Слънчице навънка грее - Юлче весело се смее!

• 31 737
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Диването, като намериш док. дето да ти направи 3-та операция и е навит на 4-та се обади и на мен  Laughing ще се включа и аз за 4-ка  Peace. Като ти е толкова сладко детето, много ясно че всичко живо ще се опита да го докопа  Hug

Информация имам бе, аз съм любопитна. Simple Smile

Питах акушерката в Токуда дали е вярно, че със секцио може само две деца. Жената ми каза, че е виждала случаи с три и четири раждания. Като ида на консултация, ще питам и доктора.  Peace

Аз, такова, едната ми гърда ей сега протече!?!!!!?!  Shocked Shocked Shocked
А още ноември кърмата ми спря рязко за един месец и от декември не кърмя изобщо...  Shocked

# 616
Благодаря за пожеланията, но много хубаво не на хубаво, ще вземам да се самозбравим  Laughing

Диването, за гърдата е съвсем нормално, все пак си доста бременна вече,а каналите са ти все още разширени. Те акушерките може да са виждали много работи, а докторите друго говорят, не че ако им се появиш с огромен корем няма да те отрежат, но трябва да се прецени и риска.

# 617
ТиНе, ще питам задължително и доктора. Предполагам, наистина, че няма да има проблем. Може би просто няма да ми разреши трета бременност отново 7-8 месеца след раждането. Simple Smile

Иначе мисля да го помоля едно ципче да ми сложи, та да не се занимаваме чак толкова всеки път.  Joy Joy Joy

# 618
Да се разпиша и аз, че да не ме забравите.  Laughing

ТиНе, чудесни новини около теб. Браво и честито.   bouquet

Диване, нормално е да протечеш. Каналите ти са си все още отворени, а по принцип доста време след спиране на кърменето от зърното изтичат капки при стискане.

Аз мога да се похваля с Роско, че има огромен апетит. Яде много, няма храна, която да не харесва и аз съм много доволна(предвид злоядата му кака).  Grinning

Аз повече деца не желая. Убедена съм в решението си.

Трето секцио е напълно възможно, има случаи и с повече. Аз поне това знам.
Диване, ти защо не опиташ за второто нормално раждане?

# 619
Диване, ти защо не опиташ за второто нормално раждане?

Много, много малко време е минало от първото раждане... Няколко АГ-та питах, казаха, че минимум 2 години след първото раждане трябва да ЗАБРЕМЕНЕЯ, за да се навият нормално да ме израждат. Много мислих, ама не ми се чакаше толкова. И то пак не е сигурно. А ако пак се стигне до индуциране, не съм сигурна дали не бих легнала директно под ножа...

# 620
Нашата фонтанелка е към 2см и педиатърката каза, че има време да се затваря - до към 1.5г-2 трябва да се е затворила окончателно. Преди годинката доколкото знам не е много хубаво да се затвори.

Данито, младежът продължава да се смалява. С какво го храниш това дете  hahaha Joy

И мен ми се гледат деца, ама бих си поръчала второто малко по-малко ревливо ако може. Пък ако е възможно и да спи нощем  Blush

За хапването - твърда храна хапва според настроението - някой път яде, някой път не ще, сукане не отказва и пак почна да качва здраво  newsm78

Сега да питам :
Какви декларации се попълват при изтичане на сегашното платено майчинство за удължаването му(на майчинството)?

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 11:56 от scarly

# 621
  • в 1001-та нощ
...Иначе мисля да го помоля едно ципче да ми сложи, та да не се занимаваме чак толкова всеки път.  Joy Joy Joy[/color]

Joy hahaha аз познавам жена с 3 секцио ..... третото е било преди 10 г. .....тя късно е разбрала, че е бременна .... ражда малко по-рано, но всичко е наред

сега и техниката е много по-напред и лекарите са много по-знаещи, вярвам, че е възможно, освен това сега не шият на кръст - тогава единият шев  е бил хоризонтален, а другия верикален и третия по диагонал

