Идват празници за нашите цветя - СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 27 300
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Христос Воскресе!

Така и ние да се отчетем Laughing хайманосваме нон стоп, на Великден бяхме на гости на баба ми и празнувахме на чичо ми юбилей та станаха 2 празника.
Сиската миналата седмица се поразболя, на косъм бяхме от бронхид ама добре че се падна точно преди почивните дни че я хванахме на време, днес бяхме на контролен още малко ще пие антибиотик и така. Бяхме и на ДК вече е 7, 850 (7, 550кг) и 67(68см) расте душицата. С пюретата все още не сме много напреднали ама нали си наддава не ги бързам много много  Mr. Green
Днес цял ден по разни инстанции ходихме да вадим задграничен паспорт на Сиска че нашето тати ще ни черпи една почивка на Канарските острови  newsm08 през юни тъкмо за годишнината от сватбата newsm44

Честити месечинки на всички бебоци

Айде от мен толкова лека вечер и спокойни бебоци Hug

# 511
  • София
Момичета ,мерси за рецептите!Все пак реших да сготвя мусака ,видя ми се най-леснио ,тъй като имах картофи.

# 512
  • у нас
deskutu да не би да имате голям куфар с две отделения - едно гоооолямо и едно малко и да ви е излишен да ви го напълним с Райчето Twisted Evil

# 513
  • София
deskutu да не би да имате голям куфар с две отделения - едно гоооолямо и едно малко и да ви е излишен да ви го напълним с Райчето Twisted Evil
Joy

# 514
Добро Утро!Ето и кафенцето!  Hug

Деси,благородно ти завидях за Канарските острови,но ще се радваме и на снимков материал като си дойдете  Mr. Green !А Сиска къде се разболя,тая беля малка,да се оправя по бързо!  Heart Eyes
Честити месечинки на бебчетата родена на 27-мо число   bouquet Heart Eyes Mr. Green  bouquet!

# 515
Добро утро   bouquet
deskutu-еее и аз ти завиждам благородно,кеф Mr. Green
Катрин от вчера сутринта ми е с такава хрема ужас,едни води се стичат,водих ч на лекар,нищо уж,ще видим как ще е след 2-3 дни и ако няма подобрения,пак ще прибягна с частен д-р ooooh!
Времето май пак се поразваля,аман Crossing Arms
При нас се почват мероприятията,май-бал,юни-сватба,юли-сватба,август-кръщене,а и на море ще ходим- ooooh! ooooh! ooooh!-не ми се мисли #Cussing out
Плевенските мами да знаете някоя шивачка добра,че искам да си шия някои неща,а и на Катрин за кръщенето bowuu
Хайде лек и слънчев от нас smile3533
Абе Машонка дали са добре newsm78

# 516
Добро утро на всички ранобудни майчета и бебоци! Hug Hug Hug
Danielkka благодаря за кафенцето.Много ободряващо ще ми дойде. Peace  bouquet
Не съм писала от доста време.Бяхме преди празниците на ДК- 7600 кг.(7400) и 66 см.(65) и честно казано съм разочарована,очаквах малко повечко да сме. Crossing Arms Приятелки ми казват да не се вманиачавам толкоз много на тема прираст.
Да ви кажа,че са ни тръгнали горните две зъбчета  #Crazy,но още не могат да пробият и всеки ден сме в очакване.
deskutu има ли място в някое крайче на куфара и за нас  Peace,няма да пречим ще си стоим мирно и тихо  hahaha.Бравос на вас  Flutter Heart Eyes

# 517
Добро утро!
Честити месечинки на Симеон, Пламена и Живко!
Ники има второ зъбче след една безсънна нощ. smile3507
deskutu, искам и ааааааз  newsm03
nat003, и при нас се зареждат сватба и бал през май месец, годишнина на випуска и юбилей на братовчеда на мъжа ми през юни, който ще се прибере от Англия и пак на Троян ще ходим сигурно. Брат му /другия братовчед/ чакат за август 2-ро бебче /малко братовчедче на Ники, а първото е на 1г. и 5м./ и накрая септември кръщене на Ники. Дълга програма  bowuu И като започна работа другия месец ще стане още по-интересно.  Rolling Eyes
Danielkka, меррррррси за кафето  Wink
Днес времето не ни е приятел, поне в Бургас.

# 518
  • в мечтите си
Добро утро и от нас.
3-те дни почивка за мен се оказаха последващ ад Sad Децата бяха при свеки и сега са болни и двамата.
Хриси е на Оспамокс,кашля от сополи,които се стичат в гърлото й,по цяла нощ не спим,и през деня е кисела.Истински ад.
Цеци само кашля,но чак до спазми ми стига...вече незнам какво да правя и от къде да се хвърлям Sad
Рева заедно с малката,а като слушам и  баткото сърцето ми се къса...
Ох оплаках се,но си извадих извод,децата вече сама ще си гледам,че после ми излиза всичко през носа,пре солено.......

# 519
  • Пазарджик
Здравейте!

Бебоците ви пораснаха, станаха големи, прекрасни сладурковци и сладурки.  Heart Eyes Сигурно са участвали активно в боядисването и чупенето (най-вече) на яйцата  Mr. Green

От доста време не сте отправяли конкретно въпроси към нас, за това ще се оттеглим от темата ви и няма да я следим. Но все пак, ако имате нужда от някаква информация от нас, може да ни намерите на лични - mimsat и velv или пък в консутантския подфорум на Ла Лече Лига.

Благодарим ви, че участвахте в този проект на BG-Mamma и Ла Лече Лига.   Hug

Много усмивки и приказни моменти със сладките ви дечица    bouquet

А за изпроводяк ви пускам и информация за събитията (лекции, срещи, Бебешко кафе и други), организирани или провеждани с подкрепата на Ла Лече Лига България в различните градове на страната до края на м. МАЙ 2011 г.. Моля, имайте предвид, че графикът е предварителен и са възможни промени.

Актуалната информация за събитията, организирани от Ла Лече Лига България, вкл. за евентуални промени на графика, може да следите на сайта на Ла Лече Лига, както и на следните Фейсбук страници: Ла Лече Лига България, Бебешко кафе, Ла Лече Лига Пловдив, Ла Лече Лига София,

Ла Лече Лига срещи

04.05.2011 г., сряда, 10 -12 ч., гр. Варна, ул. А. Дякович 20, ет. 5, ап. 9, тел. за записване и контакти: 0878 601 604 - Ивелина, Тема: ”Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.”
09.05.2011 г., понеделник, 10.30 ч., гр. Карлово, площад "20 юли", до трибуната, Тема: ”Аз мога"
11.05.2011 г., сряда, 11 ч., гр. София,, Тема: ”Раждане и първи дни с кърмачето. Влияние на раждането върху началото на кърменето."
14.05.2011 г., събота, 14 ч., гр. Сливен, сладкарница Мустан, Тема: ”Изкуството на кърменето: Въпросите "какво" и "как""
28.05.2011 г., събота, 10 ч., гр. Варна, само с предварително записване на телефон: 0878 601 604 (Ивелина), Майчин Дом, ул. Мир №1, Тема: "Бебето се роди: Семейството и кърменото бебе. Приспособяване на по-големите деца."
28.05.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пловдив, Градска градина, Тема: ”В новините: предимства на кърменето"

Ла Лече Лига Лекции

10.05.2011 г., вторник, 10.30 ч., гр. Пловдив, Детски център Оранжево небето, ул. "Силистра" 28, комплекс "Райски кът-1" - кв. Смирненски, Тема: ”Всичко за хранене на кърмачката, захранване на бебето и хранене на цялото семейство"
14.05.2011 г., събота, 10 ч., гр. Варна, само с предварително записване на телефон: 0878 601 604 (Ивелина), Майчин Дом, ул. Мир №1, Тема: "Често задавани въпроси"
15.05.2011 г., неделя, 11 ч., гр. София, "Тук-таме", ул. "Гео Милев" 22, вх. А, Тема: "Подготовка за кърмене. Избягване и преодоляване на често срещани проблеми"
28.05.2011 г., събота, 14 ч., гр. Сливен, ул. Великокняжевска 13 (сградата на Туристическо дружество "Сините камъни"), Тема: ”Успешен старт на кърменето. Хранене на кърмачката"
28.05.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пазарджик, Регионалната Библиотека Никола Фурнаджиев, Тема: ”Да научим за храната чрез игра”

Срещи с подкрепата на Ла Лече Лига

03.05.2011 г., вторник, 11 ч., гр. Плевен, пицария "Централ", ул. Димитър Константинов 11, ет. 2 (карта), Тема: ”Избягване и преодоляване на често срещани трудности и проблеми”
05.05.2011 г., четвъртък, 17.30 – 19 ч., гр. Козлодуй, сладкарница ПАРФЕ, комплекс Сони, Тема: ”Първи дни с новороденото у дома"
12.05.2011 г., четвъртък, 11 ч., гр. Добрич, на тревата пред "Изида" (в градската градина), Тема: "Често срещани въпроси"
14.05.2011 г., събота, 11 ч., гр. Казанлък, Парк Розариум - ако е лошо времето, може да има корекция на мястото, Тема: "Често задавани въпроси"
14.05.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пазарджик, парк Остров "Свобода", Тема: ”Предизвикателствата на ходещото кърмаче”
25.05.2011 г., сряда, 10.30 ч., гр. Димитровград, пейките пред съвета, Тема: ”Подготовка за раждане и кърмене”

Бебешко кафе с Ла Лече Лига

04.05.2011 г., сряда, 12 ч., гр. Пазарджик, галерия Плеяда (тунела при Синегогата), Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
12.05.2011 г., четвъртък, 11 -12.30 ч., гр. Хасково, детски център "Смехорани" (до зеленчуковия пазар), Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
14.05.2011 г., събота, 11 -12.30 ч., гр. Стара Загора, ресторанта на НТС, до АГ-то, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
18.05.2011 г., сряда, 15.30 – 17.30 ч., гр. Димитровград, детски център "Светулковци", Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
18.05.2011 г., сряда, 11 -12 ч., гр. Пловдив, Детски център Тон Бонбон 2, ул. Висла 2, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
18.05.2011 г., сряда, 10.30 -11.30 ч., гр. Шумен, Детски кът Джунглата, ул. Цар Освободител 24, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
19.05.2011 г., четвъртък, 10 -12 ч., гр. Варна, Детски клуб "Невеляшка", ул. Кестен 14, до ВиК, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
19.05.2011 г., четвъртък, 17.30 -19 ч., гр. Козлодуй, сладкарница ПАРФЕ, комплекс Сони, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
21.05.2011 г., събота, 14 -15 ч., гр. Сливен, сладкарница Мустан, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
26.05.2011 г., четвъртък, 11 -12 ч., гр. Карлово, детски център "Джим Бийм", Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
29.05.2011 г., неделя, 11 -12.30 ч., гр. София, "Made in Home", ул. "Ангел Кънчев" № 30А, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
30.05.2011 г., понеделник, 11 ч., гр. Плевен, пицария "Централ", ул. Димитър Константинов 11, ет. 2 (карта), Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"

Срещите, лекциите и Бебешкото кафе са безплатни. Всеки, който има желание и възможност, е добре дошъл. Информация за тях, както и всякаква разнообразна и интересна информация за кърмене и захранване, се публикува и в е-бюлетина на Ла Лече Лига България.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 12:17 от mimsat

# 520
mimsat , velv , Aila, искам да ви благодаря за информацията и съветите относно кърменето, които получавахме от вас при всеки случай на нужда! На мен лично всичко, което научих от вас ми беше изключително полезно.   bouquet
Този път успях да се справя с кърменето успешно и то до голяма степен благодарение на помощта ви, получена чрез форума.
Благодаря!

# 521
mimsat , velv , Aila    bouquet   bouquet   bouquet
Аз също искам да ви БЛАГОДАРЯ от сърце! Благодарение на вас, с моето малко момче се кърмим успешно почти 8 месеца!!! Нямах никакви проблеми, кърменето се оказа най-лесното, най-приятното и най-естественото нещо! Още веднъж благодаря!!!

# 522
  • на североизток
Аз също съм безкрайно благодарна на mimsat, Aila и velv newsm51 newsm51 newsm51 а предполагам, че Елена е още по благодарна  Laughing Нистина без вашата помощ едва ли още щях да кърмя! Много е приятно, когато имаш нужда да знаеш, че някой стои насреща и е готов да ти помогне, без скрупули, без задни мисли, без заплащане...просто ей така, заради добротата Heart Eyes
Благодарим ви от все сърце

# 523
здавейте и от нас. Нещо нямам много време напоследък да чета и пиша тук, ама и от вчера Ивайло е с разстройство. Акал е 7 или 8 пъти вчера. По малко, не съвсем водичка, ама неприятно. И се свива, сигурно коремче го боли. Днес е и подсечен. Ама много. А памперсите ги сменям постоянно, мия на мивката, подсушавам... Сега спи гол, без памперс, намазн с крем Бочко за подсечено дупе. Дано му помогне, че милото не иска да стои седнало. Само прав или гушнат в мен. Не съм го чувала толкова да плаче досега...

Ох, оплаках се, а и навън вали....смотана работа!

А дано на вас ви е по-хубав и спокоен денят.

# 524
  • Пловдив
Во истина воскресе

Привет и от нас Simple Smile
За Великден бяхме на балкан за първи път с малкия Mr. Green Много съм доволна - скъса се от спане и ядене Laughing Laughing Laughing Е, то и ние, но това е друга тема Embarassed

mimsat, secret girl, velv, благодаря за съветите, които ни давахте!!! Благодарение на тях се кърмим успешно! Специални благодарности на Aila и Криси - без тяхната помощ и подкрепа отдавна щяхме да сме приключили   bouquet 
Благодаря Ви, че Ви има момичета и дано все повече майки си дадат сметка, че кърменето е полезно и много по-лесно   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт