Слънчице навънка грее - Юлче весело се смее!

• 31 743
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Селме, не че толкова ме притеснява магнита... от една страна е това, което Диман е написала. От друга - представям си как се залепят едно към друго кръгчетата и не го виждам да е толкова полезно, колкото когато детето се стреми да ги наниже на пръчката... все пак, по-добре да им е по-трудно...  Mr. Green

# 211
  • Stavanger, Norway
Гледам, че сте обсъждали играчките с пръстенчета за нанизване. Аз на Алекси му купих такава от железарията до нас, но пластмасова за 3лв  Mr. Green Стават и за играчки по време на баня  Peace Не се опитва да ги нанизва, но ги изнива моментално, когато ги подредя  Laughing Сега най-интересните му играчки са капачки от пюренца, празни шишета отм инерална вода, кутийка с дъвки и на първо място КОТКАТА  hahaha Като я подгони и ръчичките му само се отварят и затварят и като я стигне само загребва една шепа косми от горкото животно  ooooh! Чак пищи от кеф. Дърпа й опашката също така, но гледам да не я пипа много, че трябв а постоянно да му мия ръчичките, защото веднага ги лапа  Crossing Arms
Вчера баба му донесе една книжка с животни и той като види котката на картинката и почва да писука и да "бърбори". Иначе още не е казал нищо смислено  newsm78 Научи се да дава ръка за зрдасти  Grinning

# 212
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
все пак, по-добре да им е по-трудно...  Mr. Green

newsm10

Аз междудругото не бях забелязала, че е с магнит, чак като разгледах сайта прочетох, понеже самата играчка беше сглобена в магазина, а аз само на витрината надзърнах, че бях с Борко. Всъщност това което харесах е само от "уиндоу шопинг"  Peace

Като я подгони и ръчичките му само се отварят и затварят и като я стигне само загребва една шепа косми от горкото животно  ooooh! Чак пищи от кеф.

Joy   

Therisa,браво на детето за "пирамидката".  Hug

Благодаря  Hug

# 213
Селме, не че толкова ме притеснява магнита... от една страна е това, което Диман е написала. От друга - представям си как се залепят едно към друго кръгчетата и не го виждам да е толкова полезно, колкото когато детето се стреми да ги наниже на пръчката... все пак, по-добре да им е по-трудно...  Mr. Green
   А,ок. Peace
   Помислих си,че може би имаш предвид нещо за полето на магнита.

Иначе,разбира се,колкото по-развиваща е играчката ,толкова по-добре.  thumbsup

cvetulka,много е хубаво ,че имате котка.  Grinning

# 214
Хей, много бързо пишете, доста съм пропуснала, но не ми остава много време да чета. Confused
Ние утре сме на консултация и ще се отчетем след нея. Ванеса от 1 април е със хрема, но като водичка и резултата е 1 зъбче пробило отгоре, другото до него се е белнало само. Вече е с 3 отдолу и един отгоре  Laughing. Реди ги както и падне, но важното е че няма рев.
Изтървала съм доста и незнам ставало ли е въпрос за буйките и какви ползвате вие?
Мисля, да и купя направо сандалки, че да не и се спарва крачето, но не всички са за прохождане. Още съм в чуденка  Rolling Eyes

# 215
Аз купих на Рая буйки на Беко,но забелязвам 4е ако не и обуя 4орапки върху 4орапогащника кра4етата и са студенки,незнам как ще е лятото тези дни бяха хладни  и установих това.Когато се стопли ще споделя какви са отзивите.

# 216
  • в 1001-та нощ
на Калоян му се изпотяват крачетата в буйките  Hug

# 217
Честит празник на всички,които носят имена на цветя!Да сте здрави и много щастливи!  bouquet

# 218
  Честит имен ден на нашите Цветенца!Бъдете здрави и усмихнати!  Grinning Heart Eyes Hug

# 219
Честит имен ден на всички носещи имена на цветя Hug Hug Hug

# 220
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ЦВЕТНИ ИМЕНА  bouquet

# 221
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз се присъединявам към честитките   bouquet

Да сте здрави, свежи и да радват все така любимите хора!   Hug

# 222
  • Пловдив
Честит  празник на всички цветя, дървета и храсти!!    bouquet  bouquet  bouquet

На нас този красив и цветен празник ни донесе.... зъбче  Simple Smile Да ни е бяло и здраво!!! Хубав ден ви желая!!!

# 223
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! МНОГО ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗАРЯД ДА ВИ НОСЯТ ХУБАВИТЕ ЦВЕТНИ ИМЕНА!   bouquet

И СЕ ПОЧЕРПЕТЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ. ДНЕС ПОМЪДРЯВАМ С ОЩЕ ЕДНА ГОДИНКА.  Grinning

# 224
   Охо,Дунайке!Честит рожден ден!Най-сърдечно ти пожелавам много здраве,безброй прекрасни мигове и благополучие в твоето семейство!

(Не съм очаквала да си Овенче...   Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт