Слънчице навънка грее - Юлче весело се смее!

• 31 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Scarly, съжалявам за тъпия въпрос, ама как разбрахте, че бебче е с гъбички? newsm78

Тя още от раждането си често ѝ се появяват, няколко пъти вече сме мазали. Иначе гъбичките малко трудно се различават от подсичане - мажа с крем против подсичане и ако няма ефект до ден са гъбички, особено ако на следващия ден продължават да се разпространяват.

По някое време се научаваш да ги различаваш, но сега специално много приличаше на подсичане  Crazy Цялото дупе беше зачервено, а иначе са като пъпчици, които се разпространяват, въпреки мазането с крем против подсичане.

А другото е, че почнаха да ми боцкат гърдите след като кърмя. Това обикновено значи млечница в устенцата.

# 286
  • Пловдив

Момичета, почерпете се за мое здраве!  Grinning Grinning

Аз съм от последните овнета за годината, днес имам рожден ден!  Mr. Green Хайде дано донесе на всички ни така чаканото слънце и все по-топли дни!!!

Усмихнат ден на всички!!!   bouquet

# 287
честит рожден ден,noriscat.Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден
и щастие с всеки нов изгрев на слънцето!

# 288
noriscat честит рожден ден! Много щастие, здрави, късмет и усмивки и прекрасни моменти със семейството!
Аз също съм овен но съм на 7 април. Хубави хора сме ние  Laughing

И Крис постоянно падаше, понякога направо като талпа и все главичката си удряше. Но като го гушна и се успокоява. Сега вече се е специализирал в падането и го прави все по стабилно по дупе Simple Smile Е има понякога и екстремни моменти, но те са вече все по малко. Те децата по скоро се стряскат като паднат отколкото да ги боли според мен, защото като падне по гръб примерно и почва да гледа с един учуден и неразбиращ поглед и после айде рев.

Ох и ние продължаваме сагата с не-спането, но последните два дни са направо кошмар. Като се събуди в 12 примерно и снощи до 2:30 сме играли и приспивали. А преди това 3 пъти става през половин час. Вече не знам какво да правя. Чувствам се като парцал и нямам сили за нищо, а днес преди обяд мислех да лъсна къщата и малко прозорци, че тъкмо напече слънце, че нали Великден иде, в следващите дни няма чистене.

# 289
Има ли някакъв проблем вместо варени зеленчуци да давам печени/не постоянно разбира се?
   Според мен,няма никакъв проблем.Стига да не печеш с мазнина.... Rolling Eyes

dianadsd ,абсолютно същото и при нас.....Уж съм все там до нея,уж гледам,уж пазя....
  И колкото и да казват ,че главите им са гумени,пак ,като теб, психясвам....  Confused

Честит рожден ден мила,noriscat!Все така да има много обич и красота около теб!И да ти се сбъдват мечтите!  Heart Eyes Hug

Убихте ме с Дунайка с това вашето уравновесено овенство!  Laughing Hug

# 290
ЧЕСТИТ РОЖДН ДЕН, noriscat!!!! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА!  bouquet

За шоколада...Вярвате или не....баткото е на 4 и няколко месеца и още не съм му купувала шоколад,нито веднъж.  Simple Smile Опитвал го е,разбира се,но само по случайност .  Peace Същото е и със зрънчо,вафли,чипсове и т.н..

С тези вкусотий, които правиш - нищо не е изпуснало детето! Laughing

А би ли разкавала плс какво си чела за съвместното спане? Hug

mila_iv
, и аз мислех да мия прозорци тези дни, но няма да стане...а са толкова ужасно мръсни... Confused

Имамеееее си второ зъбчеее!!!

След като разбра, лекарката каза да се правиме, че няма Т (38.5), вечерта я свали на 38 и сутринта вече нямаше. Диман, може и да се сбъдне пожеланието ти! Wink

# 291
Ако някой има интерес - Алексиев е при Гала - в момента го дават.

# 292
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Бургаски мами - срещата ще е в морската с бебоците. Катя (Рибката) е вече в центъра, който й има телефона може да й звънне да се намерят, ако й го нямате пишете ми на лични. Аз също ще се присъединя към разходката, но по-късно.

И аз давам печени зеленчуци и после замразени - чушките ми са такива, но са печени без мазнина.  Peace
Аз също ще се постарая да забавя колкото мога въвеждането на джънк фууд и пържено, но вече знам, че това не зависи изцяло от мен... Rolling Eyes
Борко също има цицина на челото. Като се научи да се изправя и вече се набира на всичко къде що набара, но забелязвам, че става все по-внимателен - аха да парне и аз ведната слагам ръце да го предпазя, а той много галантно се спуска надолу и си сяда  Laughing  та след цицината за сега други сериозни падания не сме имали.  Peace
Днес мисля да му взема една малка топчица. Вкъщи имаме балон, който той подритва из стаята и аз го държа да "ходи", голяма игра пада. Мисля да му взема една малка топчица за парка  Flutter

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 10:27 от Therisa

# 293
Scarly, съжалявам за тъпия въпрос, ама как разбрахте, че бебче е с гъбички? newsm78

Тя още от раждането си често ѝ се появяват, няколко пъти вече сме мазали. Иначе гъбичките малко трудно се различават от подсичане - мажа с крем против подсичане и ако няма ефект до ден са гъбички, особено ако на следващия ден продължават да се разпространяват.

По някое време се научаваш да ги различаваш, но сега специално много приличаше на подсичане  Crazy Цялото дупе беше зачервено, а иначе са като пъпчици, които се разпространяват, въпреки мазането с крем против подсичане.

А другото е, че почнаха да ми боцкат гърдите след като кърмя. Това обикновено значи млечница в устенцата.
Благодаря ти за отговора   bouquet и ние сме в кюпа май  Confused
Бързо възстановяване на мъничето

Noriscat, честит рожден ден и от мен Simple Smile

# 294
Айде и аз да се разпиша малко-и ние сме захранени вече с  какво ли не, естествено не по моя желание, а на свекървата-с мезета всякакви е смукала, кисело краставици, лимон-баба и каза "за малко вит.Ц" аууу направо побеснях тогава, не се ли усеща тая жена  #Cussing out И сметана, и шоколад.... Cry писна ми вече..и преди всяко тикане в устата казва:"да не и стане нещо, ти не знаеш, как може да и се подуят гърдичките" какво да и стане бе мамаму стара......аа и забравих да кажа също и със салата Снежанака,ама със много чесън  #2gunfire и тогава и направих забележка, но не тя си знае нейното, но още малко ще тарпя..оплаках се  аз да ми олекне,извинете ме много,  щото като кажа на мъжа ми в следващия момент той се обръща пък против мойта майка  :oooo

noriscat да си жива и здрава миличка и много щастлива  Hug

Днес правя супа и мисля да и дам със олио както е и мерудия, само се чудя за застройката дали със или без.....и ест. подправки няма, вие давали ли сте със застройка(желтък) и мерудия давали ли сте  newsm78
при нас вече спря да вали и напече дано да се стопли до обяд че да излезем
лек и усмихнат ден

# 295
вие давали ли сте със застройка(желтък) и мерудия давали ли сте  newsm78

Не съм давала застройка (щото не застройвам), но при положение, че си въвела жЕлтък, не виждам проблем. А дори да не си го въвела, то не смятам за проблем да го въведеш под формата на застройка.

Подправки съм давала и давам. Копър има в много пюрета. Сега, може би няма да предложа къри, черен пипер и разните му там пикантерии. Но може би е опитвала от всичките сухи зелени подправки, които се употребяват у дома: магданоз, копър, чубрица, джоджен, мащерка, босилек, риган, тарос, розмарин, девесил...

Честит рожден ден, noriscat!

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 12:44 от Анонимен

# 296
Мерси Диване
сложих и от двете и отделеих две купички-за днес и за утре. И Така ако трябва да редувам месно,зеленчуково много кофти, писна ми почвам да готвя и по 2 3 дена да яде едно и също  Embarassed

# 297
  Анди,специално сладките вкусотии често ги крием от баткото.
  Честито ви второ зъбче!  Party

Ren4i,съжалявам,че и ти имаш разправии със свекито....
Това за гърдичките за първи път го чувам.... #Crazy ooooh!

Цветулка,вие как се справяте?  Hug

# 298
може ли да кажете каква вода давате? може би сме го коментирали, но не помня  ooooh! чешмяна или купена? ако купена, каква марка?

мерси  Peace

# 299
а аз пък обмислям да правя детето вегетарианец,но не съм много сигурна дали съм готова на това.за целта трябва и ние с мъжа ми да станем такива,а това е кауза пердута.
консултирах се и със специалити по въпроса и съм подкрепена от тях,обаче....
та по този повод ме увериха,че месото,което е под формата на пюре в бурканчета е най–“безопасното“ и под най–голям контрол.

за горните ми “размисли и страсти“ е виновно предаването на Гала и   от там ранния пубертет на голямото ми момче.веднага направих връзката между бъканото с хормони месо (за да рстат по-бързо животните) и ранното съзряване на сина ми.той е на 12 години,а изглежда на 17 и иска секс да прави вече.та затова се замислих дали да не спра месото на бебето.

теризке,честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт