Сглобяеми къщи 3

• 372 484
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Хайде показвайте готови къщи Simple Smile

# 631
Здравейте, zlatоmira! Поздравления за новия ви дом! Много е симпатична къщата! Може да разкажете колко време ви отне целия процес, колко квадрата е, основата от фирмата ли я направиха, интересно ми е и разпределението, навеса отстрани с каква цел е? Оградата ви каква е? И ако сега сте я правила колко ви излезе?

# 632
  • Бургас
Къщата пристигна на 22.02.2015г. , а целият процес по сглобяването отне около 1 месец.Основата я прави друга фирма, долният етаж е към 58кв. има дневна 48кв. и коридор,тоалетна и мокро помещение , вторият етаж са четирите спални две бани и дрешник цялата площ е около 70 кв. Навеса ще стане гараж за две коло Simple Smile
Нашата къща е с метална конструкция. Оградата ние сме си я правили от бетонни блокчеата, между тях ще монтираме дървени пана.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 14:32 от zlatоmira

# 633
  • Перник
zlatоmira, къщата изглежда чудесно. Пожелавам ви да бъдете много щастливи в нея. Защо се спряхте на метална конструкция?

# 634
Здравейте на всички Simple Smile от доста време се каня да пиша във форума, но все не ми остава време.
Точно  този форум на нас лично ни беше доста полезен в избора на фирма за нашата сглобяема къща. Понеже сме готови вече ( в момента обзавеждаме) мога да се похваля с първата сглобяема къща в Бургас  Heart Eyes Laughing . С удоволствие ще отговаря на всички ваши въпроси. Simple Smile

Честито и тъй като обсъждаме вариант за сглобяема къща на наше място ще съм благодарна да споделиш колко точно ти излезе всичко до ключ и колко като време до ключ.

# 635
Къщата пристигна на 22.02.2015г. , а целият процес по сглобяването отне около 1 месец.Основата я прави друга фирма, долният етаж е към 58кв. има дневна 48кв. и коридор,тоалетна и мокро помещение , вторият етаж са четирите спални две бани и дрешник цялата площ е около 70 кв. Навеса ще стане гараж за две коло Simple Smile
Нашата къща е с метална конструкция. Оградата ние сме си я правили от бетонни блокчеата, между тях ще монтираме дървени пана.
честито, къщата изглежда поне външно много добре, любопитен съм има ли го ефекта да се чува когато някой ходи на горния етаж. Бях на гости на приятели с дървена такава и определено се чуват децата на горния етаж (не е голям недостатък, но все пак..). И как е решен въпроса при тези стени с монтажа на разни шкафове и т.н.

# 636
  • София
Здравейте на всички Simple Smile от доста време се каня да пиша във форума, но все не ми остава време.
Точно  този форум на нас лично ни беше доста полезен в избора на фирма за нашата сглобяема къща. Понеже сме готови вече ( в момента обзавеждаме) мога да се похваля с първата сглобяема къща в Бургас  Heart Eyes Laughing . С удоволствие ще отговаря на всички ваши въпроси. Simple Smile

Честито и тъй като обсъждаме вариант за сглобяема къща на наше място ще съм благодарна да споделиш колко точно ти излезе всичко до ключ и колко като време до ключ.
И мен това ме интересува. Къщата е страхотна!  Simple Smile

# 637

Здравейте,да ви е честита новата къща,много е хубава.Бихте ли ми казали коя е фирмата и след като фундамента не е от тях имаха ли човек който да проследява нещата и колко ви излезе самия фундамент + къщата до ключ

# 638
  • Бургас
zlatоmira, къщата изглежда чудесно. Пожелавам ви да бъдете много щастливи в нея. Защо се спряхте на метална конструкция?
Честно казано никога не сме обсъждали варианта за дървена конструкция. Лично на нас по-надеждно и по-стабилно ни изглеждаше с метална конструкция. Макар, че от фирмата която ни прави къщата казаха, че няма разлика.

честито, къщата изглежда поне външно много добре, любопитен съм има ли го ефекта да се чува когато някой ходи на горния етаж. Бях на гости на приятели с дървена такава и определено се чуват децата на горния етаж (не е голям недостатък, но все пак..). И как е решен въпроса при тези стени с монтажа на разни шкафове и т.н.
[/quote]
Засега все още обзавеждаме и нямам големи наблюдения колко се чува от горния етаж, засега когато има някой на втория етаж аз не го чувам долу. Но като знам в апартамента как чуваме като бяга комшийчето  Crazy предполагам, че и в къщата като бягат децата ще се чува:) На този въпрос най-точно ще мога да отговоря като поживеем там.

Здравейте,да ви е честита новата къща,много е хубава.Бихте ли ми казали коя е фирмата и след като фундамента не е от тях имаха ли човек който да проследява нещата и колко ви излезе самия фундамент + къщата до ключ
[/quote]

Фирмата изпълнител е sweet home нямам думи с който  да изкажа благодарността си и възхищението си от професионализма им. Препоръчвам ги не с две ръце, а с четири  Joy ( и на съпруга ми). Собственика на фирмата лично дойде да провери и измери  дали всичко е наред с фундамента преди заливането.Той беше тук и при монтирането на къщата, голям педант и професионалист.Както казва той : " Важното е не на теб дали ще ти хареса, а на мен да ми хареса"  Joy Държат много на имиджа си.
Точна сума до ключ не мога да кажа, защото нашата уговорка и цена  беше до тапа.Ние платих ме 140 000лв., за нас не беше важно да е най-евтино, заложих ме на качество и го получих ме.

# 639
  • София
Четита къщурка,много щастие да ви донесе Peace

# 640
Търся фирма за строеж на нискоенергийна къща - проект и изпълнение.
Ще съм благодарна на предложенията ви.

# 641
"беше до тапа.Ние платих ме 140 000лв.  #Crazy"
Благодаря за информация? Със сигурност ме отказа!!!! Никога няма да дам толокова пари за сглобяема къща и то при това, че след това трябва да оставя поне още 50 000 лв., за да я приведа в жилище за живеене.

# 642
Kъщата е супер.  Simple Smile
Не мисля, че с хоросан, цимент и тухли щеше да излезе по-евтино. Но, както се казва, като стане дума за пари, колкото хора, толкова мнения.

# 643
  • Перник
Kъщата е супер.  Simple Smile
Не мисля, че с хоросан, цимент и тухли щеше да излезе по-евтино. Но, както се казва, като стане дума за пари, колкото хора, толкова мнения.
  202uu

Това, че сглобяемите къщи са евтини е широко разпространена заблуда. Цената е (почти) като на монолитното строителство. Но имат предимства - бързина на изпълнение, енергийна ефективност, сеизмична устойчивост...  Peace

# 644
Здравейте,
В никакъв случай не ползвайте услугите на "Сглобяеми къщи Дом Неделчева"-гр.Варна или другото име е "Имоти Неделчева".
Обещанията са големи ,сроковете са 40 дни за сглобяема къща...Наети са пълни некадърници за работници от г-жа Неделчева и г-н Богомил Тодоров.Договора с тях е от 04.12.2014 и към днешна дата нищо не е завършено!!!Това ,което са направили дотук е пълно безобразие и големи пропуски!!!
Крайният резултат е ,че в момента се крият ,не стъпват на обекта, не се обаждат.
В момента започва игра на нерви и загуба на време!!!БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ ОТ "СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ ДОМ НЕДЕЛЧЕВА"-ВАРНА!!!

Общи условия

Активация на акаунт