Велико Търново и региона

• 128 647
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • В.Търново
Къде има измряла риба?
В река Белица,която се влива в Янтра.Даже и по новините го казаха и показаха,от Дебелец хора също го потвърдиха.

На мен тази сутрин пак ми мирише по същия начин на вън като в деня на инцидента....

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 08:20 от rosinauzunova

# 586
  • Велико Търново
На мен тази сутрин пак ми мирише по същия начин на вън като в деня на инцидента....

На мен също

# 587
  • В.Търново
Чух се с мои познати и те казаха,че е миришело,още през нощта.По БТВ новините също го казаха на обед.Абе...яко ни изтровиха тука с тия химикали,а казват,че нямало страшно,трети ден не може да се очисти отровата от въздуха.

# 588
Явно моя нос е запушен и нищо не ми мирише Blush
Имам колежка от Дебелец и вчера каза,че не миришело. newsm78

# 589
  • Велико Търново
Момичета, ето нещо интерсно за по-големи дечица за ваканцията
http://www.happymumsbg.com/index.php?mod=news&show=122

# 590
  • Велико Търново
И на мен не ми мирише. При нас миришеше само в понеделник сутринта, но следобед вече не се усещаше нищо.

# 591
  • В.Търново
Явно моя нос е запушен и нищо не ми мирише Blush
Имам колежка от Дебелец и вчера каза,че не миришело. newsm78
Вчера усетих малко от миризмата по към вечерта,но беше много слабо,докато през тази нощ мои познати са усетили,и аз на сутринта и направо лъхаше въздуха на същата миризма.После като стана раздвижването по улиците на колите,като напечи слънцето замириса на обичайните газове от автомобилите.Моето обоняние е много изострено за такива миризми,защото съм с хроничен бронхит и белите ми дробове са много чувствителни на такива миризми и ми се отразява.

# 592
 Мартеничка,pepi:) обезателно ще пиша,ако имам инфо за"Вражалец",макар че чух,че предварително били продадени всички билети Rolling Eyes

# 593
  • В.Търново
Турнира по футбол на малки вратички на Каменица,ако някой се интересува ще се проведе на 23 и 24 юли на стадион Ивайло.

# 594
Някой ходил ли е на басейн в хотел Премиер? Цена, чистота на водата, условия...

# 595
  • в здрача

Хайде да почерпя, че каката днес става на цели 8 години /кога отлетя това време/.

# 596
  • В.Търново

Хайде да почерпя, че каката днес става на цели 8 години /кога отлетя това време/.

Да е жива и здрава,да расте с много усмивки и детски игри! newsm59  ura

# 597
Tsv- честита рожденничка, да е жива и здрава!!
Във ветиринарния кабинет на д- р Иринкова има обява за хъски, което се подарява, женско на 1,6 г.
Ако някой иска.. Подробности за цвят и др. не знам.

# 598
  • В.Търново
Някой има ли преки наблюдения и впечатления от хирургичната дейност на д-рМанчев и д-рСтойнов или от някой друг детски хирург в Търново?Какво бихте ме посъветвали:детската клиника по хирургия в  Пирогов или Търновското отделение по детска хирургия?

# 599
Роси, като поставяш така въпроса бих те посъветвала Пирогов щом е за дете, но и д-р Стойнов  е добър - лекува мъжлето преди години и то доста адекватно, щом още е до мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт