Тема Незабравима 188

• 30 263
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Фрагмент 1

М-взех решение да напусна дома.
Е-акъла ли си загуби,като беше заедно с някой като Бату?
Н-може би по-нататък Бату няма да е в живота ми,но и аз ще направя бъркотия(беля) живота му.
Назан-мислиш,че ще я оставя ли?
М-бащата на Ямур преди е бил женен за леля й
М- лоша съм така ли,наистина ще стана лоша,както поиска Еда
Б-честит (хубав) рожден ден Ямур

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 21:59 от reksi

# 736
  • Варна
Добър вечер Незабравими , невероятни стихове , отново преводачките са изключителни, Миме на патерици , да ти е живо и здраво детенце. Гледам и три фрагмента, благодаря на Весела и Ради , за което   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Според мен Мелда , ще играе ролята на добра, тя отива в стаята на детето и ще вземе снимката от кутията , за да не я види Ямур. Виждаме , че Бату я слага , леля ще я махне , поне така ми изглежда.

Не пречи малко да се сдърпат , я после каква целувка има  hahaha hahaha hahaha hahaha
Слънчо, аз не видях Бату да слага снимка в кутията. А, и подаръка той го оставя при вс.останали долу, на масата...А, снимката Яамур я открива в стаята си...А, всички видяхме кой излезе от там...
Аз също смятам,че Мелда ще подхвърли снимката в стаята на Ямур.В кутията на Бату е бомбата с дистанционното.Няма защо да слага снимка в кутията след като има намерение после да взриви кутията. newsm78
Благодаря на Весела и Ради за фрагментите и на Рекси за превода.  bouquet  bouquet
аз не мисля , че има бомба , която да взривява . Снимката , ще бъде бомбата, по скоро държи телефона с цел  да се обади на Харун и да злорадства  newsm78

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 19:25 от kesara

# 737
Привет и от мен.
След кратко отсъствие отново съм на линия.Много имам да ви чета. От време на време поглеждах какво става, но имам мноооого пропуски.Изгледах и така очаквания 78 епизод и малко ми е тъжно да го кажа, но не ме фпечатли.Определено във фрагментите показват цялата романтика , а в серията основно разни змии и гущери. Зарибяват ни с една целуф:shock:ка, за да гледаме щуротиите им после.Съгласна съм и с Милена и г-жа Броненосец за това какво стана с тоз сериал. Ама нейсе, дано свърши скоро. За новите фрагмани-кеф ми е, че Харун ще изревнува малко. Ще  ни върнат малко в първи сезон кога Еда му късаше шушоните с Толга. Погледнах и 51 епизод, за да се уверя колко по- балансиран е бил първи сезон. Сега само Ямур е интересна. Всички дрруги са като прочетени книги.  
Айде отивам да дочитам , че то интервюта..преводи... и други приятни коментари и творби.......

# 738
Превод на фрагмент 1
Мелда:Мамо,аз реших да се разделя от дома
Еда:Да не си изгуби ума?Как може да си с човек като Бату?
Ниса:Може би оттук нататък Бату няма да е в живота ми , но аз ще бъда беда в неговия живот..
Назан:Мисли си , че ще я оставя ли?
Мелда:Бащата на Ямур преди това беше женен за леля й!Лоша съм така ли ,Еда?Ще стане това което искаш..ще стана наистина лош човек
Бату:Честит Рожден Ден , Ямур!

# 739
Опс  ooooh! Рекси сори не видях , че вече си го пуснала  Hug

# 740
  • София
Опс  ooooh! Рекси сори не видях , че вече си го пуснала  Hug
  bouquet Hug  bouquet

# 741
  • Русе
Рекси,Розовка, благодаря за преводите! Hug Колкото повече,толкова повече! Party За нас е добре всякак! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 742
Рекси ,Розовка момичета какво щяхме да правиме без вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 743
# 744
  • Варна
Благодаря на Рекси и за вторият превод и на Розовка , страшни сте момичета   bouquet

# 745
Мелда:Бащата на Ямур преди това беше женен за леля й!Лоша съм така ли ,Еда?Ще стане това което искаш..ще стана наистина лош човек/ превод от фрагмент 1/
Егаси наглата и безочлива жена.Същински навлек.Ако не беше Еда да накара Харун дали щеше да е била женена за Харун?И тя много добре знае,че Еда го накара.
Щяла да става лоша.Че тя кога ли е била добра.Кой и е виновен,че  неможе да се вземе в ръце и да поеме по нов път.Насила ли иска да накара да я обича Харун и да остави жената която обича и единственното си дете.Защо не си зададе въпроса защо не е обичана.Кой би обичал една егоистична,себелюбива,завистлива и злобна жена? Crossing Arms
 Рекси,Розовка,благодаря ви за превода на фрагмент 1  bouquet  bouquet

# 746
  • София
Рекси благодаря за превода .  bouquet Heart Eyes Как си бе слънце оздравя ли ? Липсваш на форума .Непрекъснато се оглеждаме за твойте фотосесийки. Heart Eyes  bouquet
Hug Hug Hug Марийче не съм оздравяла,но поне съм си вече в къщи,а не по болници както досега  ooooh! ooooh! ooooh! и  продължавам с лечението в домашни условия 

# 747
ниса ще отмъщава на бату

# 748
Рекси благодаря за превода .  bouquet Heart Eyes Как си бе слънце оздравя ли ? Липсваш на форума .Непрекъснато се оглеждаме за твойте фотосесийки. Heart Eyes  bouquet
Hug Hug Hug Марийче не съм оздравяла,но поне съм си вече в къщи,а не по болници както досега  ooooh! ooooh! ooooh! и  продължавам с лечението в домашни условия 
Рекси, не знаех, че положението е било толкова сериозно.
 Почивай активно и оздравявай бързо.

# 749
ниса ще отмъщава на бату
Този път си  ,мисля че това отмъщение ще бъде по-успешно..Според мен краят на Бату ще сложи Мелда ,дори врага ти не може да те нарани колкото любимите хора , или може би Ниса или Едже..По този начин може да ни покажат , че всъщност Бату не е толкова силен  Tired

Общи условия

Активация на акаунт