до колкото знам дори сега вторият разрез е върху първия  newsm78 абе лекарите си знаят  Peace

ТиНе, докато те четях ме заляха топли слънчеви вълни от радост ... с последните включвания - в темата засия от слънчевост Wink)) Blush

ние днес се записахме на  ОДЗ-то ....мизерийка, но ....и в събота сме на градински съботник да късаме трева и да копаем дупки  #Crazy #Crazy (в ОДЗ-то) ... дано всичко е наред  Peace

# 622
  • в Кошера
Сега да питам :
Какви декларации се попълват при изтичане на сегашното платено майчинство за удължаването му(на майчинството)?

Светле, копирам ти дословно инфото относно документалните въпроси, което ми прати Ели (helli_sun) още преди да се родят дребчовците:

"Малко преди да  изтекат 410 те календарни дни, броят се от началото на 45 дневния болничен

1. МОЛБА - ДЕКЛАРАЦИЯ за изплащане на парично обезщетение за отглеждане на малко дете на основание чл. 53 от КСО - (Приложения 3 изтегли от тук http://www.bgstuff.net/content/view/1296/523/

2. Копие от акта за раждане на детето

3. Заявление, че желаете да получавате обезщетение за отглеждане на малко дете

4.Молба за отпуск до работодателят-свободен текст

5. Декларация по чл. 46 ал. 1 от НРВПО –не е задължителна,само ако ти я поискат"

# 623
Момичета, кажете колко от храненията на бебоците са "твърда" храна и колко мляко/ без нощните/.

# 624
Три хранения с твърда храна и две мляко

# 625
  • в 1001-та нощ
4 хранения твърда храна и понякога 1 мляко (не всяка вечер, на заспиване)

# 626
Преди годинката доколкото знам не е много хубаво да се затвори.

Данито, младежът продължава да се смалява. С какво го храниш това дете  hahaha Joy

scarly, храня го с манджички от държавна детска кухня  Joy

защо не е добре да се затваря фонтанелата преди 1 г.?

Ивалина 4-5 твърди хранения + 2 млечни

# 627
Момичета, кажете колко от храненията на бебоците са "твърда" храна и колко мляко/ без нощните/.

два броя твърди и два броя меки за мен моля.  Joy

# 628
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Диването, не се притеснявай нищо не си изтървала от това, че няма да родиш нормално. Аз съм казала, че 2ри път нормално не раждам, пък ако ще да ми изтече кръвта, не ме интересува  Crossing Arms След раждането имах толкова шевове, изсипана матка и бях на подлога 40 дни, че предпочитах да съм умряла, от колкот да съм в този вид... И когато станех от леглото припадах пак. Абе човек от мен не ставаше. Втори път нормално раждане йок  Crossing Arms

Нашата фонтанела не е затворена, но не знам колко е голяма - не съм я мерила. Вит "Д" от доста време не давам. От както спрях да кърмя всъщност.

Ние имаме 3 твърди и 2 меки хранения  Party

И да поФаля Борко за новите му умения - не знам как да го обясня- казва "бу" и си бута устните с ръчичка и се получава едно "бру -бру" и другото е като му хванеш нослето с два пръста и му го стискаш и пускаш той пак издава звук и се получава едно "м-м" ох много сложно го обясних  Crazy Това е след една седмица ежедневни грижи от дядо му. Понеже не сварвах да се върна на време от работа, та баща ми го понаглеждаше  Wink

# 629
Айде и аз с отчет от консултацията:
Тегло-12 200 кг (+600)
Ръст-77 см

За храненията-покраи горните зъби,съвсем объркахме режима.3 денонощия не искаше кърма и ми стачкува,та яде зорлем по едно плодово пюре за 24 часа.Следващите 3 дни,реши,че си е по-хубаво на цица и яде само кърма,нищ друго.Та.....не знам колко меки и твърди хранения има,само знам,че дневните са 5 Peace

ТиНе,трахотно.Честито за всичко Hug

Общи условия

Активация на акаунт