Смешки от форума - 4

• 89 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Когато се случи хубаво време добре е но тая пролет е много лоша за пчелите ,сега пак вали дъжд ига си времето ига си и на мярата му. Mr. Green

hahaha hahaha hahaha
Това,ако го казваше автора ,сигурно щеше да не му достигне кислород.

# 76
# 77
Такова дребно куче може да се научи да върши всичко в котешка тоалетна, така че не е наложително извеждането от тази гледна точка.

Що не го научим да мяука също така? Две в едно.

# 78
  • София
Поначало не харесвам атеистите, а северняците са такива- те са протестанти (за какво протестират - иди, че разбери), женят се и спят, с когото им падне, не постят и не се стараят да постят. А физическите дадености са нещо друго, но ако си много висок, това значи и проблеми с хипофизата.

hahaha Joy hahaha

# 79
Поначало не харесвам атеистите, а северняците са такива- те са протестанти (за какво протестират - иди, че разбери), женят се и спят, с когото им падне, не постят и не се стараят да постят. А физическите дадености са нещо друго, но ако си много висок, това значи и проблеми с хипофизата.

hahaha Joy hahaha
Ужас, поне не съм много висока, т.е. съм ниска.

# 80
Не знам кое е по-добре - да си висок, или протестант newsm78 Май ще избера второто -  поне мога да си протестирам на воля Mr. Green

# 81
  • In The Middle Of Nowhere
Не знам дали съм много по темата, но тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582165.60 постоянно я чета като фанАтичка и все си викам брей каква ще да е тая фанатичка и след 2 секунди съм: " уфф фантичка!"Simple Smile

# 82
Колата е опасно нещо, една моя маса стана жертва.

Оставих чаша кола от Макдоналдс за няколко дни на една маса в къщи и като се върнах, и чашата, и масата бяха разядени.

Но това беше преди да родя и да стана много "био" и ССФ без Макдоналдс, кола или фанта.

Laughing

Много ме накефи!

Тва си е направо "крилато", ама като я няма и таз готина тема...

# 83

Това е едно от най-забавните неща, на които съм попадала в този форум   Mr. Green
Няколко пъти вече се връщам да си го чета  Laughing

# 84
Цитат
Бях чела някъде, че ако мъжът лапне биберон и спи с него, няма да хърка.
От тогава все се опитвам да придумам моя мъж да опита, но той
отхвърля идеята да спи с биберон в устата като абсурдна и смята, че му се подигравам.

Joy Joy Joy Joy   Представих си как мъжо суче биберона!!!!!! Joy

# 85
Цитат
Представих си реклама с Кейт, изпъната и с рибешка уста, а отдолу пише: 

Вече мога да стана кралица! Благодаря ви, д-р Енчев!
Joy

# 86
Цитат
Цитат
Бях чела някъде, че ако мъжът лапне биберон и спи с него, няма да хърка.
От тогава все се опитвам да придумам моя мъж да опита, но той
отхвърля идеята да спи с биберон в устата като абсурдна и смята, че му се подигравам.

Представих си как мъжо суче биберона!!!!!!

Може да е смешно, ама ако е ефикасно ще сложи край на нощните ми мъки.
Но понеже и моя мъж, като му го кажа, се търкаля като тебе от смях, явно ще вземам други мерки Twisted Evil

# 87
Приспивай го с гръд, а после подмени със залъгалка.

# 88
Цитат
Приспивай го с гръд, а после подмени със залъгалка.

Ааа, пробвала съм - като легне на гръд хем хърка, хем иска да с(м)уче.
Така съвсем не мога да спя.

# 89

Може да е смешно, ама ако е ефикасно ще сложи край на нощните ми мъки.
Но понеже и моя мъж, като му го кажа, се търкаля като тебе от смях, явно ще вземам други мерки Twisted Evil
Пожелавам ви да намерите разумно решение на проблема!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт