Слънчице навънка грее - Юлче весело се смее!

• 31 737
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
"Пюретата и кашите у нас съвсем не са тези, които се продават в Англия, обясни Борис Манчев от "Хип". Всички продукти за Източна Европа се произвеждат в Унгария, близо до границата с Австрия, докато тези за Англия се правят в Западна Европа, посочи Манчев."

ooooh!
    И моят въпрос е "Е и?"

enna ,благодаря ,че го сподели! Hug

# 91
ЗДравейте момичета,
Селма, в Хит има огромно разнообразие от брашна, каквито се сетиш, има дори тиквено брашно Shocked. Прати ми моля те Филмчетата Бейби Айнщай,Бейби Анималс,Бейби Да Винчи .

Зъбки все още нямаме и изобщо няма никакви признаци за зъбоникнене.

Elia, честито изправяне Hug. Каква е вашата количка?

# 92

Ей такива статии като прочета и се радвам супер много, че моето не яде купешки пюрета.  Mr. Green

М/у другото миналата година тук имаше една такава тема, пусната от мама, която живее в Германия. Немска организация беше оповестила същото, след тестове на детски пюрета.

# 93
Здравейте момичета,и сладки бебета.Ние вече направихме сефтето на падането.Бяхме си на село 2 дена .Оставих Марти на дивана ,като батко му е до него, и уж го гледа.В един момент гледам ,нашия с главата напред и право на пода.Имаше рев и една малка цицинка.Така ще е от сега нататък.
за количките нашата е  чиполино мода.Аз съм доволна лекичка е, маневрена и има легнало положение.
Миналия ден сме навън на разходка.Аз съм се отнесла на някъде и тикам количката.По едно време чувам ,че нещо се влачи по земята.Като поглеждам пред количката ,щях да падна #Crazy.Не бях вързала Марти с коланчетата.Той си играл и разкопчал плата който му е между краката,промушил се и се държи с две ръце за пръчката пред него ,виси надолу и си влачи краката като ски по земята.Ще си загубя детето като нищо.Вече го  връзвам задължително,вяра му нямам.

# 94
  • София

И аз разсъждавам цяла сутрин по въпроса... тези пюрета поне ги изследват, защото са от водещите марки и ги тормозят от всякакви университети и лаборатории. Не, че правят нещо особено като ги хванат, а тез манджички, които ги бъркам в къщи от разни неща само господ знае какво има в тях.
А нашите инспекции май само документи проверяват - всички имали здравен сертификат ooooh!

# 95
галя76 искрено ме размя, не се обиждай  Hug добре че се е държал, иначе щеше да се чудиш после каде е  Joy опасни са тия хлапета
Ние пък показваме "хей ръчички", ама толкова смешно ги върти все едно играе кючек  Joy също и браво, боц  и такива Simple Smile сега я уча да показва каде е лампата и другите предмети в стаята.
Я кажете за тези, които са въвели глутена-като правя супичка за Боби мога ли да сложа малко фиде  newsm78

# 96

Я кажете за тези, които са въвели глутена-като правя супичка за Боби мога ли да сложа малко фиде  newsm78
   Не знам,дали може,но аз вече съм слагала.  Simple Smile Проблем не е имало.  Peace

# 97

Не знам,дали може,но аз вече съм слагала.  Simple Smile Проблем не е имало.  Peace
и аз мисля да сложа, но да питам все пак . даже ще направя по-голямо количество поне за 3 пъти

# 98
  • София
Аз също дадох пюре от лапад и коприва - няколко лужички. Много се хареса newsm64., не е имало проблем за сега.

Да се пооплача малко - кърмата ми почти спира когато ме посети червената гостенка, много гадно. При някой друг случва ли се? Как бих могла да я увелича?
Другото което исках да се оплача е, че се разочаровах от това време. От месец правих планове че ще ходим в Пловдив и че ще е супер хубаво (през пролетта Пловдив е прекрасен), а то к'во стана. От събота сме тук и на една разходка не сме били. Такъв вятър, че нямам думи, пък и е хладно даже. А такъв мерак имах. Цяла седмица го дават гадно Sad.
Айде оплаках се , извинете че може би ви отегчих Wink, лек ден от мен.

# 99
Нямате изчитане,ей! И аз почнах вече работа и ми е по-трудно да ви следя.
Диване честито! Лека и безпроблемна до края!
Момичета, с риск някои от вас да ми се накарат, не мога да не изразя изумлението си, когато прочетох, че плащате на бабите, за да гледат внуците си. Не някой друг, ами внуците, децата на техните деца Shocked Да не би те да са плащали на вашите баби?! На къде отива този свят?! И понеже не обичам да ми се карат  Peace Peace Peace Hug

Ей затова харесвам нашия педи - направо ми наложи забрана да купувам пюрета. Пък и ми е готино да си й готвя  chef Сега с работата е по-трудно, но не и недостижимо.

Много мами се хвалите, че малките имат нови зъбчета, та за мен(мойта е все така беззъба) ще е интересно да пуснем пак анкетата за зъбчетата. Предложих и в миналата тема, но никой не ме отрази Blush

# 100
Сега се сетих за месото - беше на почти 7 месеца, когато й дадох телешко. Много й харесва, може би е и любимото й. Но наскоро открих, че точно телешкото й донесе зачервено дупе, и го спряхме. За нейно съжаление. Сега яде само пиле в различни вариации. Друго - по нататък.
Фиде оня ден й направих супа с такова за първи път. Нямаме и ние проблеми засега Peace

# 101
галя76 искрено ме размя, не се обиждай  Hug добре че се е държал, иначе щеше да се чудиш после каде е  Joy опасни са тия хлапета

не се обиждам ,то и на мен ми е смешно сега Laughing
лапад и коприва и аз давах,реакция за сега няма.

# 102
  • София
Да се пооплача малко - кърмата ми почти спира когато ме посети червената гостенка, много гадно. При някой друг случва ли се? Как бих могла да я увелича?

И при мен така. Не се бях сещала, че е намаление на кърмата, мислех, че я тормозят хормоните ми малката. И аз ще слушам за идеи, междувременно ще наливам чайове

# 103
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

ooooh!   Аз съм давала и ХИП и Нестле  Rolling Eyes    ooooh!  ужас!

bubole4kataaa, в книжката с бебешки рецепти която имам има една за кисел от компот  Party :
завираш 100гр вода + 100гр сок от компота
в 50гр вода разтваряш нишесте (ама какво  newsm78 и колко не пише)
после добавяш тези 50гр бавно и с бъркане в 200-тата грама вряща вода с компот.
Като се сгъсти махаш от огъня и добаваш пасиран плод от компота  Peace

Рецептата  съм се опитвала да я направя 3 пъти някъде...никакъв успех! Взимам "кисел" -  нишесте, което се продава в пакетче от не знам колко грама и нещо не уцелвам колко количество да разтворя в тези 50гр вода. Единия път ми стана много рядко, втория път на топчета, тртия път загоря и накрая му пъхнах 1 пакетче в чантата и го пратих при баба му да му прави кисел  Crossing Arms
Грисчето ми стана чудничко обаче  Peace  Понеже не помня кой я беше постнал, ще благодаря на всички в темата  Hug
Количката е голямо улеснение да знаете! Изобщо не съжалявам, че я смених.  Peace  

# 104
ето 4е и в храните  на невинните създания децата откриха отрови.Аз затова и готвя всеки ден само с продукти от градината на  прабабинка/да ни е жива и здрава на 80 лазарника е/вярно 4е ядем много малко неща но  се страхувам да дам купешко пюре дадох 1  единствен път зелен4уков на Хип ранни моркови с картофи/наложи се бяхме извън дома непредвидено/ вярвате ли ми 4е го изяде и след минута го върна ама цялото и от тогава не смея дори да си помисля да и купя ако нямам възможност да приготвя давам само кърма и пак спасявам положението.4ета 4е давате копмопт  специално за де4ковци ли го правихте  без захар или  е със захар?

Общи условия

Активация на акаунт