Велико Търново и региона

• 128 558
  • 769
  •   1
Отговори
  • Велико Търново

Най-голямa мама е ДИДКА   
Най-малка мама е Мартеничка
Най-голямо дете е Христо на Дидка
Най-малко дете е Теодор на daryl hana
Бременни мами: dessy encheva с термин: 13. 10. 2011 г

Полезна информация:
Невромедикс - тел. 606-707: Клиника където можете да намерите гинеколог, ортопед, 3Д и 4Д видеозон. Цена на преглед без направление - 30 лв /работи и с направление/
Гинеколози д-р Маринова (0888406125), Д-р Паньова (Невромедикс) - ако сте решили да идете при нея, посетете преди това блога на MONIQUE - майка на ангелче
Офтамолози - Д-р Костуркова (поликлиника, 2-ри етаж и Оптик мат- работи и с направления)
Ортопеди - Д-р Йорданов (поликлинка)
Педиатър – Д-р Кьорчева 0888891882
Училище за бъдещи родители
Детска ясла „Мечо Пух" - тел. 622056
Детска ясла „Слънце" - тел. 636895, 624107
Детска ясла „Щастливо детство” – тел. 622497
Детска ясла „Пролет” – тел. 648946
Детска градина „Райна Княгиня” – тел. 648947
Старата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544832.0

# 1
Ауу, първа.
Мерси за темичката.  bouquet

# 2
Благодаря за новата тема   bouquet

# 3
Искам да изкажа лични впечатлени от АГО в Горна Оряховица. Аз съм с втора доста проблемна бременност и 2-ри серклаж направен там. Само  добри думи мога да кажа за д-р Сотиров, благодарение на него се задържа бебето ми  bouquet Целият персонал са много отзивчиви  bouquet  За сведения имам 3 спонтанни аборта в търновската болница #Cussing out

И аз раждах при него, също съм доволна. Мислех, че няма да се появи по време на раждането..

# 4
Хайде и аз в новата темичка!

А за д-р Сотиров мога да кажа само хубави неща - благодарение на него си имам живо и здраво момче!!!   

# 5
Добро утро,
и аз в новата ни тема, с пожелание за хубав, слънчев и спокоен ден!

ето и кафенце за разсънване Simple Smile

# 6
Добро утро! Желая ви слънчев ден!

# 7
Добро утро!Да попитам има ли други първокласници освен нас?Още не съм се ориентирала към училище newsm78Някой ако може да даде съвет ще съм благодарна Praynig

# 8
добро утро!
някой беше попитал в предната тема за лекарят,при който ходим в Русе. давам направо линк към сайта му,защото подробно е описано за лазертерапията. ние вече правихме няколко процедури на сливиците на Лили през февруари и през септември ще направим може би още 10тина. някой може да ме помисли за наивна,но сме решили да опитаме всичко,за да отървем операцията, че нейните и трите са огромни-всеки лекар като ги види и реагира ей така Shocked

ето го сайта
http://tophomeo.com/

# 9
  • При децата ми
Добро утро и от мен!
Благодаря на момичетата, които споделиха мнението си зза зъболекарите! Hug
Деси Енчева, при моя син ситуацията е същата със сливиците! Точно по същия начин реарираха докторите при преглед!! Боледуваше доста често, нооо сега е вече на седем години и Слава Богу, нещата се нормализираха. Не сме му махали третата сливица.

Лек ден и приятни почивни дни момичета!  Nature Sun With Face

# 10
Добро утро!Да попитам има ли други първокласници освен нас?Още не съм се ориентирала към училище newsm78Някой ако може да даде съвет ще съм благодарна Praynig

Доста сте закъснели, някои училища записваха още през есента, други през януари....

# 11
Голямта ми дъщеря ще е първокласничка. Според мен доброто училище е  това, което е близо до твоят дом. Че в това ежедневие дето живеем .............

# 12
  • Велико Търново
Голям вятър, ще ме е отвее довечера като минавам по моста  Shocked

# 13
# 14
Благодарим за новата темичка!!!

Общи условия

Активация на акаунт