Идват празници за нашите цветя - СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 27 300
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте на всички и от мен с Преси
Честити месечинки на вече порастналите ни мили дечица   bouquet[/color][/size]
Ние бяхме една седмица на почивка в Банско изкарахме си повече от прерасно.Преси си се оказа в в свои води,когато я оставяхме в басейна и джакузито   bath1, дори си пиеше млякото там.
като цяло при нас нещата вървят нормално. Ще се върна да ви изчета ...мислех ,че сте изписали доста , но за моя радост темата е позатихнала.Явно всички по разходки , то така и трябва.
Да не има някой ,който е проходил вече  Grinning очакваме вести Simple Smile))))))

# 496
Здравейте! Во Истина Воскресе!

ето ни и нас, голямо скиторене падна тези дни, като гледам темата май всички са били по разходки  Sunglasses

иначе ние сме добре по цял ден навън, хапване, пийване, срещи с приятели....много хубаво беше
а София беше прекрасно празна  Wink ако можеше винаги да е така, спокойно с места за паркиране  Laughing абе супер  Peace

хайде целувки и до после

# 497
  • София
Момичета ,дайте идея за манджичка с кайма ,но да не е мусака или пълнени чушки.

# 498
  • Варна
За вас или за детето?

# 499
  • София
За вас или за детето?

За нас   Grinning .

# 500
  • София
Момичета ,дайте идея за манджичка с кайма ,но да не е мусака или пълнени чушки.
Избирай Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23883.msg3120005#msg3120005
Иначе аз бих предложила пълнени тиквички с кайма - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3377.0 стига такава комбинация да ви допада.

# 501
  • Варна
Аз правя зеленчеуци с кайма. Задушавам зеленчуците/по избор и според сезона/, запържвам каймата, смесвам всичко + 2 разбити яйца, 1чч кисело мляко и 2 супени лъжици брашно. Всичко се изсипва в тава и се запича, може да се поръси с настърган кашкавал.

# 502
И аз нещо подобно на antonia правя - запържвам лук, каймата, после слагам замразен зеленчук микс някакъв, пека във фурната. Отгоре картофено пюре се разстила и пак се запича.

# 503
А спагети!?  Wink
Домати, кайма, лук, накой и друг зеленчук запържени. Муш във фурната заедно със сварените спагети и кашкавалче отгоре!  Rolling Eyes
Любимото ми ядене!

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 13:30 от velizarka_8

# 504
  • у нас
кюфтета по Чирпански Peace или чисти си кюфтета Mr. Green

# 505
Добър ден!
Ние се завърнахме от почивката и вече сме си вкъщи Simple Smile

Христос Воскресе! Желая ви много здраве, щастие и топлина в семействата  Hug

Дани си почина много добре и по този повод вече лази из къщи, стои стабилно и си изяжда по цяло пюре 130гр  Grinning ( досега хапваше по половин)
Оказа  се че неговото боледуване се отрази много добре на сукането му, преди само се оглеждаше и мотаеше и сучеше по 30мин а вече като захапе и за 2-3 мин е готов! И Дани доволен и мама още повече

# 506
Здравейте момичета,надявам се че всички да сте изкарали весело на празниците  Hug!Ние не се спряхме в дом 5 дена  Rolling Eyes Rolling Eyes  Mr. Green ,ама май не само ние  Joy ,като гледам какво затишие е било!Имаме си второ зъбче,не го усетихме  Rolling Eyes!Дано вече е така,но не ми се вярва!!Много целувки на мъниците  Hug Heart Eyes!
п.с.Люляче и Е.Л ми се губят нещо  newsm78!

# 507
  • София
Во истина и от нас! И ние не се спряхме от разходки и пътувания, купихме си нова кола и трябваше да я разработим  Mr. Green  , а и тен хванахме   Sunglasses
  За яденето с кайма ... руло стефани  Simple Smile , както има и сварени яайца от Велик Ден....бързо ще стане  Laughing

# 508
Здравейте и от нас  Simple Smile

И ние си изкарахме супер празника, Дани си отспа на въздух, край него имаше сума ти хора да му се радват  Simple Smile Ще кача снимки как ядем червени яйца направо с черупката Sunglasses

Само дето в нощта на празника точно големия ми син се разболя от вируса с 40 градуса температура и повръщане  Sick Нооо тази година аз съм си я обявила вече за номер едно с боледуванията  Crazy Засега го последва само мъжът ми, другите се държим, дано не ни хване.

Манджи с кайма си признавам, че не готвя, освен супа топчета веднъж годишно Embarassed

# 509
  • София
Христос Воскресе! С пожелание за любов и светлина!
Кратък отчет и от нас.
За празника както винаги бяхме при свеки в Габрово. Възползвахме се от хубавото слънчево време и обикаляхме насам-натам. Никола за пръв път видя прадядо си (моя дядо). А точно в навечерието на Великден проби и първото зъбче - горен ляв резец. Днес се показа и съседното зъбче и заприлича на малко зайче. Най-сетне се научи да пълзи на 4-ри крака. Досега се влачеше по коремче. С храненето имаме напредък - започна да хапва по почти стотина грама каша с плодово пюре. Е, на зеленчуците все още се мръщи и на втората лъжичка започва да бръмчи.
Спокойна вечер на всички!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт