Идват празници за нашите цветя - СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 27 300
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте всички
леле колко беше пусто по едно време.

ние си изкарахме супер празниците, най-вече защото нашето тати почиваше и много много ми помагаше с Димитър, даже един следобед излязоха на разходка само двамата и аз успях да поспя следобед цели 2ч!!!
иначе нищо ново Димитър е като маймунка на решетката постоянно е там залепен и сега гледам, че вече започна да прави крачки придържайки решетката
отиде... още малко и ще поръчваме космодиск  Laughing

dancing

# 526
  • Пловдив
Ей сега Лита ме подсети...
Какво мислите за коланите за прохождане? От два дни разглеждам различните видове и чета коментари и вече съм пълен блокаж.
Сега в петък или събота, ще ходим да взимаме, че аз без кръст останах, пък малчо си иска неговото...

# 527
  • Варна
Аз колани не ползвам и не харесвам, мое мнение  Peace. Оставам бебо на земята, когато може ще се изправи с помощта на мебелите около него като опора. Ако иска да върви държейки се за нещо - да върви покрай дивана или леглото или шкафа. Когато реши само ще се пусне и ще проходи самостоятелно. И никакво изкарване от количката по време на разходка, ако не може да върви самостоятелно. По тази схема дъщеря ми проходи на година и месеца, а синчето на 10 месеца  Crazy. Всичко зависи от детето.

# 528
  • Пловдив
Христос Возкресе и от нас  easter!

Минаха хубавите празници! Ние бяхме на дневни гостита, а вечер се прибирахме групата в къщи!Добре се държаха дечурлигата!Посвикнаха и с нови хора и нови обстановки!И в количката им е мнооого интересно вече и само гледат котки, кучета, гълъбчета, коли и т.н. и не мрънкат Peace Успяват и да заспат по някое време Simple Smile

Аз колани не ползвам и не харесвам, мое мнение  Peace. Оставам бебо на земята, когато може ще се изправи с помощта на мебелите около него като опора. Ако иска да върви държейки се за нещо - да върви покрай дивана или леглото или шкафа. Когато реши само ще се пусне и ще проходи самостоятелно. И никакво изкарване от количката по време на разходка, ако не може да върви самостоятелно. По тази схема дъщеря ми проходи на година и месеца, а синчето на 10 месеца  Crazy. Всичко зависи от детето.
На същото мнение съм и смятам това и аз да правя  Peace Както скоро казах, аз в проходилка слагам, но децата висят в нея, както и в бънджито!Краката не стъпват въобще!Рано им е още.Ако иска някой да прохожда, както казва antonia , ще проходи без аз да съм надвесена непрекъснато над него!А в близнашката тема споделиха, че така дори децата по-лесно се пускат сами да ходят, в сравнение с дечицата, които ходят с помощ на 1 ръка, 2 ръце и колани.Те търсели опора по-дълго време!
Уф, времето пак се скофти... Confused Случихме на топла и дълга есен и зимата горе-долу я биваше, но на истинска пролет /най-хубавият и най-чаканият от нас сезон/..., не  Sad
Усмихнат ден на всички!!!Болничките да оздравяват  Peace

# 529
Привет и от нас,ние малко се загубиме....
Чета ви редовно(Лита,мерси че си се сетила за нас),но като стигна до писането и увяхвам ,т.е. заспивам hahaha

Ние си растем,бавно се захранваме,тъкмо бях дала няколко неща и взе че се обрина Влади от бананова каша с парченца праскова(ама къде ми е акъла на мен не знам) и всичко наново.До сега взимах готови пюрета и не ги ще диването,аз реших,че просто още неиска твърда храна,хапне по 2-3 лъживки и стиска устни.Но преди 4 дни нямах нищо готово и реших да му направя аз,тъкмо да му вкарам и спанак ... и о,чудо изяде 200грама пюре,на мама златния,ми няма да купя поовече готово ще му готвя  chef
Сега се надявам и каката да я вземат на ясла(уж ще  ни уреждат Rolling Eyes),чче вече слил нямам.Бабите хич ги няма,особено едната(да не казвам коя) и мисля скоро да се мятам от терасата Laughing.

Празниците и ние ги изкарахме добре,много козунак,яйца...какво да ви разправвям и при вас същото Mr. Green

Имам едно питане,тези които пратихте за на памперс играта книжките,накой адрес ги пратихте???Днес викнах куриер и дадох адреса на проктър§гембъл,но не съм сигурна дали там,друг не про1четох по брошурите.Та сега ме е яд,ако не е това ще се изям,ще ми върнат писмото и няма да имам време да го пратя пак....

