Тема Незабравима 188

• 30 271
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Мерси за фрагманите! Ами в резюмето на няколко пъти е споменато, че Арас създава напрежение между двамата влюбени, но като гледам май няма да е за дълго! Време е вече Дениз да се появи!  Joy Joy hahaha

# 721
Весела ,Ради благодаря ви момичета за фрагментите.  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Меги ,Вени спокойно може вече да я изкараме от кухнята или магазина  да идва и да обсъжда очакваното и неочакваното от сценаристка страна. hahaha hahaha hahaha
И така момичета бат Харун явно доста е подпалил след сценката с Арас но както се казва добре ,че не е за дълго щом като дават захвата му пък и Еда отвсякъде се е предала. Hug Peace Мелдичка като гледам добре ще ги свърши  #Crazy #Crazy #Crazy но както и преди сме си казвали вълкът козината си мени но нрава не.Очаквахме някакви нейни действие неможе да е чак толкоз да е примирена. Thinking Жал ми е за Ниса .  Tired Бурак това му е малко трябва му един як кютек дано доживеем и това да видим. PraynigИ определено няма как да им простя на тези сценаристи замисълът да развалят най-хубавият рожден ден на Ямур. Crossing Arms леле това дете го направиха  #Crazy #Crazy #Crazy............

# 722
  • Варна
Добър вечер Незабравими , невероятни стихове , отново преводачките са изключителни, Миме на патерици , да ти е живо и здраво детенце. Гледам и три фрагмента, благодаря на Весела и Ради , за което   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Според мен Мелда , ще играе ролята на добра, тя отива в стаята на детето и ще вземе снимката от кутията , за да не я види Ямур. Виждаме , че Бату я слага , леля ще я махне , поне така ми изглежда.

Не пречи малко да се сдърпат , я после каква целувка има  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 18:59 от kesara

# 723
  • София
Привет и от мен  Hug Hug Hug

Фрагмент 2

Х-защо се обади на Арас?
Е-къде отиваш?
Х-не мисля че искам да зная
Х-всеки ден те обичам все повече.Понякога чувствам че тази любов като че ли не се събира в сърцето ми
Бату-много ми липсваше
Е-за първи път ще бъда до дъщеря ми на рождения й ден
Я-.Не се ли досетихте за рожденият ми ден... изненада.Аз съм най-щастливата Ямур на света

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 23:20 от reksi

# 724
  • Русе
Вени къде е?
Ако е на линия да вземе да си намери нещо работа - я в кухнята , я до магазина да отиде , та да качат пре това време фрагманито!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ПС
Вени , не се сърдиш за закачката , нали?  bouquet
Цял ден ме няма! Ей, трудно ви се угажда, брей! hahaha

# 725
  • Русе
Етоооо, фрагманлар гялдиииии! hahaha
Значи, съвсем навреме съм си тук! smile3521
Весела, Ради, благодаря за тях! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси, благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Как си, оправяш ли се?

# 726
Добър вечер Незабравими , невероятни стихове , отново преводачките са изключителни, Миме на патерици , да ти е живо и здраво детенце. Гледам и три фрагмента, благодаря на Весела и Ради , за което   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Според мен Мелда , ще играе ролята на добра, тя отива в стаята на детето и ще вземе снимката от кутията , за да не я види Ямур. Виждаме , че Бату я слага , леля ще я махне , поне така ми изглежда.

Не пречи малко да се сдърпат , я после каква целувка има  hahaha hahaha hahaha hahaha
Слънчо, аз не видях Бату да слага снимка в кутията. А, и подаръка той го оставя при вс.останали долу, на масата...А, снимката Яамур я открива в стаята си...А, всички видяхме кой излезе от там...

# 727
  • Варна
Привет и от мен  Hug Hug Hug

Фрагмент 2

Х-защо се обади на Арас?
Е-къде отиваш?
Х-не мисля че искам да зная
Х-всеки ден те обичам все повече.Понякога чувствам че тази любов като че ли не се събира в сърцето ми
Е-за първи път ще бъда до дъщеря ми на рождения й ден
Я-Рожденият ми ден е.Не се ли досети за изненада.Аз съм най-щастливата Ямур на света
благодаря   bouquet

# 728
А, в началото на 2 фрагмент, където Тюркян и Мелда разговарят-дали последната не и признава за чувствата към  Бату?! newsm78

# 729
Рекси благодаря за превода .  bouquet Heart Eyes Как си бе слънце оздравя ли ? Липсваш на форума .Непрекъснато се оглеждаме за твойте фотосесийки. Heart Eyes  bouquet

# 730
А, в началото на 2 фрагмент, където Тюркян и Мелда разговарят-дали последната не и признава за чувствата към  Бату?! newsm78

Нищо чудно и затова да е толкоз шокирана . newsm78 ooooh!

# 731
  • Варна

Слънчо, аз не видях Бату да слага снимка в кутията. А, и подаръка той го оставя при вс.останали долу, на масата...А, снимката Яамур я открива в стаята си...А, всички видяхме кой излезе от там...
писанче , Бату подготвя кутията, 2 фрагмент  , но имам усещането ,че Мелда ще махне снимката , незная

# 732

Аз също смятам,че Мелда ще подхвърли снимката в стаята на Ямур.В кутията на Бату е бомбата с дистанционното.Няма защо да слага снимка в кутията след като има намерение после да взриви кутията. newsm78
Благодаря на Весела и Ради за фрагментите и на Рекси за превода.  bouquet  bouquet

# 733
Фрагментите за тези които не могат да ги видят във фесбук
http://www.youtube.com/watch?v=thJaLgWsNcQ&feature=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=_opGWrB5ZU0&feature=feedu

# 734
  • Русе
Такаааааааа, по фрагментите :
Ниса се е освестила и гори всичко свързано с Бату.Браво на момичето!
Абсурд е Мелда да маха нещо, тя слага, и то сватбената си снимка.
Бату също гласи подарък. Явно всеки си готви сам сюрприза.

От 2-ия фрагмент- само кавгата е по повод ,че Еда се е обадила на Арас.

Общи условия

Активация на акаунт