Смешки от форума - 4

• 89 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Ястието -  мушнати наденички в боб яхния.
Абе, знаех си аз, че нещо някъде се мушка... Laughing Wink

# 241
Има и ръка с карти до нея, точно под тенджерката.

# 242
Ястието -  мушнати наденички в боб яхния.
Абе, знаех си аз, че нещо някъде се мушка... Laughing Wink

Eлементарно, Уотсън Wink

На мен ръката под чинията ми е по-озадачаваща.

ПП. А! И други са я забелязали.

# 243
И ръка, и карти, ама на мен ми се мярка и някаква синя пеперудка... newsm78

Тя, тая снимка много странна, не мислите ли...всякаш е насложена...защото ръката си има продължение...т.е. вижда се и част от тялото.... Rolling Eyes ...Или това е идеята на "прословутата" покривка... newsm78

# 244
Спорната черно-бяла покривка ... печатно произведение ли е?  Grinning

хахахаха, някой много ценен брой - като гледам опашката за нея  Laughing

Всъщност това под мушниците ли е въпросната пОкривка, както казват в някои части на родината  Laughing

# 245
Това е загадка, откриваме все повече и повече елементи, чието послание ни убягва.

# 246
А това покривка ли е или мушама? Жизнено ми е важно.

# 247
Има и мушама, и вестник, и ръка с карти,  пеперудк, поставка със салфетки. И на мен като на Тубето ми се виждат насложени образи.
Само покривка не виждам Laughing

# 248
А другия (неразпознаваем за мен) съд с тапата, на едно ниво под масата, виждате ли?  Thinking

# 249
  • София
Това е стара бутилка за вино. От тези дето половината им част е в плетена слама / или нещо подобно/ А около гърлото е вързана панделка май, пак от слама  newsm78
Ако това е покривка, наистина, на мен ми е малко зловеща. Тръгнал човека да си прибере печелившата ръка и отгоре му пльоснали тенджура с вряла мушчица / така ли се казваше  newsm78/
 Joy

# 250
Да, схванах общата картинка, това всичкото с вестникът, картите, ръката, старата бутилка (дамаджана) за вино Е самата покривка  ooooh!

# 251
Ох, днес е много забавно из темите, постоянно ме разсмивате и ми повдигате настроението..Всички сте много духовити и много ме кефите, шИ ви звънна, да знаете Laughing Wink Hug Hug Hug

Абет, разсмя ме чистосърдечно Hug

ПП Да, да, Анджи и аз стигнах до този извод, че това е самата покривка, ама наистина е малко как да кажа...хм...шизофренична ми се види....

# 252
  • София
Хм, то за покривката бой ще стане, на модове се оплакват, никове се сменят......явно- жизненоважна е! Joy
Радвам се, че темата се раздвижи Hug

# 253
  • забравих си мисълта...
Всъщност, Ласи123 стана звезда в готварската тема, с тази сладка забележка тук Simple Smile.

Някак си обаче, на мен ми навява далечна прилика с Мими или Мария, или как беше там онази велика личност от ДИС.

# 254
  • София
Всъщност, Ласи123 стана звезда в готварската тема, с тази сладка забележка тук Simple Smile.

Някак си обаче, на мен ми навява далечна прилика с Мими или Мария, или как беше там онази велика личност от ДИС.
Добре де, въпросната дама раждала ли е последно? И, защо за Бога, е във всички отчетни на родилите?!? Че и линкове за кърмене пускала.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт