Велико Търново и региона

• 128 642
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
Ангелче, стискам палци всичко да протече без сътресения  Praynig Дръж ни в течение!

krasi, колко остава?

# 31
rosinauzunova, според мен е по-добре детето да завърши 4 клас /основното си образование/, защото от 5 клас така или иначе ще изживее пак промяна.  Thinking

asya asya, нямам лично впечатление за Патриарха, но му се носи славата че е елитно /както и Бачо Киро/. Успех с квартирата и с училището Simple Smile

love001 привет на всички. Аз си лежа и  preggo стискайте ми палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed 

С теб сме, гледам имаш още време  hug

angelcheto, и на теб успех с училището!

# 32
пПреместих дъщеря си в средата на седми клас, в осми клас отиде в друго училище - нямаше сътресения. Децата преживяват тези неща по-лесно от нас. Не се плашете и ако смятате че е по-добре за детето - направете го. Тогава няколко деца преместихме и при никое нямаше наякакво напрежение или нещо такова. Децата лесно завързват приятелства. Въпреки че нашите бяха вече седми клас и си мислех е ще трудно-не бях права.Съжаляваме всички родители които тогава преместихме децата че не го направихме още в предишните по-малки класове. Но слава богу всичко е минало и сега за малкия изобщо не съм се колебала къде е ходи на училище.

# 33
Аз чакам да вляза в 7 месец, синът ми е роден в 31 гс сега съм 25гс. Още малко да устискам! Praynig

# 34
Благодаря magi71 .Ще  гледаме да се вържем и ние в целия тоя пейзаж с училища ,детски градини и квартира.Дано и лесно да се адаптираме.
Желая и леки и безпроблемни последни месеци на krasi.Успех и дано накрая гушкаш здраво и сладко бебче Grinning

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 19:48 от asya asya

# 35
  • В.Търново
Благодаря много за съветите за преместването в друго училище!  bouquet  bouquet
Ще помислим още малко вкъщи какво да правим....
 Peace

# 36
Здравейте, аз съм мама на момченце на почти 4 год. Записвам се да ви следя и да вземам участие, когато мога.

# 37
Една интересна статия на тема детски рисунки http://www.uniqueandmonique.com/2011/edna-podarena-detska-risunka/ Написа я моята приятелка,  с която скоро си създадохме този блог да пишем за нещата от живота Simple Smile Надявам се да ви хареса нашето творение  Blush

# 38
Здравейте, някой знае ли офталмолог специалист за Търново? Благодаря.

# 39
  bouquet

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 07:55 от asya asya

# 40
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Тъкмо бях изгубила темата...гледам да се запиша, преди пак да стане.

И аз с въпрос - имате ли идея къде в нашия град могат да се купят диадеми /на едро евентуално /, но само основи , имам в предвид - пластмасовата основа?

# 41
Здравейте момичета.
Дали някой знае къде мога да си направя (поръчам) врата - външна, дворна, метална. Не намирам такава фирма в Търново (или явно нещо не мога да се ориентирам как да търся в нета  ooooh!)

# 42
Здравейте момичета.
Дали някой знае къде мога да си направя (поръчам) врата - външна, дворна, метална. Не намирам такава фирма в Търново (или явно нещо не мога да се ориентирам как да търся в нета  ooooh!)

фирма Транспрогрес, на Беляковско шосе. Пробвай там.

# 43
  • Велико Търново
Здравейте момичета.

Виж и обявите в Янтра днес, аз от там си намерих читав майстор за ремонт на старата, който каза, че прави и нови, но не пазя телефона, нито помня името.

# 44
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте по принцип не съм от Търново, но дота често пътуваме Simple Smile Родих във Велико Търново 12дни след термин, малкия беше в много тежко състояние, с вродена пневмония. В последствие обаче се оказа добре че е било това. След като снимките показваха подобрение, а той не се подобряваше, се усъмниха за сърдечен проблем и ни пратиха в София на 20тия ден (Мони не беше изписван, закараха го с линейката). Откриха му вроден сърдечен порок, оперираха го спешно на 10.03.2011г. Сега слава Богу всичко е добре и сме си вкъщи  Heart Eyes
Надявам се да приемате нови попълнения.
Бих искала да ми препоръчате детски ортопед в Търново. Благодаря предварително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт