Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)2

• 35 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Новата серия - The Good Wife S03E01

# 271
  • София

И субтитрите на английски  Flutter

http://www.addic7ed.com/serie/The_Good_Wife/3/1/The_New_Day

diaboli4no, ще имаш ли възможност и този сезон да бъдеш наш вещ екскурзовод из дебрите на английския?  Crazy
Благодаря ти предварително!  Hug

# 272
Най-накрая, едвам дочаках  Rolling Eyes!
Много се радвам!

# 273
# 274
  • София
Супер!
Диаболично е писала в замунда, че субтитри ще има в сряда. Предварително ти благодарим, Диаболично bouquet!
Още не съм гледала серията и малко ми е любопитно дали Уил и Съпругата успяха да използват хотелската стая в крайна сметка Mr. Green.

# 275
От промо серията ми се струва ,че са я използвали стаята  Laughing
diaboli4no чакаме те да направиш срядата ни по-приятна   bouquet

# 276
О, започна ли, супер, аз тази вечер или утре ще го гледам като го качат в mega share

# 277
Е, дочакахме!

Сега да дочакаме и Диаболично!

# 278
Ейй активирахте се феновете Simple Smile Да, в сряда ще ги завърша субтитрите. Серията е супер между другото Simple Smile

# 279
  • София
Ейй активирахте се феновете Simple Smile Да, в сряда ще ги завърша субтитрите. Серията е супер между другото Simple Smile

Очаквам с още по-голямо нетърпение. Много ти благодаря за усилието  Hug

# 280

С големи благодарности за усилията  bouquet Hug Аз обаче нямам търпение и ще попрегледам серията Mr. Green да се уверя, че стаята е изпозлвана по предназначение Laughing Sunglasses Wink

# 281
Изгледах серията, обещаващо започва сезонът. Използвана е стаята, и още как Grinning. Много мистериозно завърши... Пише ми се още, но виждам, че повечето ще чакате субтитри, ще стискам зъби  Mr. Green.

# 282
  • на изток от рая
 Party
Откога я чакам тая съпругаа!

# 283
А има ли трейлър за следващия епизод? Как ще издържа една седмица да не знам кой чука на вратата Mr. Green

# 284
А има ли трейлър за следващия епизод? Как ще издържа една седмица да не знам кой чука на вратата Mr. Green

Ето и промото на втора серия - доста обещаваща изглежда - Мъртвата зона

Общи условия

Активация на акаунт