# 530
  • Пловдив
alximika , ако е същата игра, с печатите от магазина на специалната бланка и изрязаните мечетата от опаковките, то си имаше адресиран готов плик, в който мушнах всичко и готово!След месец пристигат наградите!Ако е друга игра..., не знам  Wink

# 531
alximika , ако е същата игра, с печатите от магазина на специалната бланка и изрязаните мечетата от опаковките, то си имаше адресиран готов плик, в който мушнах всичко и готово!След месец пристигат наградите!Ако е друга игра..., не знам  Wink

Същата е,но аз понеже няма как да стигна до пощата(защото винаги чакам последния момент) и го пратих по куриер...и сега се чудя дали ще ми го върнат.Т.е. няма да е до това което те са написали на плика ,а до главния им адрес newsm78

Ще видим...

# 532
  • Варна
Миме, нема се даваш  Hug. Какви са тия мисли за хвърляне от терасата? Най-много един фас да издърпаш нервно там, докато дребните тропат навратата и пак обратно в джаза  Wink.

# 533
  • София
И от нас с Йоана едно голямо благодаря на консултантите по кърмене   bouquet !

Аз да се похваля ,утре заминаваме за Париж.Мъжът ми има служебно мероприятие ,та и аз покрай него ще намажа  Grinning .Ще посрещнем и годишнината от сватбата ни там  Grinning .За съжаление няма как да вземем и Йоана и тя остава в София с баба си и дядо си.Малко ми тъжно,но ...

# 534
Мъниче и аз се чудя за тези колани...
племенницата ми проходи без такова чудо,а обикаляйки мебели и легла и в един момент се пусна самичка...
и мисля и аз да си го оставя сам да си се пусне когато реши

# 535
 smile3514 smile3511 smile3514

Пиииисснаа ми от гадното време, ей  Crossing Arms
То пролет ли е, или к'во  ooooh!

# 536
връщаме се от консултация. Ивайло не е наддал въобще, нищо, че изяжда мноого храна. Ама гледах, че миналия месец 600гр. е наддал, та май нещо в кантара не е ОК. А и това разстройство 2 дена сега сигурно му се е отразило. Но и на ръст не е порастнал. Дано другия месец покаже по-добри резултати, че ще взема да се притесня..

Гери, страхотно да си изкарате в Париж Simple Smile). Благородно завиждам на всички, които ще пътуват в чужбина. Засега при нас такива шансове няма Simple Smile

# 537
Привет и от нас!

Хубави празници бяха, а ние с малкия бяхме болни. Добре, че не беше много тежко и се разминахме с малко покашляне и аз с хрема. На всичкото отгоре го мъчат зъбите и беше непоносим! Все едно някой ми беше сменил детето. Ако бяхме ходили при баби, дядовци и роднини...не ми се мисли колко щях да се изнервя и как щяхме да го отдадем на пътуването, смяната на обстановката и многото хора, които най-вероятно щяха да го превъзбудят за капак на всичко.
Да питам тези от вас, които имат зъби вече. Колко след първото зъбче се подаде следващото? При нас вече стават почти две седмици, а и горните гледам доста са напънали.

nat, аз съм доволна от една шивачка на антим 1ви в блока на Бачо Киро и е ателието. Много е прецизна и точна.

Ивчи, малката Елена е прекрасна!

Гери, приятно изкарване в Париж Wink

alximika, за тази игра на памперс...в началото на месеца мъжът ми взема от вис виталис памперси и те му казали, че играчките вече били свършили и не пращали повече. Аз исках да вземем и последната играчка(тази с 24те точки), но май няма да стане.

aissa, не се притеснявай. Ивайло ти е много активен и ако е качил 100-200гр за месеца може от боледуването сега да ги е нулирал. Иван беше със 100гр по тежък миналата седмица на консултацията и въпреки, че не боледува сериозно му се отрази. Представам си ако имаше разстройство колко щеше да свали.
Та ние сме +400гр (8800гр., но в момента е 8720) и 73см.(72см). После си ги наваксват бързо.

# 538
  • Пловдив
 smile3534

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 21:22 от sweet_maniche

# 539
Мъниче, най-лесния начин да разбереш дали това са околоплодни води е да капнеш няколко капки йод върху превръзката с "течението". Ако позеленее значи е околоплодна вода.
Гледам, че си променила поста си, значи си разбрала вече Simple Smile
Дано да е фалшива тревога!

Общи условия

Активация на акаунт