Има ли значение вида на образованието?!?

• 11 875
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Да те обидят на "прост инженер". Thinking  Странна работа. Не разбрах доктор ли в крайна сметка е произвел обидата? ЗАщото на мен лично повече ми се връзва подобна щуротия да излезе от устата на някой мениджър.

Не знам за вас, но повечето инженери, които аз познавам, са хора, които макар не обезателно да демонстрират самочувствие, рядко някой се опитва да им скача.

Но пък строителни инженери напоследък доста забелязвам дето покрай бума на строителството се намърдваха къде ли не на службици по строителните фирми. Подозирам някои никак нямат инженерна мисъл. Занимават се с бумажтина и като цяло не ги бива. BTW в кризата първо те изплакаха от намалени заплати и съкращения.
То когато текат реки от пари за всеки има. Като пресъхнат обаче остават само наистина инженерите.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 08:00 от Stefka.b.k

# 271
То и лекарите спестяват, всъщност не лекарите а администраторите в здравната каса. Значи пак до администрацията опираме.
Явно фаталните грешки са само резултат от една изключително нехайна, необразована, себична, тъпа, с прекомерна самооценка, с прическа и токчета администрация, фатално елементарна и алчна. Mr. Green

# 272
Кат' са лекЪри да не са филолози  Laughing
Ееее, Анджелина, по тая логика всички, които не сме филолози, трябва да пишем, който, както може. Wink
Не си далеч от истината, така си пишат... Онзи ден на рекламни плакати за избираеми курсове в Стопанския факултет имаше грешки... В Университета!!! На плакат за курс. На каква икономика ще ме учат, като не могат да пишат правилно?! Кой знае и икономиката как са я научили. Crossing Arms

Иначе при нас обикновено обидата е: "Е, една филология, колко му е да я завършиш..." Laughing
Полагат се много усилия дори при нас, колкото и да им звучи странно на хората. Не е само четене на романи.

# 273
  • Варна
Е, то чуждите усилия колко са - да не са като нашите!
Ама виж - чуждите грешки!

Общи условия

Активация на акаунт