Магазини за дървени играчки -2

• 65 745
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аха.. в този ред на мисли, дървени, моят тай-много е харесвал кубчета за строене, дървени пъзели, сортери, дървени влакчета, матрьошки.
Бих му взимала и  игри дървени, на прилични цени.
Но наистина от всичко по малко най-добре, защото зависи каква ще е клиентелата в града ви, какви са доходите, какво могат да си позволят хората и т.н.
Модерни са и баланс колелата, така че може и натам да насочиш мисли... иначе момичетата знам че харесват и разни дървени къщи, обзавеждания за тях, разните там кухненски мебели серзвизи, хранителни продукти от дърво, за момчетата евентуално дървени паркинги, колички и т.н. но понеже тези неща са доста по-скъпи, не знам, до колко ще имат пазар, трябва да прецениш...
По принцип малко и към реклама отиват така нещата,  не знам до колко е коректно да питаш и проучваш във форума, но пък ако има плевенска тема тук някъде, може да питаш майките, без да споменаваш име и координати на магазина какво биха купили дървено за децата си и в какъв ценови диапазон.

# 286
Да тези кукленски кътове и обзавеждане ми се виждат адски скъпи, ще видим както казах за начало от всичко по малко.

Извинявайте, ако звучи като реклама, но много се вълнувам, това ми беше мечта и се радвам, че скоро ще стане реалност Simple Smile

# 287
# 288
да знам го, мерси все пак   bouquet

# 289
знае ли някой кой е вносител на eichhorn  за българия

# 290
  • София
Айхорн има дори в Кауфланд понякога Simple Smile

Наскоро бях в MouseToys и с изумление видях, че Goki имат нещо като момичешка серия играчки. Много съм назаднала, не бях ходила в магазин тоооолкова отдавна, че доста неща ми бяха новост. Примерно че дървените книжки имат и среден размер и прочие дреболийки.

# 291
Намерих ги аз, но само големи вериги могат да си ги позволят, условията съм им такива. Така че нашето магазинче ще мине без тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт