А лятна кърмаческа серия 2011?

• 22 168
  • 539
  •   1
Отговори
# 435
Шаманке мила, извинявай, но да си кажа и аз тормоза който ме човърка - става въпрос за мъжките тениски. Моя мъж по принцип носи Л или ХЛ, според таблицата обаче се оказа че съответства на 3ХЛ, затова и направих корекцията. Притеснява ме обаче тази таблица дали не е само за дамски дрехи, и да не се получи така че да съм му поръчала семейна палатка.... и без това аз съм му виновна че надебелява, ще ме убие съвсем... Rolling Eyes Embarassed

Elsun, не знам коя таблица гледаш, но за мъжките таблицата, която са ми дали вносителите е това:

О, велики Шамане,  newsm20 имам и аз една малко странна молба - дали е възможно да се направи една тениска размер Л, мъжка с "до кога ще суча не е ваша работа"?  Mr. Green Решихме, че на моя мъж много ще му отива.  Mr. Green Flutter Ако е възможно, казвай с колко трябва да олекна за това удоволствие?

Луда гъба  Joy Ако е същия печат като Д5, не е проблем (голям), цената вероятно ще е същата като на другите мъжки.

# 436
  • София
О, велики Шамане,  newsm20 имам и аз една малко странна молба - дали е възможно да се направи една тениска размер Л, мъжка с "до кога ще суча не е ваша работа"?  Mr. Green Решихме, че на моя мъж много ще му отива.  Mr. Green Flutter Ако е възможно, казвай с колко трябва да олекна за това удоволствие?

Ооооооо, Шаманке newsm20 идеята на не_съм е велика!!! И моят мъж иска такава тениска  Mr. Green Но май вече е много късно за такива нови неща  Confused
Несъм, как не се сети по-рано!!! Дано Шаманката да измисли нещо и да можем да поръчаме такива

.... току що видях, че може  Party йееееееееееееее, Шаманке, ВЕЛИКА СИ!!! Отивам в другата дема да допълня поръчката Mr. Green!!!

# 437
Охааааа, още кандидати за нощнициии!!! УРА! Simple Smile
А, всъщност каква ще им е цената, че да превеждам вече  Rolling Eyes

Цената е като на пижамата.

Само пак ще помоля, описвайте всичко в поръчката си, пишете точни номера и опитайте да не се редактирате по много пъти, наистина е трудно с въвеждането и има опция за грешки  Peace

# 438
  • Бургас
Малко накрая записче и се връщам да разгледам предложенията... Hug

# 439
newsm10 Велика идея искам и аз, Шаманке да редактираме ли?

# 440
Моята половинка пък иска с " до кога ще сМуча не е ваша работа"  Mr. Green

# 441
слага се (м) в скоби ииии....

# 442
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Искрено благодарим, Шамане!  Hug

# 443
А кога да очакваме дрешките? Simple Smile

# 444
И аз преведох парички, но понеже е електронен превод, никът ми е изписан nadka-d.  Hug

# 445
Преведох парите, някой ме попита в другата тема, защо съм сменила номера от L на М: 1. Отслабнах с 13 кг откакто си поръчах през зимата XL. И дълго време неможех да преценя дали съм слезнала на L или М размер. Но Шаманката писа, че нещата са от разтегливи платове, а там където плата не позволява има предвидени ластици за бюста и затова смених всичко на размер М.

# 446
  • София
Искам да попитам - какво стана с дължината на роклята? Защо още се чудя дали няма да ми е къса... Rolling Eyes

# 447
аз си мислех за Търсене -Предлагане за мама и тати,ама ме досрамя да го предложа  Embarassed

обаче отивам да корегирам и аз поръчката
искааааааам и и аз такава  newsm44 newsm44 newsm44

# 448
преведох парите Simple Smile
а кога да очакваме поръчките? същия ли ще е нашият отговорник(имам предвид Пловдив) Simple Smile))

Благодаря!

# 449

Общи условия

Активация на акаунт