Тема Незабравима 188

• 30 380
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Г-жа Броненосец,благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51

# 631
Г-жа Броненосец, благодаря за превода! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 632
Г-жо Броненосец, благодаря за превода newsm51 newsm51 newsm51

# 633
Г-жо Броненосец,благодаря за превода,а на Пепел от рози благодаря за записа,защото не бях успяла да гледам предаването и интервютата.
Йозлем много ми харесва,защото е непринудена и естествена,освен,че е хубава.Много усмихната и с ведро излъчване.
Докато Серхан,извън филма,ми е доста скован,а и гласът му-може би,ако не беше дублиран,нямаше да прави такова впечатление разликата.А някой знае ли,дали и в другите филми,в които е участвал го дублират?

# 634
Г-жо Броненосец,благодаря за превода,а на Пепел от рози благодаря за записа,защото не бях успяла да гледам предаването и интервютата.
Йозлем много ми харесва,защото е непринудена и естествена,освен,че е хубава.Много усмихната и с ведро излъчване.
Докато Серхан,извън филма,ми е доста скован,а и гласът му-може би,ако не беше дублиран,нямаше да прави такова впечатление разликата.А някой знае ли,дали и в другите филми,в които е участвал го дублират?
В "Клетва" е дублиран от същия дубльор, а в "След дъжда" няма дубльор и е с неговия глас.Преди няколко дни попаднах на клипче от някакъв друг сериал, в който играе полицай-там също е дубларан, но от друг дубльор, не от този в Незабравима.

# 635
Г-жо Броненосец, благодаря за превода. Йозлем е голяма сладурана, страхотно излъчване има като се усмихва, направо те кара и ти да се усмихваш без да знаеш защо.  Grinning

# 636
Както казаха някои момичета-Серхан остарява като катедрала Peace

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=201956736494436&comments

Тук е меко казано-странен #Crazy #Crazy #Crazy

# 637
Ради,благодаря ти за информацията!
Сега изглежда много по-добре-има хора,които с годините стават по-хубави,и той е от тях!

# 638
Ради,благодаря ти за информацията!
Сега изглежда много по-добре-има хора,които с годините стават по-хубави,и той е от тях!
newsm10 newsm10 newsm10 И според мен е така Laughing

# 639
  • София
Значи Йозлем била лазка или лазкиня (не знам как се казва) по корени. Не бях чувал досега за тези лази, но ще ги запомня. Интересно Клуни дали е гледал интервюто?

# 640
  • София
Е, че те били почти грузинци тези лази и лазкини според Уикипедия.

Лазите са една от групите на грузинците в Турция и Югозападна Грузия, по крайбрежието на Черно море. Лазите говорят на лазки говори на грузинския език. Те са хопски, вице-архабски и атина-арташенски. Мнозинството от лазите са сунити-мюсюлмани, но сега проявяват голям интерес към православното християнство. Грузинска православната църква има батумска и лазка епархии, начело с митрополит Димитри. Броят на лазите се оценява от 1 500 000 до половин милион души.

# 641
Не знам кога ще продължа с репортажа със Серхан Яваш. Имам технически проблеми, затова набързо публикувах каквото преведох.

# 642
Не знам кога ще продължа с репортажа със Серхан Яваш. Имам технически проблеми, затова набързо публикувах каквото преведох.
Благодаря за всичко, което правите за нас! newsm20 Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 643

Благодарни сме ти за всяко изречение,което ни превеждаш!  bouquet

# 644
  • София
Когато имате възможност smile3525 smile3501 smile3525..пак ще ни зарадвате.Благодаря и аз. newsm10 smile3521 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт