Слънчице навънка грее - Юлче весело се смее!

• 31 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
диман и дунайке,мерси пак! Hug забелязах аз,че в българия са много разпространени,а тук май са си непознати тези колички направо.аз не съм ги виждала поне никъде,но сега ще взема да си поставя за задача и да видя има ли някъде от тях. вярно,че по италианското ме влече.то не е тайна хахахаха (аз още от дете се увличам по италия и дори съм учила езика преди)
даже съм набелязала една в продавалника и ако бях там я взимах веднага,но сега се надявам да не я продадат докато си ида.

а количките Кангаро или както се произнася името им?

# 256
Therisa, белтъкът се въвежда след 1г. Не вярвам да е толкова фатален този бонбон, бебчовците все пак не са и толкова малки вече. За състава му по-добре виж на самата опаковка. Силно се съмнявам, че е правен с "истински яйца"  Simple Smile

А иначе прабаба й на Ния искаше да я захранва* с малко домашни целувки, когато беше на 5-6м  Shocked Mr. Green Mr. Green

# 257
Здравейте и аз да се включа в темата за захранването, може да ме сметнете за луда, но дъщеря ми вече е захранена с всякаква храна, без боб и леща. Вече яде всичко дори за десерт си хапва шоколад, яде застроени супи с цяло яйце, хапва си пържени кюфтета и т.н., нямаме проблеми нито с корем, нито е алергична към нещо и и харесва да хапва от всичко  Simple Smile

# 258

Scarly, пооправи ли се вече малката? Откъде тази бактериална инфекция и то баш след зимата? Да посрещнете Възкресението здрави и с настроение!

Вече е добре и вършее наоколо. Имаше пикочна инфекция, най-вероятно се е получило замърсяване от някое ако в памперса  Crazy Съвпадна с период на надути венци, зъбки пак не избиха. Сега се борим с гъбички, които се появиха след антибиотика, но си е направо бял кахър.

И ние имаме изцепки от бабите - преди месец, два едната баба като ни идва на гости и ни се извинява, че само на нея не е донесла шоколад, на другите внуци била занесла, а аз  Shocked Shocked
И обеща да донесе другия път въпреки че обясних, че още доста време няма да опита. Ще трябва да я наблюдавам, да не я захрани, добре че рядко я вижда и никога насаме.

А майка ми пък ми обяснява, че е време да я отбивам, да си стегна гърдите да се върнела кърмата, че не била хранителна и да храня вече с кисело мляко   #Crazy  Mr. Green Mr. Green

# 259
  • в 1001-та нощ
малко да се посмеете Wink))  Hug bowuu

# 260
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Therisa, белтъкът се въвежда след 1г. Не вярвам да е толкова фатален този бонбон, бебчовците все пак не са и толкова малки вече. За състава му по-добре виж на самата опаковка. Силно се съмнявам, че е правен с "истински яйца"  Simple Smile

А иначе прабаба й на Ния искаше да я захранва* с малко домашни целувки, когато беше на 5-6м  Shocked Mr. Green Mr. Green

То проблема по-скоро идва от това, че моето мнение не важи и свеки си прави каквото си знае, дори и в една стая да сме, дори и в ухото й да изкрещя НЕ, пак ще му даде каквото си е решила. Гледаме, смее ми се и му бута в устата.Не мога да се преборя с нея и това е! А все пак аз съм му майка, искам аз да взимам решенията за това кога да яде шоколадови бонбони, домати, оцет, сол, олио и всичко що инсконсумира в рамите на 5 мин.  Като й каза, ходи в наще да реве и ме кара да се чувствам като някъв изрод, защото си отстоявам мнението. Но както казахме вече това са битовизми. Исках да отбележа, че проблема не е в белтъка - той е повода, не причината. Peace

# 261
Алена, страхотен сладур е ! Laughing

Therisa, е що се редактира newsm78...на мен лично ми е много забавно да чета за съветите на бабите...опитай се да не й обръщаш внимание на свекито, въпреки че е трудно...просто това е излишно хабене на нерви, а очевидно тя няма да се промени. Hug

Фи пак е с 38.6 Т, която си поддържа цяла нощ...още нищо не съм му дала, но стигне ли 39, ще му вкл вече Нурофен. И аз вярвах, че бебетата изкарвали леко шарките... Tired

Селма, смятат, че не съм карала варицела, защото чрез кърмата би трябвало да му предавам антитела...дано да не са прави, че остава сега и аз да пъпчасам. Rolling Eyes

desivalko_ , mila_ivHug

# 262
Анди, с хомеопатия, да. Дано леко мине шарката!
Алена, е то аз ако си мисля, че Павчо нещо се придвижва, Калоян лети, браво на него! Hug
Мила май пита за пишката  newsm78,  ние дърпахме от както навърши един месец, никога не го е боляло, до където поддаде до там сме дърпали и почти цялата се беше оголила, но сега малко се посъбра, че вече го къпем много ряко и ни е трудно на повивалника, абе, наша немърливост, бързахме, сега други неща борим.... Embarassed
Скарли, да се оправяте!

