Идват празници за нашите цветя - СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 27 297
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Ивчи, фастума не се препоръчва по време на бременност и кърмене Sad
Масажиста ми хвана пак за Плевенско Sad
Фата, масажираха ме 3 дни поред, но ефект не забелязвам Sad

# 616
Много ви благодаря момичета,хубаво е да получиш съвети в труден момент!  Hug Сега се сетих,че мога да включа и преварена вода с овесени ядки. Crazy
Между другото харесаха ми предложенията на iv4i_79,особено първото!  Heart Eyes
Честито и на месечинките и именниците!   bouquet

# 617
  • у нас
мъниче- това за което се сещам е  неокс  + найлон + нещо което да ти държи топло Rolling Eyes и масаж
голям зор видях и аз Confused ходя на масаж и вече съм по-добре, но все пак спрях и да кърмя Rolling Eyes

# 618
По никое време да се включа и аз  Whistling
Честито на всички, които са имали повод да празнуват и  Drunk
При нас, за сега нищо интересно, но това е добре  Rolling Eyes
През weekend-a съм все над печката и мивката, че 2-ма мъже изхранвам  Laughing
Маша не искам и да си помисля какво ти е в момента   action032 Дано Ема се оправи по-скоро  Praynig
Опитвам се от седмица насам да вкарам вече и плодовите пюрета та белкем наддаде повечко Ади. Да си призная обаче за мен е едно малко топче на мама детето  Mr. Green Не го насилвам да яде прекалено, че още много често повръща. Мислех, че това отшумява с времето  newsm78
Хайде лека вечер, аз отивам да си извадя топлото хлебче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 619
Скромна почерпка от нас за седмата месечинка

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 12:02 от fata_morgana

# 620
Добро Утро! Hug

Честита месечинка на родените на 2-ри  Mr. Green!

Еи това време ми скъсва нервите  #2gunfire !
п.с.А и да ви съобщя,че на 19.04,мамадесите е рдоила прекрасен син-Кристиян!Честито и тук мамче!  bouquet  bouquet  bouquet
п.с.Бебчето което се роди 850 гр,вече е 1080,но все още му пускат кислород с апарата! Praynig за Марти!

# 621
  • София
п.с.А и да ви съобщя,че на 19.04,мамадесите е рдоила прекрасен син-Кристиян!Честито и тук мамче!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и от мен. Много се радвам, че този път всичко е било наред Simple Smile

п.с.Бебчето което се роди 850 гр,вече е 1080,но все още му пускат кислород с апарата! Praynig за Марти!
Praynig
Бях се присетила да питам как е това бебоче, но ти отговори преди да питам ...

# 622
  • София
Честит имен ден на Борян и Борислав!
Честито и на месечинковците днес!

През уикенда бяхме на 2 купона и днес е време за релакс. Никола почти пропусна и двете събития, защото въпреки шумотевицата сладко-сладко си поспа. А в останалото време се забавляваше с децата и им докопваше играчките. Изобщо обича да е сред деца.

Честито и от мен на Мамадесита!!! Да й е жив и здрав Кристиян!

# 623
Здравейте,
Влизам за почерпя за Именния Ден на Борян и за 8-мия му месец.

И не ми се получава с картинките... Съжалявам Sad Отивам да гушкам малкия,че сме болни от Великден още - някакъв отвратителен вирус - температури,хреми,кашлици,просто ужас.

# 624
Добро утро от нас,
Благодаря на всички които се сетиха за именния ми ден вчера  Hug Hug Hug

Аз имам проблем от 4 дни и не знам на какво се дължи. Димитър отказва да спи Sad
през деня горе долу е добре  като сме наразходка вързва час и половина сън наобед и около 40мин сутрин, но стане ли вечер настава ад
заспива... всичко ок и след около час два здрав сън се пробужда с рев започва да се обръща по корем ревейки и да се изправя на решетката и понеже е сънен започва да си удря главата я в решетката я някъде другаде и реве истерично, а ако се опитам да му попреча да не се обърне писъците стават още по силни и едвам го успокоявам
като го успокоя да спре да плаче и се помъча да го приспя настава нов рев.
буди се на вечер около 4-5 пъти по тази схема.... абе борба водихме тези дни Sad

