А лятна кърмаческа серия 2011?

• 22 196
  • 539
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Ихааа, шведка като ръчен багаж Whistling А ти дръжки имаш ли си, че се гласиш hahaha

# 481
Ооооо, имам. И дръжки, и капаци  Mr. Green

# 482
Шамане, оправдана си за Аруба, ако кърмиш на плажа.  Laughing

# 483
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ако ме вземеш като ръчен багаж, може и да забързам  Mr. Green

Ако успееш да мЪ облечеш до 15 този месец, те взимам с мен в Созопол!  Mr. Green
Сериозно, дали не може да се намери нещо изостанало от миналите колекции, лятно размер Л или ХЛ, че единственият ми потник вече сериозно заприличва на парцал (меко казано)?  Praynig

# 484
Парички преведени на 07.06 :)19лв

# 485
Ето я ТАБЛИЦАТА ЗА ПРОВЕРКА НА ПОРЪЧКИТЕ И ВНЕСЕНИТЕ СУМИ

Моля, нека  всеки да провери дали поръчката му е точна и да пише. Тези, които искат по голям номер от 116 са отразени, но записани като 116. Тези с мъжете, които искат да сучат до пенсия също са отразени, но са записани с поръчка Т1  Mr. Green

# 486
Моята поръчка е ОК.

В късния следобед вчера преведох сумата, която дължа (от сметката на мъжа ми, основание за превод: dion).  Peace

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 13:07 от dion

# 487
  • Варна
Здравей Шаманке,
Супер че табличката вече е готова, но при мен май се е получило малко объркване.
От мъжката тениска аз бях поръчала Т1 (I play with my baby's food), a в табличката е отразено Т2 надявам се че не е проблем това да се поправи Simple Smile Благодаря предварително.
С нетърпение очакваме дрешките си

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 17:47 от Militoo

# 488
Здравей Simple Smile
ник - pate26
Пловдив
една кърмаческа рокля размер 3XL

Бояна

Здравей Шаманке,аз пак съм с една молба и искрено се надявам да не е проблем  Embarassed  искам да сменя номера на роклята на XXL , че съм в процес на отслабване и 3XXL,ще ми е доста голяма докато дойде Simple Smile Надявам се да е възможно! Дано да стане и с дължината малко по-дълга както бях помолила  Peace   

От тази табличка само не разбрах,с парите всичко наред ли е,защото на мен графата "внесена сума" ми е празна?

Благодаря!

Хубав ден! Simple Smile

# 489
Доколкото виждам, графата "внесена сума" си  е празна за всички. Вероятно Шаманката не е имала време да я попълни.
Шамане, и аз предлагам помощ с таблиците, ако има нужда.

П.П./ Забравих да кажа, че при мен всичко е наред.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 11:09 от Пролетната Фея

# 490
Благодарности от мен, Шаманке!  bouquet
Поръчката ми е точна Peace

Превела съм на 31.05.2011г -34лв.; 6 лв (по 2лв за всеки брой както ми писа) за надпис и на гърба (ако стане).

# 491
При мен липсват само двете нощници, всичко останало е точно. Благодаря Simple Smile

# 492
При мен липсват само двете нощници, всичко останало е точно. Благодаря Simple Smile

а две пижами в същия размер имаш ли?

# 493

а две пижами в същия размер имаш ли?
Не..

# 494
Всичко е ОК при мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт