Велико Търново и региона

• 128 564
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
 Момичета,знаете ли в Търново дали някъде правят ядрено магнитен резонанс и колко струва?

# 46
  • В.Търново
Момичета,има вече Пентаксим в Търново.Вчера бяхме при д-р Царина Иванова и я поставиха на сина ми,най-накрая,чакахме от февруари месец.Който не знае да се обади,защото скоро пак може да няма.

# 47
Бих искала да ми препоръчате детски ортопед в Търново. Благодаря предварително  Peace
Здравей,мила!Добре дошла!
Доколкото знам ортопедите не се делят на детски и за възрастни.Мога да ти препоръчам д-р Антонов.Имала съм проблеми и с двете си деца и благодарение на него, съм ги преодолявала бързо и успешно.Млад,начетен,със специалности в редица бели държави, и не на последно място с много прилично отношение към децата.Работи в Ортопедичното отделение на болницата и Медицински център"Аркус"(към Нова болница,възможно е греша името на центъра).Често пътува,така,че е добре,предварително да си вземеш час!Успех!

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 15:52 от Bagira

# 48
Здравейте, момичета.

Добре дошла на Мими   bouquet Много сте преживели с малък човек, дано с това се е свършило поне.

Вяра, не знам за ЯМР. Но ако се прави някъде, то ще е при Маринов (под поликлиниката). Така си мисля. Звънни там да питаш.  Peace

Мили мами, бих искала да ви поканя на вече традиционния Великденски базар на Работилница за надежди. Тази година ще се проведе на Лазаровден 16.04 на открита маса срещу централна Поща. Дано времето е с нас и дано и тази година харесате нашите ръчно изработени творения. Ще ви очакваме от 10.00 до 19ч. Благодарим ви предварително от наше име и от името на децата в с. Страхилово!   bouquet

# 49
Ортопед -гласувам да д-р Здравков,преглежда в ортопедия в Стара болница и в Невромедикс/супера на Ниш/Ние имахме проблем при раждането с ръчичката,а след това с разгъването на крачето,много съм доволна PeaceПрегледа  е с ехограф.Ако имаш интерес,мога да дам gsm.

rosinauzunova би трябвало да са ви поставили Инфанрикс-IPV+Hib,а не Пентаксим Rolling Eyes

# 50
  • Велико Търново
Още един глас за д-р Здравков - ние не сме имали проблеми, само на профилактични прегледи ходихме с Пипи и съм възхитена от отношението му  Peace

# 51
Добро утро от нас!Ние сме малко хремави и покашлящи ooooh!Чакаме да изгрее слънчо за да излезем на разходка.Мартеничка ще ви посетим за да си харесаме нещо Grinning Искам да попитам дали някой знае добър логопед.Дани има едно приятелче от градината ,което от една година много започна да заеква.Бяхме на тържество в сряда и всички деца пеят ,казват стихотворения.Дойде ред на детето и то милото като заекна и край. Стои и не може да продължи.Настъпи една тишина  SadТолкова жал ми стана.Майката била търсила помощ,но за сега педиатъра не е успял да помогне.Ако някой знае към какъв специалист да се обърне/аз си мислех за логопед/,моля нека даде съвет и телефон за да предам на майката Praynig
Весел и усмихант уикенд от нас с Дани!  bouquet

# 52
Здравейте и от нас Simple Smile

Дали някой от вас е ходил на цирк Арена, който в момента е в града?
Знаете ли от колко часа има представления? Знам че на 17.04. си тръгват и ми се иска да заведа Дамян.

Хубав, топъл и слънчев ден ви пожелавам   bouquet

# 53
  • Велико Търново
bandido, Сияна я води баба и и остана много доволна, цяла нощ бълнува за кончето Simple Smile Представлението беше от 19 часа.

# 54
  • В.Търново
Ортопед -гласувам да д-р Здравков,преглежда в ортопедия в Стара болница и в Невромедикс/супера на Ниш/Ние имахме проблем при раждането с ръчичката,а след това с разгъването на крачето,много съм доволна PeaceПрегледа  е с ехограф.Ако имаш интерес,мога да дам gsm.

rosinauzunova би трябвало да са ви поставили Инфанрикс-IPV+Hib,а не Пентаксим Rolling Eyes
Не,Пентаксим ни поставиха.Трябваше да е реимунизациятя,която е една година след последното поставяне от поредицата три Пентаксима.Последната беше февруари миналата година,и понеже сега февруари липсваше сега я сложиха.Защо мислиш,че трябва Инфарикс?Пентаксима е от здължителния календар.А и малкия като се роди и Пентаксима не беше задължителен ние от него купувахме и поставяхме.А после го вкараха в задължителния календар и ни го поставиха.Заинтригуваме защо мислиш така? newsm78

