Хърватия

• 171 478
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
А мога ли да запитам за мнение за хотел LAGUNA MOLINDRIO в Пореч.

Много пъти го заглеждам заради спокойствието, залива и зеленината... Но не сме го резервирали защото при тези пътувания все искаме да сме в тези прекрасни градчета, а не извън тях.
Мисля, че си заслужава...

Ще ти бъда благодарна да ми препоръчаш хотел на достъпна цена.

# 646
  • София
-------------

Ще ти кажа един хотел в който сме нощували на път. Но не сме го използвали да сме в Пореч или другаде.
Обещахме си да се върнем...въпреки, че не обичаме да повтаряме. Но в него бяхме само часове...
http://castellorausch.com/
На цена 50 евро, в момента го виждам на 60 за май.
Не знам за какво ви трябва хотел? Почивка, море, разглеждане или просто обиколка ?

# 647
-------------

Ще ти кажа един хотел в който сме нощували на път. Но не сме го използвали да сме в Пореч или другаде.
Обещахме си да се върнем...въпреки, че не обичаме да повтаряме. Но в него бяхме само часове...
Не знам за какво ви трябва хотел? Почивка, море, разглеждане или просто обиколка ?

Тъкмо се нагласих да видя някой невероятен хотел в Хърватска и то пак се оказа частна вила Simple Smile Прекрасно място, наистина.

# 648
  • Пловдив
Здравейте, записвам се и аз в темата, пролетната ваканция - от 8 до 12 април - ще ходим до Хърватска и околностите на екскурзия, за малко време ще посетим доста неща - Цетине, Будва, Дубровник, Котор и  Тирана. Наслушах се на ужасии за пътя и суперлативи за мястото и очаквам първото да не е толкова страшно, а второто наистина да е това, което вече си представям Simple Smile

# 649
-------------

Ами за почивка. Мислим да останем една седмица. Това 60 евро, предполагам е на човек. Като, че ли в такъв случай офертите на ТА са по-евтини. В Емералд гледах хотели със закуска и вечеря за около 3000 лева за 3 възрастни  newsm78

# 650
-------------

Ами за почивка. Мислим да останем една седмица. Това 60 евро, предполагам е на човек. Като, че ли в такъв случай офертите на ТА са по-евтини. В Емералд гледах хотели със закуска и вечеря за около 3000 лева за 3 възрастни  newsm78
Цената е за двойна стая.

# 651
След много чудене между почивка в Албания, Черна гора и Хърватия се спряхме на последната.
Моля ако някой е бил в района на Пула, Пореч, Ровин, Умаг да сподели впечатления. Категорично искаме в тази част, т.к. планираме да посетим за един ден Венеция. С автомобила си сме. На ота.иване сме с четири нощувки по път в Охрид, Тирана, Котор и Сплит. На връщане - в Загреб и Белград. В Хърватия почивката е от 10 нощувки.
Благодаря.

# 652
След много чудене между почивка в Албания, Черна гора и Хърватия се спряхме на последната.
Моля ако някой е бил в района на Пула, Пореч, Ровин, Умаг да сподели впечатления. Категорично искаме в тази част, т.к. планираме да посетим за един ден Венеция. С автомобила си сме. На ота.иване сме с четири нощувки по път в Охрид, Тирана, Котор и Сплит. На връщане - в Загреб и Белград. В Хърватия почивката е от 10 нощувки.
Благодаря.

От моя опит Сплит е ужасно място за нощувка, освен ако не искате да се наслаждавате на урбанистичен посткомунистически пейзаж с гигантски панелки. И ние го имахме в плановете си, но се наложи да го подминем и нощувахме в Трогир, само разгледахме двореца на Диоклециан. Целият Каштелански залив също е предградие на Сплит.

# 653
  • София
Judy, aз бих препоръчала нощувка в Задар - заради морския орган и The Greeting to the Sun - https://www.google.bg/search?q=greeting+to+the+sun&espv=2&am … BigB&dpr=1.25
Ние планувахме нощувка в Задар специално заради тях. Уникални са.

Ако тръгнете сутринта от Котор, може да минете и да видите Сплит за няколко часа, след това Трогир (и на него не му трябва много време) и да стигнете до Задар. Не че е малко пътят, но не е и много. И ако трябва да избирам между Трогир и Задар - ще е Задар.

# 654
Виви, много интересно предложение. Благодаря. Довечера ще огледаме с мъжа ми. 
Междувременно решихме да направим едната нощувка на отивате в Охрид, другите две - Котор /околностите, за да разгледаме по- добре/, и четвъртата около Сплит, но не в града, тъй като не ми го препоръчвате тук /ice_sparky/ и ще се вслушам в съвета ви.
Разбира се Сплит и Дубровник са в плана ни разглеждане. Затова и планираме едно преспиване в района.
Пак си стават четири нощувки на отиване.
Резервирахме за 10 дни хотел в Умаг. Отговаря на това, което търсим по условие. За другото - като отидем, ще видим. Ние държим на осигурена закуска и вечеря в хотела, голям басейн, фитнес, корт и плаж до хотела. Тези неща ги има.
Навръщане оставаме с две нощувки - в Загреб и в Белград.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 10:57 от Judy

# 655
Планирам пътуване от София с главна цел Плитвичките езера. Освен тях, мисля да включа Белград и Загреб. Три нощувки добре ли са и какво друго бихте препоръчали да включа? През букинг ли да резервирам хотел около езерата?

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 13:36 от zigizagi

# 656
Judy, aз бих препоръчала нощувка в Задар - заради морския орган и The Greeting to the Sun - https://www.google.bg/search?q=greeting+to+the+sun&espv=2&am … BigB&dpr=1.25
Ние планувахме нощувка в Задар специално заради тях. Уникални са.

Ако тръгнете сутринта от Котор, може да минете и да видите Сплит за няколко часа, след това Трогир (и на него не му трябва много време) и да стигнете до Задар. Не че е малко пътят, но не е и много. И ако трябва да избирам между Трогир и Задар - ще е Задар.
Задар е уникален град - "малката Венеция".......В края на септември беше прекрасно времето и незабравимо преживяване.

# 657
Показах идеята за морския орган у нас и се възприе твърде добре...  Heart Eyes

# 658
  • София
Няма да съжалявате. Звуците са вълшебни.
Greeting to the Sun трябва да се види по тъмно, но органът свири 24 часа в денонощието. Simple Smile

# 659
  • Sofia
Предстои ми пътуване, което ще има 1 нощувка в Загреб. Ще имаме няколко часа за разходка там. Приемам идеи какво може да се види за толкова кратко време, както и да препоръчате кръчма за вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт