Слънчице навънка грее - Юлче весело се смее!

• 31 737
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Не знам, но според мен нещо се е скъсало в отношението между лекар и родилка и това са резултатите. Confused
     Peace

# 646
Сега се сещам, че и в нашата темичка май имаше една откачалка, дето си раждаше вкъщи, ама не и помня името  newsm78

# 647
 Да се отчета за смок-Максим- 8700 и 76см..... а сега да се оплача - за втори път го хващам да яде  от мазилката  Mr. Green , намерил си негово  тайно място и чопли и лапа   преди малко се появи си джвакаше пак от там , Чела съм че ,е недостиг на витамини , но не помня точно кой  витамин ..ще се поровя

За домашното раждане - незнаех че има  починало бебенце  вследствие от мераците на някоя си майка , чела-недочела  и решила да се прави на филмова звезда - ама в черните хроники . Ей ми това да не ви е Англия и ли друга Европейска държава бре  ooooh!
Ни помня в темата да е имало майка която си е раждала вкъщи от Бг  newsm78

За много деца - еейй ми нямо по-хубаво то това  , поне според нас .  Ако успеем да построим заветната ни къща , ще си осиновим едно или две чавета - разбира се едното ще е специално  Heart Eyes . За мен е важно всяко чаве да си има лично пространство , на тоя етап толкова ..пък  живот и здраве
Въпреки , че всяко следващо раждане при мен е по-хубаво от предишното , ще спра с домашното размножаване  Mr. Green ,

Диване - какъв е отговора на гатанката ти ? Mr. Green

,

# 648
  • в 1001-та нощ
Диване  Hug пазиш ли нещо от колажа - да го сложим пак отпред; ако не  Hugздраве да е  Peace

# 649
Диване - какъв е отговора на гатанката ти ? Mr. Green

Отговорът е тук...  Mr. Green

а.л.е.н.а трябва да потърся на лаптопа, но не съм сигурна. Ако намеря, ще ти пратя да ги качиш.

# 650
[quote
  Дано и третото ти раждане,ако ще има такова,не се впише.  Wink  Hug
[/quote]

Ако има трето 100% ще е секцио.

Това за бебенцето и аз не съм го гледала, че се сдухвам много от такива истории Cry Cry Cry.

# 651
  • в Кошера

superuu newsm36  Mr. Green Найс

Въпреки, че темата за починалото бебенце е болезнена, няма как да не отбележа, че тази "майка"- ветеринар е получила най-тежката си присъда - да живее с мисълта, че съвсем съзнателно е убила собственото си дете! Всичко друго мисля, че ще е без значение за нея...
Колкото до сектантките, "борещи" се за "права и свободи", ... дано тази трагедия отвори очите им и да прогледнат  Praynig

# 652
Аз познавам жени с 3 и 4 деца родени със секцио.Та не виждам какъв е проблема на вашите лекари.
На мен обаче лекаря ми беше казал поне 18 месеца да не забременявам след секциото да се възтанови матката.Незнам за вашите упойки какви са били ,но аз бях само със спинална и на 2 ден подлудих всички лекари,бях с непоносими болки,които не се повлияха от 4 вида болкоуспокоителни,а аз доста търпя по принцип.А по време на самото секцио само болка не усещах,иначе докосване,непрекъснато опъване.Бях чела,че нищо не се усеща и доста се стресирах.Но свичко трая към 40 мин.
Диване,четох старите ти публикации,може би и аз щях вече да искам 2 ,ако мъжа ми помагаше за малката ,както твоя на теб...Тази нощ моя пак мрънка,че малката реве,все едно аз съм виновна,много криво ми става! Shocked Sad

# 653
Диване,четох старите ти публикации,може би и аз щях вече да искам 2 ,ако мъжа ми помагаше за малката ,както твоя на теб...Тази нощ моя пак мрънка,че малката реве,все едно аз съм виновна,много криво ми става! Shocked Sad

Мая снощи се събуди да играе в 2 сутринта. Аз си отворих едното око, казах на Борис "Сготвих ти вечеря, закуска и обяд за утре, бременна съм и ше си почивам. Оправяй се." И заспах.. Grinning

Аз избор да не ми се помага не оставям.  Twisted Evil И категорично отказвам да приема, че мъжът в семейството работи, а жената си гледа децата денонощно. Да не говорим, че когато детето е кисело, ми действа в пъти по изморително отколкото, ако ходя на работа. Не, че Мая изисква кой знае какво обгрижване. От новородено си заспива самичка в леглото, от време на време я вземаме при нас да спи, но в никой случай често... И като цяло, няма го това желание у нея да ми стои в скута и да бъде милвана, гушкана и люляна през голяма част от деня. Заиграва се сама в продължение на 2 и повече часа... Не знам дали това се дължи благодарение на тактиката ми още като се прибрахме след раждането. Но ще проверим с новото бебе.  Grinning

# 654
  • Пловдив
Не знам, но според мен нещо се е скъсало в отношението между лекар и родилка и това са резултатите. Confused
     Peace
Peace

...Незнам за вашите упойки какви са били ,но аз бях само със спинална и на 2 ден подлудих всички лекари,бях с непоносими болки,които не се повлияха от 4 вида болкоуспокоителни,а аз доста търпя по принцип.А по време на самото секцио само болка не усещах,иначе докосване,непрекъснато опъване.Бях чела,че нищо не се усеща и доста се стресирах.Но свичко трая към 40 мин.

И аз бях със спинална.  Около два часа след операцията започнаха да ми слагат обезболяващи и така около 24 часа. Изобщо не мога да се оплача от силни болки след операцията.  Единствено раздвижването ми беше ужасно неприятно защото ми прималяваше и много ми се виеше свят Относно самата операция - и при мен беше около 40 мин, но през цялото време анестеолозите бяха до мен - единия буквално на две педи от главата ми и говорихме през цялото време. Тъй като се очакваше Кити да е увредена, а се роди здравичка, даже след като я извадиха настроението целия екип беше приповдигнато и обстановката стана една ведра. Не усетих как мина времето  Heart Eyes

# 655
Моята упойка беше пълна. Пък и ме интубираха. Болеше ме много след операцията, а след всяко едно кашляне, заради продраното гърло, имах чувството, че ще умра. Grinning 24 часа след секциото ме обезболяваха епидурално. На третата вечер просто си поисках обезболяващо, мисля, аналгин ми биха, та спах малко по-спокойно...

Болеше ме и вкъщи като се прибрах. Ходенето до аптеката, която е на 20 метра от входа ми се стори като да съм ходила 6 километра.  Joy После позатихнаха нещата, но дъъъълго време се будех всеки път, щом реших да сменя страната, на която спя...

# 656
Ивалинка,
  По статистика 3-то раждане,за разлика от второто, е най-дълго....Именно затова ти пожелах да не се впишеш в статистиката,ако има трети път.  Simple Smile Hug

Но всъщност,най-вероятно си ме разбрала.  Hug

Тази сутрин Юлия се събуди за малко,дойде при мен и ми сложи главичката в/у корема,като продължи да спи така още поне час.  Laughing Не го прави за първи път.И е сладка,като котенце.  Heart Eyes

# 657
  • Бургас
А пък от личен опит, 4то е най бързо и най леко Mr. Green

# 658
А пък от личен опит 4то е най бързо и най леко Mr. Green

Айде бе. Що не се помота още малко... Grinning Grinning

# 659
  • Бургас
А пък от личен опит 4то е най бързо и най леко Mr. Green

Айде бе. Що не се помота още малко... Grinning Grinning

Отсави се,добре че ме нарита да заминавам,че и аз домашно раждане щях да си спретна,в чуденки дали раждам Joy

Общи условия

Активация на акаунт