Хърватия

• 171 501
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Здравейте мами пътешественички  Grinning
Може би не е съвсем мястото тук,но обмислям едно пътуване в посока Хърватия и Словения и ми се иска да питам посетилите пещера Постойна Яма какъв пакет са заплатили като вход за влизане и кой е най добър като съотношение -разгледани обекти според пакета.Прилагам линк към входните такси и пакети и ще се радвам да го обсъдим и да ми помогнете.Благодаря предварително  bouquet
http://tickets.postojnska-jama.si/en/all.html

# 616
Здравейте мами пътешественички  Grinning
Може би не е съвсем мястото тук,но обмислям едно пътуване в посока Хърватия и Словения и ми се иска да питам посетилите пещера Постойна Яма какъв пакет са заплатили като вход за влизане и кой е най добър като съотношение -разгледани обекти според пакета.Прилагам линк към входните такси и пакети и ще се радвам да го обсъдим и да ми помогнете.Благодаря предварително  bouquet
http://tickets.postojnska-jama.si/en/all.html
Не изпускайте замъка Предяма - интересен е колкото пещерата, че дори и повече. За другите забележителности нищо не мога да кажа, ние избрахме първия пакет.

# 617
  • In transit
Ние избрахме само посещение на пещерата, но вътре ни показаха и вивариума, без да сме заплащали допълнително за него. Споменавам го защото седмица преди нас, наши приятели са си платили допълнително за да видят и вивариума.
Не знам кога ще ходите, но си вземете топли дрехи, че там е голям студ. Ние бяхме в началото на октомври и температурата наоколо беше 4-5С, като духаше много студен вятър. В пещерата беше по-топло, но имаше някакво студено течение.

# 618
  • Sofia
Ние избрахме само посещение на пещерата, но вътре ни показаха и вивариума, без да сме заплащали допълнително за него. Споменавам го защото седмица преди нас, наши приятели са си платили допълнително за да видят и вивариума.
Не знам кога ще ходите, но си вземете топли дрехи, че там е голям студ. Ние бяхме в началото на октомври и температурата наоколо беше 4-5С, като духаше много студен вятър. В пещерата беше по-топло, но имаше някакво студено течение.
Благодаря ви момичета.Точно и за това питах,за да се ориентирам кое трябва да изберем.Не знам дали е много подходящо времето което съм определила 27.02-5.03.2017 като в планът влиза и Плитвичките езера и те ме притесняват май по-вече като климат  newsm78

# 619
Ще ми препоръчате ли добър пътеводител за Хърватия! Може и на английски език да е. Засега си взех само този на NG. Но един никога не ми е достатъчен, много обичам да се заравям в пътеводители и пътеписи.  Hug   

# 620
От моя опит на NG са най-добри и актуални, особено сполучливи са предложенията им за маршрути с автомобил. Вече на място може да си купите книжка с по-подробно описание на забележителностите.

# 621
На английски - Lonely Planet, Fodor's, Rough Guide. Но това по принцип като топпътеводители за която и да е дестинация по света, конкретно за Хърватия не съм купувала ни един Simple Smile И двата пъти ходихме наизуст.

# 622
Благодаря сърдечно за отговорите!  bouquet

# 623
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Привет!
Насочеге ме къде са най-хубавите плажове?

# 624
Записвам се да ви следя, понеже това лято сме се насочили към Хърватия.

# 625
Привет!
Насочеге ме къде са най-хубавите плажове?
Зависи какво разбираш под плажове. Обсъждано е по-назад в темата.

# 626
Аз искам да запитам, може ли да се доверим на туристическите агенции,които предлагат хотели за почивки с ол инклузив. До сега сме почивали в Турция, но тази година предвид обстановката там, решихме да заменим с Хървтия. Искам да запитам дали е читав ол инклузивът им и дали звездната категория на хотелите им, отговаря на нашата?

# 627
Аз искам да запитам, може ли да се доверим на туристическите агенции,които предлагат хотели за почивки с ол инклузив. До сега сме почивали в Турция, но тази година предвид обстановката там, решихме да заменим с Хървтия. Искам да запитам дали е читав ол инклузивът им и дали звездната категория на хотелите им, отговаря на нашата?
Аз в Хърватия не бих отседнала изобщо на хотел, а камо ли ол инклузив.

# 628
 Shocked Олеее, защо така. А така ми се искаше да видим поне Дубровник и езерата.....

# 629
Ми има вили, апартаменти, семейни хотели в традиционни каменни къщи.
По-добър вариант от хотели, които в Хърватия са ярък хепи-соц стил и обслужване.

Общи условия

Активация на акаунт