Велико Търново и региона

• 128 597
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Мартеничка  Hug Хиляди благодарности на инфото... за "Неделя" пък и през ум не ми беше минавало.Задължително ще се възползваме Simple Smile

# 631
  • Велико Търново
Сияна е поета от каките в Неделята, които рисуват там, от бебе. Въпреки, че повечето от тях нямаха педагогическо възпитание я научиха да държи четка от бебе  Mr. Green и не само...Винаги съм можела да разчитам на тях да ми я гледат, докато трябва да прибягам за бързо донякъде. А Поля, за която Мартеничка говори, е най-големия късмет, който Сияна може да извади и то толкова наблизо. Ние всяка сутрин и понякога след обяд сме там Simple Smile

# 632
Момичета, много отдавна не съм писала тук - вече дори съм забравила как се правеше  Sad
Искам обаче да ви информирам за тазгодишните мероприятия за Световната седмица на кърменето във Велико Търново. Програмата ще влезе и в националната такава по градове, но докъто това се случи  - да прочетете от тук.
ТАЗИ ГОДИНА ТЕМАТА Е „ДА ПОГОВОРИМ! КЪРМЕНЕТО – 3D ИЗЖИВЯВАНЕ“.
Темата засяга комуникациите като важен аспект на популяризирането и подкрепата на кърменето. Никога преди хората от различните краища на света не са били толкова свързани (благодарение на модерните технологии), и в същото време така далеч един от друг поради отчуждението, което съпътства живота в модерния град.
Живеем във време на глобални комуникационни средства, които можем да използваме, за да разширим мирогледа си и да изпращаме информация и послания, свързани с кърменето. Има значение как говорим за кърменето и какви канали за комуникация използваме, за да може посланието за важността му да достигне до повече хора.
Темата включва също така междукултурната форма на комуникация по въпросите на кърменето, както и общуването на тази тема между половете и поколенията.
   Световната седмица на кърменето 2011 се отбелязва в нашата страна за осма поредна година, а във Велико Търново – за  трети път.
   Регионална здравна инспекция и Център за родители “Happy Mums”, в партньорство с “Интерхотел Велико Търново”, МОБАЛ “Д-р Ст. Черкезов” и средствата за масова информация организират следните прояви:
              - Прожекция на филма “Гърдата е най-доброто” – на 1 август в Център за родители “Happy Mums” (ул. Марно поле” 23, ет 5) от 18.00 часа; Вход - свободен
   - “Въпроси и отговори за кърменето” – на 2 август от 13.00 часа за майките в Родилно отделение на МОБАЛ “Д-р Ст. Черкезов”, с участието на д-р  Кина Николова – специалист неонатолог и Тони Калушкова – консултант по кърмене;
   -“Да поговорим открито за кърменето” - среща с млади майки и бременни жени,  дискусия и демонстрации на тема: “Слингът – най-добрият начин да кърмите бебето си, където и да сте”. на 4 август от 10.00 часа в Лятна градина на “Интерхотел Велико Търново”

За всички участници сме подготвили изненади.

# 633
  • велико търново
beleva Мартеничка да се видим в сладкарница Неделя в петък сутринта на по чаша кафе или друго.
Както се бяхме събрали преди на обща сбирка там.Всички които са свободни да заповядат да се запознаем и с по новите мами. smile3521 1swing smile3509  food010

# 634
Искам и аз , искам и аз, искам и аз  Laughing Laughing

# 635
  • Велико Търново
Ех, тия срещи и мероприятия в работни дни...

Мацки, от покъщнината на моя колега остана само хладилникът, но за него ще пиша допълнително, че човекът още не си е взел нов  Peace

# 636
Някой посещавал ли е салона от офертата? Отзиви?
http://grabo.bg/veliko-tarnovo/podstrigvane-izmivane-i-seshoar-p … k-za-15lv-0m56nzm

# 637
И аз това щях да питам  Peace

# 638
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Това не е ли където беше фризьорско студио Фифти-фифти, малко след Пазара?

# 639
Да, то е, но собствениците май го дадоха под наем, или го продадоха. Бивши шефове са ми.

# 640
  • Велико Търново
Някой ходи ли на Фестивала тази вечер? Отмениха ли го заради дъжда?  Rolling Eyes

# 641
  • велико търново
Аз ходи с малката с рейса слязохме .Танци имаше и под дъждеца ,но след 30 мин. си тръгнахме.Доста се понамокрих без чадър добре ,че понамаля да прибягаме до пиацата за таксита.
Момичета хайде  да се съберем в петък ,а за Надето ще заделим едно парче торта от по големите . Simple Smile

# 642

Момичета хайде  да се съберем в петък ,а за Надето ще заделим едно парче торта от по големите . Simple Smile

да взема тогава и аз ли да дойда....... Wink

# 643
  • Велико Търново
Да пусна ли анкета за деня и часа?

# 644
ПЛЮС ЕДНА Hug

Общи условия

Активация на акаунт