чудих се чудих се викам зъбки ще да е.. да ама излязоха предните ни два и нямаше такива неща...
после си помислих че се е изплашил и просто отказва да си легне...
и вчера викам ще го заведа на нашата комшиика ( 89-годишна баба която лее куршум и веси и бае ама е уникална)
заведох го веси му бае му  4 пъти си обърка думите докато му баеше значи е бил доста уплашен

снощи спинка като къпан!!! само веднъж се пробуди пи водичка и заспа веднага!!!! дано и довечера всичко да е ок

поздрави навсички  Hug Hug Hug

# 625
  • на североизток
Мъниче, аз съм се мазала с Фастум, пък след като толкова много те боли мисля, че трябва да предпочетеш по-малкото зло! И все пак ти няма да измажеш цялата туба на един път, и можеш да се намажеш след кърмене или когато знеш, че заспива поне за два часа Peace Все пак не трябва да им позволяваме на малките бебешори толкова много да ни тормозят Wink Хем заради него те боли, хем пак заради него не можеш да се лекуваш адекватно  Crossing Arms Нали заради тях трябва да сме здрави и в кондиция!  Hug  Hug  Hug

Аз пък от няколко дни насам сериозно се замислям дали да не я отбивам вече newsm78 , едно за да се понапомпи с адаптираното мляко(или направо с кисело), че сме много хилави  Mr. Green и друго да мога да почна някаква диета  Rolling Eyes, че вече не се понасям! Разбира се засега само обмислям, без да съм предприела нищо, но в резултат получих отговор свише Laughing от снощи съм с мастит  Mr. Green Досега не съм се запушвала никога, но в момента, в който обмислям спирането и Господ ми праща това, за да разбера, че още не му е времето Laughing Освен това, свеки непрекъснато повтаря как мъжа ми е кърмен 11 месеца и ми се ще, за да и запушя и на нея устата да надмина рекорда и Mr. Green

И да се похваля, Елито вчера схвана как да се надига сама от легнало до седнало, и после до изправено положение. И сега само да и подам един пръст и рипа нагоре и се озърта доволна Laughing

Сега отивам да се цедя, че много боли тва нещо Confused

# 626
Добро утро!
Честити месечинки на Сияна, Илиана и Борян, а също и имения ден. Честито и на другите празнуващи.
LITA, Ники е така постоянно, само че не са 4-5 пробуждания, а поне 20 вече. Все по-зле става. Докато миналия месец бяха около 10-12 сега са двойно повече събужданията. Снощи от 2 до 4.30 беше ад. Пробуждаше се на 10 мин. и плаче със затворени очи. А до 2  на половин час се събуждаше. Кошмар голям. Нямам вече сили, нерви. Баба ми бае за уплаха и уроки. И това не е. Не знам вече какво да правя. И храненето увеличих вечер и това не е. И предните долни зъбки пробиха и това не е. Просто нямам обяснение. От нервност не мога и да заспя следобед с него, сърцето ми спи а очите  Shocked, нямам сили за раходка по-дълга от 1 час. Но и да се оплаквам няма смисъл. Извинявам се за отклонението.  Confused
Дано се успокои Мити и да си спинкате! Явно това е бил проблема, уплашил се е нещо.
Danielkka, все хубави новини!
Мами, дайте идея за подарък за бебче на 1 година - момиченце. Нали много колежки родихме през 2010 и първата мама реши да събере наборите.

# 627
Честито на именниците и именничките, да са живи и здрави всички  Heart Eyes

iv4i_79, недей така, малко остана Grinning Аз мисля до годинката да кърмя и после да ида направо на дебелариум при д-р Емилова  Crazy Защото почти нищо нямам натрупано вече от тази бременност, но аз си забременях леко дебела и без глад работата няма да стане. Сега по празниците пак ми изчезна талията, а почти си я бях възвърнала Confused Много ми е зле и на мен от фигурата ми. Не толкова от килограми, те не са супер много (към 65 - 66), колкото от това, че съм трупнала доста на корема. Глад и само глад ще ме оправи, а после и спорт. А такъв апетит имам напоследък, че не знам. Освен да отида на заточение при д-р Емилова, друго не можах да измисля. Там като всички гладуват ще ме е срам само аз да ям и мисля, че по-лесно ще стане Embarassed

# 628
Дана и аз съм за доктор Емилова....

# 629
  • Пловдив
Рали, благодаря   bouquet

Ивчи, ще пробвам с неокс, ако не стане - фастум Peace   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт