А лятна кърмаческа серия 2011?

• 22 176
  • 539
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
тъкмо се надявах на синкаво-зелена рокля... Mr. Green
Сигурна съм, че и този път няма да съм разочарована. Адмирации за това, което правиш   bouquet   

# 511
Ето обещаните дължини на роклите. От рамото до подгъва:

S- 133.5 см.
M-135.5 см
L-138.5 см
XL-140 см
XXL-142.5 см
3XL-144.5 см

# 512
И аз съм ок в таблицата. Цветовете звучат много добре  Peace

# 513
Я, то вече минало полунощ!

Шамане, честит рожден ден. Пожелавам ти здраве, прекрасни мигове с любимите хора и вълнуващи емоции, които да дават стимул на творческата ти личност!

Всъщност, човек, който прави хората щастливи, не може да бъде нещастен, нали?!

# 514
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Шаманке, ЧРД, по много от всичко!  ooooh!

Мътно-зелена рокля ми звучи чудесно, а и останалите цветове ми допадат (нали няма розово)!

# 515
Честит Рожден Ден Шаманке!Много здраве на първо място,истински приятели и много споделени мигове със семейството и поводи за усмивки! Simple Smile Весел празник!

Благодаря за размерите на роклите,аз оставам с XXL и ако може да е с 10 см по-дълга.Който и цвят да избереш,звучи добре Simple Smile

Благодаря!

Хубав слънчев ден!

# 516
Честит Рожден ден и от мен Шаманке. Все така креативна и прекрасна. И моята поръчка е наред в табличката. Ако трябва да се пише квартал аз съм от Кичук Париж. Приятен и слънчев ден.

# 517
  • Варна
Честит Рожден ден,Шамане!Господ здраве да ти дава!Много късмет и Благополучие!Благодаря ти от сърце,за нещата които правиш!!!

# 518
Шаманкеее,Честит Рожден Ден!!!
С пожелание за много,много щастие, късмет,любов и мноооого шоколад в живота !

Сега за поръчката - при мен май липсва едната мъжка тениска.щом и двете се отбелязват с Т1 трябва да имам два броя  Peace,защото искам и от двете.

и за огромно съжаление роклята ще ми е къса  newsm45 newsm45

# 519
честит рожден ден Коко Шаман
здраве, късмет за цялото ти семейство и много, много любов
newsm51 newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura newsm59 newsm51
P.S.При мен всичко е наред, обаче аз съм член на ЛЛЛ, ама още нямам карта  Embarassed

# 520
Благодаря на всички за пожеланията  bowuu

Оправено до тук  Peace

# 521
  • на североизток
А роклята не може ли да е пъстричка Whistling или всички неща ще са дюс Rolling Eyes

# 522
Честит рожден ден и от мен! Все така креативна, бяла и добра да ни е Шаманката! Simple Smile

Аз, обаче, още не съм "оправена"  Rolling Eyes Или при мен нещо не излиза.... Нямам нощници/пижами.. и парите не са ми отразени.. Embarassed На основанието пише само BubolecheMeche... там не съм "г-жа"  Rolling Eyes

# 523
  • София
Мила Шаманке, честит рожден ден! Много здраве, слънце и сладък живот!

И при мен в табличката все още не е поправена бройката на татковите тениски. Т1 (ХЛ) трябва да са 2 бр.

Благодаря!  Hug

# 524
Шаманката писа,че ще оправя само в нейната таблица,защото няма време да поправя на няколко места. така че не се притеснявайте.
после само парите щяла да отрази  Peace

Общи условия

Активация на акаунт