# 55
  • В.Търново
Добро утро от нас!Ние сме малко хремави и покашлящи ooooh!Чакаме да изгрее слънчо за да излезем на разходка.Мартеничка ще ви посетим за да си харесаме нещо Grinning Искам да попитам дали някой знае добър логопед.Дани има едно приятелче от градината ,което от една година много започна да заеква.Бяхме на тържество в сряда и всички деца пеят ,казват стихотворения.Дойде ред на детето и то милото като заекна и край. Стои и не може да продължи.Настъпи една тишина  SadТолкова жал ми стана.Майката била търсила помощ,но за сега педиатъра не е успял да помогне.Ако някой знае към какъв специалист да се обърне/аз си мислех за логопед/,моля нека даде съвет и телефон за да предам на майката Praynig
Весел и усмихант уикенд от нас с Дани!  bouquet
Мога да препоръчам логопеда в Патриарха,мисля че Галя се казваше!На място може да я потърсят там.

# 56
Ортопед -гласувам да д-р Здравков,преглежда в ортопедия в Стара болница и в Невромедикс/супера на Ниш/Ние имахме проблем при раждането с ръчичката,а след това с разгъването на крачето,много съм доволна PeaceПрегледа  е с ехограф.Ако имаш интерес,мога да дам gsm.

Не,Пентаксим ни поставиха.Трябваше да е реимунизациятя,която е една година след последното поставяне от поредицата три Пентаксима.Последната беше февруари миналата година,и понеже сега февруари липсваше сега я сложиха.Защо мислиш,че трябва Инфарикс?Пентаксима е от здължителния календар.А и малкия като се роди и Пентаксима не беше задължителен ние от него купувахме и поставяхме.А после го вкараха в задължителния календар и ни го поставиха.Заинтригуваме защо мислиш така? newsm78

http://dnes.dir.bg/news.php?id=8370338

И на нас ще ни е 4 прием Wink,/ние също купувахме,като на нас не ни се полагаше по каса/,затова отлагахме последния прием.Та педито ме информира,че е пристигнала новата,заместител на Пентаксим,и дори била по-хубава Rolling EyesНа наше познато дете поставиха от нея ... Rolling Eyes

# 57
  • Велико Търново
И на Ани преди 3 дена и' поставиха Инфанрикс, вместо Пентаксим за реимунизация, въпреки, че миналата година и' биха Пентаксим. Доколкото разбрах, вече няма да има Пентаксим.

# 58
  • В.Търново
И на Ани преди 3 дена и' поставиха Инфанрикс, вместо Пентаксим за реимунизация, въпреки, че миналата година и' биха Пентаксим. Доколкото разбрах, вече няма да има Пентаксим.
Ами на насПентаксим ни сложиха в четвъртък.Нали е петвалентна,тая Инфанрикса каква е...не може щом са слагали Пентаксим за реимунизация да слагат друга ваксина. Naughty
С какво е по-добра Инфнрикса?Не е петвалентна като Пентаксима.PENTAXIM-ПЕНТАКСИМ АДСОРБИРАНА ВАКСИНА СРЕЩУ ДИФТЕРИЯ, ТЕТАНУС, КОКЛЮШ (БЕЗКЛЕТЪЧНА КОМПОНЕНТНА), ПОЛИОМИЕЛИТ (ИНАКТИВИРАНА) И HAEMOPHILUS ТИП b (КОНЮГАТНА)
В Инфарикса липсва за полиомиелит и Хемофилус инфлуенца....,с кое е по-добра?Лично докторката ми е казвала още преди да започнем с тази ваксина в началото,че при Инфарикса,ако се постави,детето трябва да се боде още веднъж,заради полиомиелите,а при Пентаксима всичко е на едно!!!

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 23:04 от rosinauzunova

# 59
  • Велико Търново
Ами на насПентаксим ни сложиха в четвъртък.Нали е петвалентна,тая Инфанрикса каква е...не може щом са слагали Пентаксим за реимунизация да слагат друга ваксина. Naughty

Точно Инфанрикс-IPV+Hib е петвалентна и е новия заместител на Пентаксим.

Общи условия

Активация на акаунт