвиним Кари май Wink.

# 697
Най-сетне новата серия!Супер! newsm68

# 698
  • София
Наистина много свежа серия, която предизвика усмивки у нас Simple Smile

Как мислите, дали Калинда "помогна" на Алиша? Или пък беше Дейвид Лий?  Thinking Кари в тази серия нямаше грешка, много беше сладък  Embarassed Алиша също много ми хареса на показанията- как го изигра хладнокръвно.   bouquet
Илай, в този сезон...какво прави всъщност?!? Имам чувството, че се опитват да му намерят място, но не успяват Sad Не го изпускайте, моля!  Peace
Даян наистина е безценна, пълни ми душата и ми се иска да дават повече екранно време на Кристин Барански, защото- който си го може, може си го!
И като последно, искам да изразя удоволствието си, че отново включиха "лудата адвокатка" Елизабет Тасиони в действието. Само как натри носа на отвратителната Уенди Скот-Кар!  Sick #2gunfire Очаквам с нетърпение бъдещите им сблъсъци!  Mr. Green

# 699
този път няма в какво да обвиним Кари май Wink.

Да бе, виж какъв е сладък,  Heart Eyes
когато е хрисим и не злобее  Money

Илааай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много приятна изненада беше Брайън Браун като love interest на Даян  Peace

# 700
Страхотен епизод! Имаше много интересни моменти.
Кари просто не беше себе си...ББ Показа, че вече е преживял уволнението си и не храни антипатии към никого, най-вече към Алиша. Но най-вече искаше да натрие носа на високомерния и престижен адвокат от ... забравих от къде беше. Знаеше какво цели той, но направи всичко възможно да не го получи! Размаза го с кеф.
Даян очарователна повече от всякога. ББ Закачката с приносителя на призовките беше много свежа. Актьорът много ми напомня  Брайън Браун (играеше Люк О'Нийл в "Птиците умират сами").  newsm78 Виждам, че  Boomer потвърждава подозренията ми.

Много ми хареса Уил в танц с младоженката... Изобщо свежите моменти изобилстваха.

# 701
Наистина много свежа серия, която предизвика усмивки у нас Simple Smile

Как мислите, дали Калинда "помогна" на Алиша? Или пък беше Дейвид Лий?  Thinking Кари в тази серия нямаше грешка, много беше сладък  Embarassed Алиша също много ми хареса на показанията- как го изигра хладнокръвно.   bouquet
По скоро Дейвид Лий спасяваше себе си, защото все пак той е бил главния адвокат и е трябвало да наблюдава Алиша в този случай. Калинда знаеше, че документа сега е прибавен, но едва ли е направила нещо по собствена инициатива. По скоро с Дейвид Лий са обмисляли как да го подхвърлят на Алиша за подпис без да разбере.(нали е много честна и с висок морал хехе).

# 702
Докато успея да изгледам предишната серия и се наканя да кажа тук някоя дума и ВОАЛА:

http://DMCA-removal-from-Google/download.php/295267/The.Good.Wif … .XviD-LOL.torrent

# 703
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аууу, Калинда каква е глупачка #Cussing out

# 704
  • МАРС
Аз мисля, че го направи с някаква умисъл.
Предполагам, че не могат да го обвинят в нещо за което са откраднали документите, понеже определено не ги придобиха по законен път.

Общи условия

Активация на акаунт