Велико Търново и региона

• 128 625
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Калина Палас-Трявна съм посещавал веднъж по повод на конгрес на програмистите от БГ. хареса ми, а и като организация на такова  скъпо събитие беше на ниво. на хубаво място е-до гората. приятно изкарване Peace
Деси, кой е програмист, ти ли?

# 616
  • велико търново

За бавачките Усмивчица от форума си търси детенце за гледане Peace
[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сисе благодаря за препоръката ти,но майката рано тази сутрин ми писа смс без да ме познава или виждала ,че съпругът и искал опитна детегледачка.Предполагам иска пенсионерка не знам.

Момичета как е на фестивала?Не бях в града за откриването видях снимки в  вестниците.Дават големи жеги днес и утре може би ще се скрием довечера в парка хем децата да поиграят хем да по погледаме.
И последно миналата седмица прекарахме един страхотен рожден ден в детска занималня в бившият пионерски дом  от вън има пързалка с люлка дървена.Отдават помещението под наем просторно е има и климатик и обзаведена кухня към нея.
Приятен слънчев и усмихнат ден  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 617
Имам въпрос...Може ли някой да ми препоръча детски кът във ВТ освен Смехоландия?Дъщеря ми е на 2 години и все се чудим къде да я заведем да поиграе като се разхождаме из града.
Благодаря предварително Simple Smile

# 618
  • велико търново
http://grabo.bg/veliko-tarnovo/terapiia-za-litze-i-oformiane-na- … di-za-16lv-0t7uk5
Момичета някой ползвал ли е услугите на този козметичен салон?

# 619
  • София
  Здравейте, момичета, намесвам се в темата ви, с молба за помощ. Мислим след морето да се останем за 3-4  дни в Арбанаси. Много ми се иска да е вила, малък хотел, да има двор, в който да си тича и играе малчо. Но приемам идеи всякакви, от места във вашия красив район, на които сте ходили и бихте повторили   Hug
Предварително ви благодаря    bouquet

# 620
Калина Палас-Трявна съм посещавал веднъж по повод на конгрес на програмистите от БГ. хареса ми, а и като организация на такова  скъпо събитие беше на ниво. на хубаво място е-до гората. приятно изкарване Peace
Деси, кой е програмист, ти ли?
не, не съм аз. сложно е за обяснение как попаднах  Peace

# 621
  • Велико Търново
На 19.07.2011 г., от 13.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването на следните райони в гр.Велико Търново:
Улици Ниш, Йоновка, Охрид, Плиска, Баба Мота, Ален Мак, С.Румянцев, България, Освобождение, Д. Полянов, Цветарска, Елин Пелин, училища „Бачо Киро”, „Славейков”, супер, битов комбинат.

# 622
http://grabo.bg/veliko-tarnovo/terapiia-za-litze-i-oformiane-na- … di-za-16lv-0t7uk5
Момичета някой ползвал ли е услугите на този козметичен салон?

Усмивчица, дъщеря ми ходи на солариум там преди бала и ползвахме услугите на собственичката, тя е маникюристка. Не зная какво точно те интересува, но ние сме много доволни от услугите, които сме ползвали.

# 623
  • В.Търново
Препоръка за луксозен, наистина хубав хотел в Арбанаси?

Какво ще кажеш за този,с много добри отзиви е:

http://www.booking.com/hotel/bg/rachev-residence.bg.html?aid=323 … UQS7310635044;ws=

Здравейте, момичета, намесвам се в темата ви, с молба за помощ. Мислим след морето да се останем за 3-4  дни в Арбанаси. Много ми се иска да е вила, малък хотел, да има двор, в който да си тича и играе малчо. Но приемам идеи всякакви, от места във вашия красив район, на които сте ходили и бихте повторили   Hug
Предварително ви благодаря    bouquet
А на теб бих препоръчала този:

http://www.booking.com/hotel/bg/sevastokrator.bg.html?aid=318615 … D0%B0%D1%81%D0%B8

# 624
  • София
rosinauzunova, много ти благодаря, миналата година хапнахме в техния ресторант и беше много вкусно. Познах го по снимките, че бях забравила името му. Струва ми се, че има и някакви промени, все едно е правен ремонт, особено на градината, но може и да греша  Hug

# 625
  • В.Търново
rosinauzunova, много ти благодаря, миналата година хапнахме в техния ресторант и беше много вкусно. Познах го по снимките, че бях забравила името му. Струва ми се, че има и някакви промени, все едно е правен ремонт, особено на градината, но може и да греша  Hug
Отначало като го отвориха я нямаше детската площадка,по-късно я сложиха.Люлките са страхотни там,има място за игра за децата.  Simple Smile

# 626
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile С Пипи изкарахме кратичко моренце и аз вече съм на работа. Включвам се за две неща:

1. Мой колега ще прави основен ремонт и иска да подари пералня, готварска печка, диван и два фотьойла. Стари са, но всичките изправни. Така че ако някой има нужда или познава такъв, да ми пише Simple Smile

2. Видях, че има цирк. Някой знае ли подробности - часове, цени на билети?

# 627
Преди седмица бях там, само заради ресторанта и гледката. Имаше много деца на площадката-играха до късно. А добро впечатление ми направи и това, че басейна беше разрешен за ползване само от гости на хотела. Външни лица не се допускаха. Управителката беше супер сговорчива и любезна.

# 628
  • София
Луди Пеперуди, много благодаря за споделеното инфо, определено това ще е нашето място, живи и здрави    bouquet

# 629
Didolina, тъкмо щях да пиша за новото си откритие Simple Smile Една страхотна мадама се е ангажирала с детския кът в сладкарница "Неделя" и в момента го разработва. Тя е с млада, с педагогическо образование и освен,че има чудесен подход има и много креативни и образователни идеи (апликации с текстил, рисуване с различни материали, тематични партита и игри и т.н.). Останах изключително доволна, че не е посто поредното място, където ти 'вардят' детето да не си направи нещо, а има системна и целенасочена обучителна дейност. В момента тя работи на открито в лятната градина на "Неделя", до люлките и пързалката, та като искат децата могат и да си поиграят на открито. Предполагам като захладнее есента ще се приберат вътре. Ние сме там Peace

Общи условия

Активация на акаунт