# 263
А къде ми е линийката?  newsm78

# 264
Alena, ми той направи си тича мъникът. Браво.

Анди, наистина би трябвало да му предаваш антитела чрез кърмата, но често се случва това, което и с вас се е случило. Аз също съм се заразила с варицела на 1 месец(от сестра ми), а съм кърмена и майка ми я е карала...

# 265
  • София
Therisa, под битовизми имах пред вид че се случват всякакви неразбории в едно домакинство. Но не трябваше да неглижирам това толкова важно нещо като захранването. Исках само да те успокоя. И аз щях да съм бясна на твое място. За щастие майка не смее нищо да направи без мое одобрение и ме пита за всеки детайл. Свеки пък е далече, но и тя знае колко съм луда на тема деца. Аз с мъжа ми се ядосвам, че той пък не издържа моето взиране в етикетите при пазаруване.

Анди, дано и Фи се оправи за Великден! Антителата не бяха ли "в срок на годност" само първите 6 месеца?

Да се похваля че и ние усвоихме социалното упражнение "дай боц".  Joy От дни пък усилено бръмчи с уста и това ни е най-голямата забава.

# 266
  • Бургас
На всички болни-бързо оправяне!
Алена-да, направо си ходите вече, браво!!!
Мами от Бургас утре се уговорихме с "буболечката" в мола в 12-кой с децата, кой без; ако случайно се оправи времето-тогава на разходка в морската, ще чакам да се обадите, ако времето е ок  Peace

# 267
 Hug

Алена,браво на вас.Калата направо си ходи Peace

Скарли,радвам се,че вече те по-добре Hug

Пишката я забелихме преди около 3 м напълно.Сега само дърпам до край и мия.Не мажа с нищо.

Храненето,вече не е толкова ограничено.Не са толкова малки вече.Давам му да опитва от всичко.Яде жълтък,но от пържено яйце,козунак,баничка от моята-купешка,сестра му го захрани с кебапче....Според мен въпросът е в мярката,а не в пълното изключване на някой продукти.Все пак всеки си знае за него си Peace

# 268
Здравейте и аз да се включа в темата за захранването, може да ме сметнете за луда, но дъщеря ми вече е захранена с всякаква храна, без боб и леща. Вече яде всичко дори за десерт си хапва шоколад, яде застроени супи с цяло яйце, хапва си пържени кюфтета и т.н., нямаме проблеми нито с корем, нито е алергична към нещо и и харесва да хапва от всичко  Simple Smile

#Crazy
то .ефекта“ от тези неща не се случва на момента,а когато са възрастни хра.аз примерно имам язва,защото са ме захранили с пържищаци,едната ми сестра е дебела и с оронени зъби на 15 години,защото майка и (мащехата ми) и даваше шоколад от бебе....абе това е достатъчно ,ай.аз не бих давала пържени кюфтета и шоколад на бебе,а хем имаме проблем със захранването.ако му дам от тези “благинки“ май ще яде да ти кажа и ще пита за още,но неискам.

днеска се мерихме и е отслабнал с почти 400 грама.казаха ми да минем основно на твърда храна,а той не мисли така и си иска предимно кърма.....закъсахме сега вече.а и кърмата май ми намалява.......

# 269
Алена, Калоян е страхотен Simple Smile Направо си ходи детето.
vali4ka7 Крис също яде всичко, дори и попарка от бульона на боба, а леща вече му готвя специално за него, но всичко което му давам е варено и без мазнини. Все още не мисля да дамав пържено, шоколад и белтък.
Ади, споделям мнението ти  Peace
На всички болни бебчета бързо оздравяване  Hug
Марита, и Крис не искаше да яде много от другите храни, все мрънкаше за кърма, но аз настоявах, не му давах да суче през деня и той ще не ще се научи да яде и резултата е + 0,500 кг. на консултацията онзи ден. А преди това качваше по 200-300 гр макс. Ще свикне не се притеснявай.

И маже ли да ви помоля за по един глас за Крисито: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=210559738963636&set=a … 354942&type=1

Общи условия

Активация на акаунт