Велико Търново и региона

• 128 629
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Видях, че сте коментирали фриьори в Търново, но реших и аз да попитам..можете ли да ми препоръчате добър фризьор за руси кичури? Имах такива от четири години и сглупих да си потъмня косата.. много съм доволна от моята фризьорка, но е в друг град и ми е невъзможно да ходя вече..вземаше ми по 20 лв, ходех през 2-3 месеца и кичурите ми бяха бели, а косата ми напълно здрава..незнам каква боя ползваше.. А сега след потъмняването и ползване на преса, косата ми е много зле и ме е страх да не попадна на фриьор, който да ми я доизгори  Shocked Моля ви, помагайте..

# 676
  • Велико Търново
Категорична съм,че Катя от Crazy е уникално добра.
Ето снимка от преди три години http://darboji.snimka.bg/children/bojidara-2.314988.10548974
Със сигурност цената няма да е 20 лв.Аз такава цена никога не съм плащала за кичури Blush

# 677

Ето снимка от преди три години http://darboji.snimka.bg/children/bojidara-2.314988.10548974
Със сигурност цената няма да е 20 лв.Аз такава цена никога не съм плащала за кичури Blush

ей,секси парче Sunglasses

аз кичури под 35 лева до сега май не съм плащала,макар,че  от 2 години съм с тъмна коса де Peace

# 678
  • велико търново
Момичета искам да споделя с вас тази оферта от сайтовете за колективно пазаруване;http://grabo.bg/veliko-tarnovo/hapnete-za-20lv-a-platete-samo-99 … orant-ethno-02h4f
Аз вече си взех един вал чер и смятам да го оползотворя идната седмица.
Приятни слънчеви дни от мен и мой те принцеси Simple Smile

# 679
Като говорим за ваучери някой има ли впечатления от тези сандвичи Сандвич и напитка по избор само за 1,99 лв, вместо за 4,10 лв, в … 33; Sofcho"!. Като го гледам по картата май се пада към Царевец, което го прави леко неудобно като местоположение, но ако си заслужава може да се пробва поне по 1 път, затова ще чакам отзиви Simple Smile

# 680
Здравейте , момичета. В тази тема се обдъждат много и най- разнообразни неща. Аз съм бременна и трябва да си избера генеколог, който в последствие да води и раждането. Желателно е да е специалист в секциото, защото най- вероятно това ще се наложи.
Предварително ви благодаря за коректните отговори. Държа да е в Търново, въпреки не много добрата слава на тукашното отделение. Вярвам, че и тук има добри специалисти.

# 681
ГИнеколог в Търново и то за секцио-Д-р Цочева. Peace

# 682
ГИнеколог в Търново и то за секцио-Д-р Цочева. Peace

Toчно Цочева си остави ръцете при мен  Sick  Никакъв специалист не е.
Вери77, поради лошия си опит (а отскоро и лошия опит на една моя близка роднина) с Търновското РО никого не мога да ти препоръчам.  Peace

# 683
  • пяната на дните
Верче, съвет за гинеколог май няма да мога да ти дам Simple Smile.
Много много се радваме за теб!  bouquet Hug Hug Hug
Дано откриеш най-подходящия доктор за вас и всичко да бъде наред!

# 684
  • Велико Търново
От Цочева имам добро впечатление от гледна точка на професионализъм, макар и по отношение на нормално раждане. А ако избереш нея и за наблюдение на бременността, няма да имаш проблеми и с междуличностните отношения. Иначе е дръпната и малко строга, аз чак се стреснах като разбрах, че отивам да раждам в нейна смяна, но нямаше проблеми. Част от сегашните лекари преди 3 години ги нямаше и нямам впечатления за тях, но от старите при никой друг не си струва да ходиш. И аз като теб си бях решила, че държа тук да раждам.

Възможно най-леко доизкарване на бременността ти пожелавам  Peace Дръж ни в течение Simple Smile

# 685
  • софия
Здравейте. Преди време бях помолила за мнения за частна градина за месец август.
Отказахме се от Алианс Франсез, записахме малки в Мечо Пух.
Има ли майки, чиито деца ще посещават занималнята месец август?

# 686
Здравейте , момичета. В тази тема се обдъждат много и най- разнообразни неща. Аз съм бременна и трябва да си избера генеколог, който в последствие да води и раждането. Желателно е да е специалист в секциото, защото най- вероятно това ще се наложи.
Предварително ви благодаря за коректните отговори. Държа да е в Търново, въпреки не много добрата слава на тукашното отделение. Вярвам, че и тук има добри специалисти.

честита бременност!
една моя приятелка ходи при д-р Паньова в "Невромедикс" и е доволна, май най-вече поради факта, че всеки път я гледат с ехографа, макар че по зК се полагат само 2 УЗИ. а иначе е мнооого рано да се мисли за родоразрешението, така че......
обиколи няколко доктори и виж кой ще ти вдъхне доверие Peace
моята приятелка, обаче, няма да ражда при Паньова. аз също няма да раждам тук-това за протокола Wink

# 687
Като сме се заговорили за гинеколози искам да похваля д-р Калейнски. Бях при него на ЖК, всеки път ме гледа на видеозона, въпреки че само два пъти е "по здравна каса", изключително е внимателен и всячески гледа да е в услуга на бременните. Някой разпространява слухове, че си иска пари за видеозона, но ТОВА АБСОЛЮТНО НЕ Е ВЯРНО! И за прегледи и цитонамазки си ходя там, никоя жена не пипа толкова внимателно , колкото него.

# 688
Сега влизам с много добра новина: ако сте ме чели по-назад, бях писала, че родителите от нашата група "Болярче" бяхме написали и депозирали проект за ремонт на залата на децата, с цел да има достатъчно места за спане и обновен кът за игра. тъкмо, когато си мислехме,че от Общината няма да ни одобрят проекта, днес разбрахме,че ще получим заветното финансиране от почти 13 хил. лв и  ремонтът на групата започва още в понеделник. повече за проекта има на страничката ни във ФБ. за целта, обаче, търсим татковци-доброволци, които в понеделник от 18ч. да изнесат старото обзавеждане. моля, ако има такива мами, които влизат тук, но не се познаваме лично, да ми пишат, за да знаем кой ще отиде Peace
сърдечно благодаря на Общината  bouquet и на всички активни родители Hug дано децата ни харесат новата си група на есен и да се чувстват по-комфортно в нея Heart Eyes

# 689
  • велико търново
Деси честито за одобрението и дано повече татковци се отзоват и помогнат .Успех!
Аз отпрашвам пак на моренце ,но ще ви следя из късо. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт