Идват празници за нашите цветя - СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 26 629
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Ulia дано е от зъбките  Praynig
Мога само да споделя, че когато Ади ми вдигаше Т от ваксините послушах педи и давах панадол след 38,5. Оггггггггррррооммна грешка от моя страна. При такава Т панадола не помага и ела да видиш какво преживявах цяла вечер  Confused Като стигна 39,0 детето така се мъчеше, че ми се скъса сърцето да го гледам  Tired
Знам, че е различно от зъбки, но аз лично бих данала панадол, колкото и да не ми се иска  ooooh!
При последната 2-ка ваксини, вече препатила, дадох медикамент и  Shocked чудо.. Детето беше спокойно и нямаше и следа от Т. В този момент ми идеше да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire педиатърката.

# 151
# 152
Kirra, да те питам, ти роди в "Дева Мария" нали? С придружител? И после и в стаята беше така нали? Беше в 423 или 421 Thinking Може и да се бъркам де... ама май с тебе бяхме заедно в предродилна.  Mr. Green

Герканка, дадох първо заешко месо, после - пуешко и пилешко. Кашата я правя на око, моя обича да е по-редичка.

Моя е осополен яко и покашля, сигурна съм че е от зъби, успокои се като дадох Хамомила. Иначе освен обилното слюноотделяне и пъхане на всичко в устата, други признаци за зъби няма Confused Мъжът ми трудно се е "озъбил" и сега ме е страх да не стане по неговия начин. Sad

# 153
brawn,  и преди ми се е случвало забавяния по 3-4 дни, че и повече. Предимно като пътувам и сменям климат, особено като бях студентка, но сега след раждането това си е съвсем нормално. Докато се нагоди организма, докато се оправят хормоните, изчакай до седмица пък тогава отиди на лекар.
Ulia, идва нощ. Аз лично бих дала. Има едни холеопатични свещички Вибуркол, бяха му изписани от педиатърката. Те са за успокояване при невисока температура. Ако това ти звучи като компромисен вариант - пробвай.

# 154
Благодаря ви, момичета, за съветите и за линковете към статиите!
Не е от зъбите, вирус някакъв е пипнала. Sad
Педи каза да сваляме след 38.5 със свещички ефералган.
За сега само стеримар и осцилококцинум изписа.

# 155
Мамиинки, някой слага ли в плодовите пюрета бисквитка  Blush ?
Искам да редувам следобедната каша с нещо и се чудя дали плодово пюре+бисквитка/и ще засища достатъчно  newsm78

# 156
Здравейте. Да почерпя за месечинката ни.

А за сухарите, при положение че не съм въвела глутен мога ли да давам?

# 157
  • у нас
Честито на празнуващите.

Имам питанка към софийските мами- магазин Джъмбо работи ли в неделя и до колко часа ако работи Praynig Praynig Praynig

# 158
Мамиинки, някой слага ли в плодовите пюрета бисквитка  Blush ?
Искам да редувам следобедната каша с нещо и се чудя дали плодово пюре+бисквитка/и ще засища достатъчно  newsm78

Вани
аз купувам един банан начупвам го наситно слагам 2 бисквитки и добявам АМ около 100грама
пасирам и става чудна бананова каша
същото нещо правя със сварена ябълка круша и т.н
Simple Smile
плазмона при мен си върви  Hug Hug

# 159
Рали, работи, да. Мисля, че до 20ч. Ако не и до по-късно.

# 160
  • у нас
Рали, работи, да. Мисля, че до 20ч. Ако не и до по-късно.
smile3525

дано да няма някакви промени в работното време, нали са празници, че планувам да тръгна с Райчето и половинката (да използваме че е на изпит в неделя Mr. Green)

# 161
  • в мечтите си
Добра вечер!!
Най-сетне да успея да седна и аз зад пс-то...
Както споменах миналата седмица,дядо го оперираха и бях ту до болницата,ту в лудницата вкъщи.
Цеци прекара вирус само с температура и разстройство....2 седмици самички с малката ми се видяха като цирк.Таткото си идва 9 часа капнал,а аз вече съм я почти оправила.
На тези които са сами не завиждам.А с две деца е ад...

От вчера отчетливо казваме БАБА ,...ама е такъв кеф.Утре сме на консултация за мерки и теглилки.
На всичкият хал аз заболях от ухо,такива болки,че в събота ходих в 8 на частен преглед.До днес всеки ден в болницата на смяна на някакви тампони.Това за да ми е по-весело  Sad
Направих и нещо добро за себе си,оттървах се от 10 години наслоявана черна боя на косата.Прекарах 7 часа във фризьорския салон,одраха ме с 160 лева.И си тръгнах с малко шаренка ,изгоряла но все пак кафяво -червеникава коса.
След седмица сама подстригах косата си до раменете,а беше почти до кръста...Бият ме яко хормоните.....

Е на кратко е това ,но то с 2 реда няма как да побера 1 месец неписане  Tired

Лека и спокойна нощ!!!

# 162
  • София
хей ме на и мен!   bouquet

Много зъбчета тези дни! Браво, белички и здравички!

Честито и на месечинковците!

Машонче, надявам се, че вече сте по-добре. Ти ме беше питала за болките в кръста и гърба. Имам дискови протрузии на гръбнака и от там по нерва тръгват едни болки от главата до върха на пръстите. Гърбът ме боли от години и го лекувам с масажи, но по-сериозните болки се появиха два месеца преди да забременея. Тогава стабилизирах положението с физиотерапия, масажи и витамини, но сега отново имам болки особено в кръста и левия крак. Та така.

Мирка, знам, че и друг път сте ме питали, но аз никога не съм разказвала подробности. Продуцент съм, снимам филми и реклами, преди време работех и в ТВ. Работата ми е изключително интересна, но и ужасно отговорна и напрегната. Сега си давам сметка за това колко много ми е отнела от здравето ми, но от друга страна е толкова вълнуваща и така вдига адреналина...

Дана, много ми допада стила ти. Винаги си категорична, хладнокръвна и с желязна логика. Дали това, че си отгледала 3 деца ти дава тази увереност или си такъв характер, не знам, но много ме радваш.  Simple Smile Аз се бях зачудила за тая елда. Дори не знам как точно изглежда. Мислех си къде да я търся, как да я приготвям, кога да я давам. И като прочетох поста ти се успокоих. След като ние не консумираме дадена храна вероятно не е чак такъв проблем за бебето да не опита от него.  

По повод на статиите за отровите в храните да ви споделя, че колкото повече чета и особено след като цяла седмица гледах Гала вече не знам нито какво да купувам, нито с какво да се храня, нито с какво да храня бебето си, нито с какво да чистя. Един ден обясняват, че кухненската мивка е по-мръсна от тоалетната чиния, аз се фиксирам и започвам да чистя като полудяла и да сменям гъбките час по час. На следващия ден ни обясняват колко са вредни почистващите препарати, как проникват през кожата ни и колко токсини съдържат. Ужас!!! #Crazy Наистина ще се побъркам! Непрекъснато мисля кое е правилно и в какво греша. И понеже съм зодия Везни такова колебание пада, такава душевна борба... До скоро стерилизирах шишета и бибки. Сега мия с Бочко, ама май и той не е безвреден. Не пускам бебето да лази по пода и непрекъснато мия  и дезинфекцирам играчките и. А после започвам да се тюхкам, че сигурно и вредя с почистващите препарати и дезинфектанта, пък и имунитет как ще развие. И така до безкрай  #Crazy #Crazy #Crazy

# 163
 Joy и аз съм така с душевните терзания, като една типична представителка на зодията  Peace

# 164
Здравейте момичета!
brilliant , много неприятни с тези твои болежки, дано по-бързо се оправяш и по-малко да те боли.  Hug
Честити месечинки на бебоците!
Аз да се отчета от изследванията. Правихме миналата седмица изследване за коклюш, а в неделя и понеделник потен тест, че единия професор от болницата се опасяваше за Муковисцидоза (направо ме вкара в егати филмите този човек   ooooh!), но за щастие и двете са отрицателни.
От днес почнахме да й даваме лекарство за астма, педиатърката каза, че вероятно ще го пие поне година, пък белкем се оправи това дете. Добре, че е по здравната каса, че иначе как щяха да ни олекнат джобовете не ми се мисли. Иначе ние в четвъртък сме на контролен, та тогава ще се види как е Ема.
Аз със захранването бая се забавих поради престоя ни в болницата. Засега давам само пюрета на обяд - месни или зеленчукови и плодови всякакви. Но с кашите съм до никъде. Попара май няма да давам, не мога да я понасям, а и Део не я харесваше. Странна храна ми е това.  newsm78
Засега това. Ако се сетя нещо пак ще пиша.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт