А лятна кърмаческа серия 2011?

• 22 213
  • 539
  •   1
Отговори
# 75
И аз ще чакам с нетърпение новата лятна Шаманска колекция!  Simple Smile
Аз май не съм много за рокля, освен ако не е дълга и широка, и с висока талия, но пък така има вероятност да изглеждам, че съм бременна... отново  Mr. Green Но потник със широки презрамки или туника ще нося с голямо удоволствие. А също и блузки с весели надписи... Hug
Тук е мястото да споделя, че съм страшно доволна от пижамата! Много благодарности, Шаманич, за функционалната дрешка!!!  Hug

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 23:03 от pina_preslav

# 76
http://www.milkbug.co.uk/nursing-openings.html Тук първото, червеничкото много ми харесва Simple Smile
Mного ми харесва  Heart Eyes
Аз съм за всичко - рокли нощници, както винаги ще си купя от всичко  Crazy

# 77
  • Пловдив
Този път и аз няма да "икономисвам" Laughing Отсега заделям парички, че накрая мъжа да не получи удар Laughing Laughing Laughing

# 78
  • До хладилника, който обичам
Айде и новобранките да се наредим, че мноу се хвалят тез шамански колекции бре Mr. Green
Оууу, Брадичке, честито!  Grinning

Аз искам къса нощница с деколте "прегърни ме". Зимата не щяхте такива пижами  Crossing Arms налага се да спя с тениски с такова деколте поради липса на "официална" пижама или нощница.
За тениските нямам кой знае какво предпочитание, и първото, и второто кърмих и мога да кърмя и с кърмачески, и с некърмачески дрехи, нищо не ме спира да нахраня гладното природонаселение  Mr. Green
Искам обаче готини потници с тънки презрамки, еластични - на тях деколтето лесно им се сваля за хранене и са удобни за лятото.

# 79
охачка   moresmile

и аз се присъединявам към чакащите лятната колекция   Hug, а пък днес в Бургас валя сняг, май направо с роклите ще се издокараме, тая година пролет -немааа.

# 80
  • София
Аз искам къса нощница с деколте "прегърни ме".

Aз пък ги искам толкова къси, че да стават за комбинация с долнище и да си я направя импровизирана пижама  Mr. Green, иначе от нощници ме втриса  hahaha
Много искам блузки, рокля също няма да откажа, ама зависи от модела, че с моята "тънка талия"... нищо не ми стои като хората.

# 81
Оооо, алилуя! Тъкмо на време погледнах тук и какво да видя... ще има зима-лято колекция (с тоя априлски сняг...) Не успях да се сдобия с готина зимна пижама, ама с лятна няма да пропусна.  smile3521

И аз да дам своя "вот на доверие" за предложените от Жирафче красиви неща.  Peace

Зима или лято, аз ще цокам маминото мляко.
  Whistling Това ми хрумна за надпис.

Иначе също съм за туника, блузка, потник (с по-широки презрамки, че не правят страстоубийските сутиени със сменящи се презрамки).

Чудя се дали няма някакъв шанс и за кърмачески по-секси сутиени? Ама само питам аз...  Rolling Eyes

# 82
Аник, ще ми се и на мен сутиени, но е по специфично правенето на бельо и не се наемам. Най много някое бюстие спортно, но то едва ли ще покрие представите за секси  Simple Smile

# 83
Аник, ще ми се и на мен сутиени, но е по специфично правенето на бельо и не се наемам. Най много някое бюстие спортно, но то едва ли ще покрие представите за секси  Simple Smile

Шаманка, и спортно бюстие ще е многократно по-добре от тези иначе удобни страстоубийки. Simple Smile Пък било и не секси.

# 84
  • София

Aз пък ги искам толкова къси, че да стават за комбинация с долнище и да си я направя импровизирана пижама  Mr. Green

Супер идея и за моята дупара  Party
Айде, тази колекция я обявявам за официално вдъхновение за сваляне на килца  Flutter

# 85
И аз да се наредя  smile3508

# 86

Aз пък ги искам толкова къси, че да стават за комбинация с долнище и да си я направя импровизирана пижама  Mr. Green

Айде, тази колекция я обявявам за официално вдъхновение за сваляне на килца  Flutter

Моля, моля, някои още вдъхновено качваме  Joy

# 87
# 88
  • До хладилника, който обичам

Събрахме се!

# 89
  • Германия
http://www.milkbug.co.uk/nursing-openings.html Тук първото, червеничкото много ми харесва Simple Smile
Ооо и на мен ми хареса червената.
Шамане, такова нещо можеш ли да спретнеш?

Общи условия

Активация на акаунт