Хърватия

• 171 109
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Мисля, че бяха 3 стаи общо , или поне повечето са от този тип, къща с 2 - 3 стаи, които се отдават. Има в самия парк 3 или 4 хотела, но не можаха да ме грабнат с нищо.
Предполагам все пак , че и на място ще откриете нещо сносно  Peace

# 61
Няма проблем да избереш хотела като стигнеш на място. Ние така направихме. Цените за Плитчевите езера бяха 30-40 евро на вечер(2 възрастни и дете на 8 години), имаше и по скъпи но не си заслужаваха парите, в Дубровник цените са почти същите.

# 62
  • София
 Албена и ние сме в същия състав. Мислях, че в Дубровник ще е по-скъпо!   bouquet

# 63
А Хърватия драпа неистово,ама не я искат Crazy
Тц, Хърватия Не иска да е в ЕС
иска , Хърватия е приключила преговорите и след 2 години ще се присъедини

# 64
Ние обикаляхме  Хърватия и навсякъде търсихме стаи на място. В Дубровник ни предложиха апартамент за 4 души, на 10мин от стария град, с гледка към морето- 70Е.

# 65
А Хърватия драпа неистово,ама не я искат Crazy
Тц, Хърватия Не иска да е в ЕС
иска , Хърватия е приключила преговорите и след 2 години ще се присъедини
Точно тъй Naughty Някои персони са крайно дезинформирани,ама спорят иначе ooooh!

# 66
  • Paradise

Куни оттук ли си купувате или някъде по път? И евентуално с евра може ли да се плаща?

Да, от тук; ако свършат, плащаме или в евро, или обменяме.

В Хърватска е доста скъпо (и в Дубровник, и на Плитвичките езера).
Входът за езерата е 100 куни (около 27-28 лв.) на човек.

# 67
Имам чувството,че за вас Хърватия е само Дубровник и плитвичките езера Laughing Laughing
Да не би да е защото Дубровник е най-blizoo до България Crazy

# 68
  • Paradise
Не, не е само.
Просто това се знае в БГ (бих казала повече Дубровник, по-малко езерата, Загреб и Сплит), които са достъпни както с организирани екскурзии, така и с личен транспорт.

Хърватска не е най-любимата и мечтана дестинация на българите, все пак.

# 69
Хърватска не е най-любимата и мечтана дестинация на българите, все пак.
Това е интересна констатация Thinking
Според теб дали това се дължи на нашия ориенталски манталитет?
Като че ли за българите върха на сладоледа е да отидат в ужасната турция или разни други арабски емирства ooooh! ooooh!

# 70
  • Paradise
Темата е за Хърватска, а не за българския манталитет и какво считат българите за "връх на сладоледа".
Пусни специална тема и там ще ги бистрим тез' въпроси. Peace

Хърватска не е евтина дестинация, няма пясъчни плажове, каквито познаваме от нашето Черноморие, не съм много наясно с полетите от България и обратно, но самото пътуване (ако не е организирана екскурзия) си е хамалогия и средства...; причини да искаш...

# 71
Преди 3 години тръгнахме за Хърватска с 2000лв 4 човека, в един автомобил. Спахме в къщи за гости, а не по хотели в Будва( 2 нощувки), Макарска, Плитвички езера, Словения (2 нощувки). Парите ни стигнаха, дори накупихме много сувенири за подаръци. Аз я пиша евтина дестинация.

# 72
  • София
Имам чувството,че за вас Хърватия е само Дубровник и плитвичките езера Laughing Laughing
Да не би да е защото Дубровник е най-blizoo до България Crazy
Ами наистина е най-близо. Ето един сайт с местата, който заслужава да се видят, но дали ще успеем за няколко дни да ги обиколим  newsm78. Ходи ми се и до Пула , но е доста встрани от пътя ни.

# 73
здравейте, знаете ли къде в Хърваско има хубави плажове! Разбрах, че май повечето са каменисти, но от снимките които разгледах е страшно красиво Simple Smile

# 74
Не, нямат..))
Каменисти и съвсем мънички..

Общи условия

Активация на акаунт