Велико Търново и региона

• 128 651
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
И ние излязохме, все пак Simple Smile По- ме е страх от побесняла, затворена Дария  Laughing На абсолютно нищо по-различно от обичайното не миришеше  Mr. Green

# 571
  • В.Търново
Добри препоръки за видео заснемане за кръщенето на малкия бихте ли ми дали?!Знам,че сватбените къщи предлагат и заснемане на кръщенета.На големия бяхме извикали оператор на сватбена къща Болярка,ако не се лъжа така се казваха,сега май са с друго име.Не бях очарована много.Уговорихме се за 40 мин. запис,като вземахме касетата ми казаха,че е 37-38мин. записа,а като го пуснахме се оказа 32мин.,а платихме за 40мин.Самото оформление на клипа също не ми хареса.Предложете някой,ако може и някакъв телефон или линк към сайта им,ако има такъв!  bouquet

# 572
rosinauzunova,тази агенция заснима сватбата ни преди 3г,страхотни са...http://www.svatba-vt.com/,а и са страхотни хора:)

# 573
  • В.Търново
rosinauzunova,тази агенция заснима сватбата ни преди 3г,страхотни са...http://www.svatba-vt.com/,а и са страхотни хора:)

Благодаря,ще ги имам предвид! Grinning

# 574
rosinauzunova, нашата сватба я снима Наско от сватбен център Сиана и съм много доволна  Peace само че беше преди 7 години.

# 575
докато сте на театрална тема........някой да има инфо дали "Вражалец" ще мине и през Търново? Simple Smile

# 576
Здравейте, искам да попитам някой, който си е зареждал климатика с фреон за какви пари става въпрос?

# 577
  • Велико Търново
Различните модели климатици се пълнят за различни пари с доста голяма разлика.

# 578
  Божеее...колко съм била зле Embarassed!!! Благодаря за отговора  bouquet .

# 579
  • Велико Търново

Мъжът,който вчера ми оправя перялнята е собственик на фирма за климатична и хладилна техника.Кажи ми модела на климатика и при удобна възможност ще го питам.

# 580

Мъжът,който вчера ми оправя перялнята е собственик на фирма за климатична и хладилна техника.Кажи ми модела на климатика и при удобна възможност ще го питам.
  SAMSUNG AQV 12 MSAN smart inverter MPIzone , сърдечно ти благодаря lovekiss

# 581
nahodkata, не знам за "Вражалец", но ще следя с интерес.  Peace Иначе нашият си театрален директор съвсем изперка. Ето какво пише в днешната преса за истериите му. Имайки предвид отвратителното представяне през последния сезон на МДТ, направо съм обидена от присъствието му по медиите. А Костова и Митев са едни от най-талантливите актьори на местната сцена за мен.

И докато сме на тема новини, ето още една относно цистерната със стерина: http://fermer.bg/news/2997/1/vlastite-potulvat-incidenta-kraj-de … i-zelenchuci.html. Много интересна гледна точка имат относно участието (или по-скоро себеизтъкването на протежето на Рашев - Даниел Панов) и съм напълно съгласна с тях. Популизмът и дивидентите, извлечени от инциденти, трагедии и хорски нещастия са ми най-противни и жалки.

# 582
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Моля, ако разберете нещо за "Вражалец" да споменете тук!

# 583
  • В.Търново
По въпроса за цистерната,вчера по обед беше поизчезнала миризмата,но късно вечерта излизам да простирам към 23:30ч и ме лъхна леко от миризмата.През деня имаше вятър и може би е пораздухъл миризмата,но вечерта беше спокойно и беше преваляло и явно се е дигнал праха от токсичния въздух наслоен по земята и дърветата.Напълно съм съгласна с горната статия,че властите са потулили случая.Рибата в реката е измряла,а камо ли плодовете и зеленчуците в района,кой знае колко са поели от токсините. Thinking

# 584
  • Велико Търново
Къде има измряла риба?

Общи условия

Активация на акаунт